EW aanbiedingen

Lees het weekblad met korting met de EW aanbieding in oktober 2022

  • gemiddelde besparing: €8,90
50% korting

Scoor nu tijdelijk een abonnement met ruim 50% korting bij EW

Pak deze korting
€200 actie

Lees het EW een jaar lang met ruim €200,- korting

Pak deze korting
55% korting

EW aanbieding: ontvang weekbladen met 55% korting voor twaalf maanden

Pak deze korting
€186 actie

Ontvang het EW weekblad een heel jaar voor slechts €186,-

Pak deze korting
40% korting

EW promotie: 40% korting op jouw favoriete weekblad

Pak deze korting
60% korting

Profiteer van tot wel 60% korting op EW

Pak deze korting
€15,50 actie

Krijg EW weekbladen het eerste jaar voor slechts €15,50 per maand

Info

Voor deze aanbieding heb je geen kortingscode nodig.

Pak deze korting
€15 korting

Sluit nu een EW abonnement af met ruim €15,- korting

Pak deze korting
€20 korting

Pak tot €20,- korting per maand op een EW jaarabonnement

Pak deze korting
€160 korting

Lees EW twaalf maanden lang met €160,- korting

Pak deze korting

Verlopen EW kortingscodes

€15 korting

Ontvang tijdelijk tot €15,- korting op een EW abonnement

Pak deze korting
50% korting

Sluit een EW jaarabonnement af met ruim 50% korting

Pak deze korting
€10 korting

Pak maandelijks ruim €10,- korting dankzij de EW aanbieding

Pak deze korting
60% korting

Profiteer nu van tot 60% korting op het EW weekblad

Pak deze korting
€10 korting

€10,- korting als je nu een jaarabonnement van EW afsluit

Pak deze korting

Bespaar 55% met de beste EW actiecode

Helaas is er tot dusver nog geen enkele actiecode van EW gepubliceerd. Toch is het mogelijk om te besparen op je tijdschrift abonnement. Dit kan door de lopende aanbiedingen en deals. Je hebt hiermee eerder al eens €200,- korting op een jaarabonnement gepakt. Ook kreeg je 30% korting op diverse digitale abonnementen, heb je €115,- termijnvoordeel gescoord en kreeg je gratis toegang tot de EW podcasts. Hou dus het actieoverzicht goed in de gaten op EW extra voordelig te lezen.

Andere manieren om korting te pakken bij EW

Pak tot wel 50% korting in de outlet

EW is een tijdschrift dat ook regelmatig speciale uitgaven op de markt brengt. Deze gaan dan over een enkel onderwerp, dat tot in detail is uitgewerkt. Eerder uitgegeven specials van EW vind je op EWMagazine.nl op de outletpagina. Hier staan alle beschikbare bladen met een flinke korting bij elkaar. Zonder kortingscode koop je dan een van de specials voor slechts €4,95. Dat komt neer op een korting van bijna 50%. Deze bestel je heel eenvoudig in de webshop, waarna het blad snel bij je wordt afgeleverd.

Extra korting voor abonnees

Ben jij geabonneerd op EW? Dan krijg je extra korting op bepaalde uitgaven in de webshop. EW wil het op deze manier zo aantrekkelijk mogelijk maken voor mensen om lid te worden van het blