EW aanbiedingen

Lees het weekblad met korting met de EW aanbieding in april 2024

  • gemiddelde besparing: €8,90
  • www.ewmagazine.nl
€15 actie

Krijg EW weekbladen het eerste jaar voor slechts €15,50 per maand

Info

Voor deze aanbieding heb je geen kortingscode nodig.

Pak deze korting
50% korting

Ontvang in april tot 50% korting op magazines bij EW

Pak deze korting
€200 actie

Lees het EW een jaar lang met ruim €200,- korting

Pak deze korting
40% korting

40% korting of meer op EW via deze actie

Pak deze korting
€70 korting

Lees alle content van EW met tot €70,- korting

Verloopt morgen
Info

Op een abonnement van zes maanden.

Pak deze korting
€186 actie

Ontvang het EW weekblad een heel jaar voor slechts €186,-

Pak deze korting
55% korting

EW aanbieding: ontvang weekbladen met 55% korting voor twaalf maanden

Pak deze korting
€150 korting
Geverifieerd

Profiteer vandaag van tot wel €150,- EW korting

Info

Geldt bij afsluiting van een jaarabonnement.

Pak deze korting
40% korting
Geverifieerd

Lees alles van EW nu met minimaal 40% korting

Pak deze korting
50% korting
Geverifieerd

Krijg nu tot 50% korting op alle content bij EW in april

Pak deze korting

Recent verlopen EW kortingscodes, soms werken ze nog!

50% korting
Geverifieerd

Sluit een abonnement af met tot 50% korting op EW

Pak deze korting
€70 korting
Geverifieerd

Profiteer van wel €70,- korting op een halfjaarabonnement bij EW

Pak deze korting
€150 korting
Geverifieerd

Scoor tijdelijk tot €150,- EW korting op een jaarabonnement

Pak deze korting
€300 korting
Geverifieerd

Lees EW op papier en digitaal met tot wel €300,- korting

Info

Geldig bij afsluiting van een abonnement met een looptijd van twee jaar.

Pak deze korting
40% korting
Geverifieerd

Krijg ruim 40% korting op een EW jaarabonnement in april

Pak deze korting

Bespaar 55% met de beste EW actiecode

Helaas is er tot dusver nog geen enkele actiecode van EW gepubliceerd. Toch is het mogelijk om te besparen op je tijdschrift abonnement. Dit kan door de lopende aanbiedingen en deals. Je hebt hiermee eerder al eens €200,- korting op een jaarabonnement gepakt. Ook kreeg je 30% korting op diverse digitale abonnementen, heb je €115,- termijnvoordeel gescoord en kreeg je gratis toegang tot de EW podcasts. Hou dus het actieoverzicht goed in de gaten op EW extra voordelig te lezen.

Andere manieren om korting te pakken bij EW

Pak tot wel 50% korting in de outlet

EW is een tijdschrift dat ook regelmatig speciale uitgaven op de markt brengt. Deze gaan dan over een enkel onderwerp, dat tot in detail is uitgewerkt. Eerder uitgegeven specials van EW vind je op EWMagazine.nl op de outletpagina. Hier staan alle beschikbare bladen met een flinke korting bij elkaar. Zonder kortingscode koop je dan een van de specials voor slechts €4,95. Dat komt neer op een korting van bijna 50%. Deze bestel je heel eenvoudig in de webshop, waarna het blad snel bij je wordt afgeleverd.

Extra korting voor abonnees

Ben jij geabonneerd op EW? Dan krijg je extra korting op bepaalde uitgaven in de webshop. EW wil het op deze manier zo aantrekkelijk mogelijk maken voor mensen om lid te worden van het blad. De exclusieve aanbiedingen met extra korting vind je op een speciale pagina op de website. Hier staan alle producten die je zonder kortingscode goedkoper aan kunt schaffen overzichtelijk bij elkaar. Neem hier eens een kijkje om te zien of er wat leuks voor je tussen zit.

Kies uit de vele verschillende nieuwsbrieven

Normaal gesproken heb je in een webshop de keuze om je in te schrijven voor een nieuwsbrief. In dit geval heb je de keuze uit meerdere soorten nieuwsbrieven vol met actualiteiten. Zo kun je kiezen voor een dagelijkse ochtendnieuwsbrief die je elke werkdag in je mailbox krijgt. Er is ook een versie die in de middag verstuurd wordt. Zit je niet te wachten op dagelijks nieuws, dan kun je ook kiezen voor een nieuwsbrief die je elke week ontvangt. Er is ook nog een speciale nieuwsbrief op zaterdag en een nieuwsbrief die American Dreamers heet. Naast nieuws vind je in de nieuwsbrief ook regelmatig een speciale EW code en leuke acties.

Volg EW op social media

Zoals je van een tijdschrift als EW wel mag verwachten is het bedrijf ook te vinden op social media. Volg EW op Facebook of Twitter voor het laatste nieuws dat jij interessant vindt. Ook word je via social media op de hoogte gehouden van nieuwe acties, komt er wel eens een kortingscode voorbij en weet jij het als eerste wanneer bepaalde producten in de webshop met korting worden aangeboden.

Je bestelling wordt snel geleverd

Een bestelling op EWMagazine.nl wordt altijd snel bij je afgeleverd. Wil je abonnee worden van het blad, dan kun je er op rekenen dat het nieuwste nummer elke week op dezelfde dag bij je wordt afgeleverd. Maar ook als je een andere bestelling plaatst bij EW wordt dit netjes en snel bij je afgeleverd. In de regel duurt het niet meer dan twee à drie dagen voordat jouw bestelling bij je binnen is. Mocht het onverhoopt toch iets langer duren, dan word je hier van tevoren door EW van op de hoogte gebracht. Zo verkeer je nooit in onzekerheid over je bestelling.

Over EW

Over EW

EW werd in 1945 opgericht door H.A. Lunshof. Hij wilde destijds een weekblad beginnen dat anders was dan andere bladen. Vanaf het begin was het een daverend succes. Vier jaar na de oprichting had het nieuwsblad al een oplage van 120.000 exemplaren. In 1965 werd de krant opgesplitst in een full-colour magazine en een financiële en economische krant die vooral wervende advertenties voor personeel plaatste. In de jaren 1985 tot 1991 wisselde EW verschillende keren van directeur waardoor de inhoud en opmaak van de krant steeds vernieuwd werden. Waar de krant eerst een literair hoogstaand blad was, is het nu vooral een journalistieke krant. Na al die jaren staat EWMagazine.nl er nog steeds om bekend een krant te zijn die een stellige, krachtige positie inneemt.

Ga naar ewmagazine.nl

Twee handige tips om nog meer te besparen bij EW

Bestel veilig online

Een bestelling plaatsen op EWMagazine.nl is altijd super veilig. De site is zo ingericht dat er niemand met je betrouwbare gegevens vandoor kan gaan. EW zorgt er dan ook voor dat de bestelling tijdschriften zo snel mogelijk naar je toe wordt gestuurd. De beveiliging op de website is te herkennen aan het groene slotje dat bij de artikelen staat.

Niet alleen om te lezen, maar ook om naar te luisteren

EW biedt naast de vele gedrukte pagina's en online nieuws ook de mogelijkheid om te luisteren naar het laatste nieuws. Dit doe je door te luisteren naar de wekelijkse podcast, waarin redacteuren dieper ingaan op bepaalde dingen die er in de afgelopen dagen zijn gebeurd. Niet alleen dat, ook als er speciale dingen staan te gebeuren, er een kortingscode te vergeven is of er weer een bijzondere uitgave is verschenen wordt dit door de makers van EW in de podcast behandeld. Zo ben jij als eerste op de hoogte van wat er allemaal nieuw is bij EW, zonder alles te hoeven lezen.

Alles over EW voor je op een rij

Op de website van EW kun je precies zien welk abonnement het beste bij jouw wensen aansluit.

Wanneer je een abonnement hebt op EW, dan stopt jouw abonnement niet automatisch, mits je dit aangeeft.

Door een abonnement te nemen op EW krijg je iedere week het blad in huis of kun je het online bekijken.

Je kunt met vragen terecht bij de klantenservice van EW die je kan bereiken via e-mail of via telefoon.

Het is bij EW ook mogelijk om oude nummers na te bestellen, dit kan tot nummers van zes weken terug.

Op de website EWMagazine.nl kun je ook een kijkje nemen in het archief en kun je in de webshop kijken.

Door EW te volgen blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws en hoef je niks meer te missen.

Het is ook mogelijk om EW te volgen via de social-mediakanalen of beluister podcasts voor het laatste nieuws.

Door de app te downloaden en je te registreren heb je makkelijk toegang tot het blad en kun je makkelijk lezen.

In de webshop van EWMagazine.nl kun je ook losse edities bestellen of kan je bijvoorbeeld een nummer nabestellen.

Nieuws

EW Black Friday

Ben je nog op zoek naar een vervroegd kerstcadeau voor jezelf? Lees dan gauw verder, want misschien is een magazine van EW wel wat voor jou. Dan zou het extra goed uitkomen om deze eens met korting aan te schaffen. Dat gaat misschien deze maand wel gebeuren, want Black Friday gaat op 24 november van start en wie weet profiteer je dan wel van een leuke kortingsactie. Zo trakteer je jezelf optimaal!

EW Black Friday

Wanneer je graag op de hoogte bent van het nieuws, maar een abonnement op een krant of weekblad erg prijzig vindt, is het verstandig om deze maand extra alert te zijn. Op 25 november staat Black Friday namelijk weer op de agenda en dat betekent dat je bij veel winkels hoge kortingen kunt verwachten. Misschien is dit ook wel het geval bij EW en scoor jij zo voordelig een abonnement op dit weekblad.

Je shopt nu ook boeken van EW

Bezoek jij vaak EWmagazine.nl om op de hoogte te blijven over het laatste nieuws van Nederland? Lees dan gauw verder, want je shopt nu ook boeken van EW. Dit zijn interessante boeken met verschillende onderwerpen, zoals over democratische rechtsstaten, oorlog en de Tweede Kamer. Naast deze boeken, vind je hier ook nog een aantal speciale edities. Neem dus snel een kijkje in de webshop en kies voor het boek wat jou het meeste aanspreekt.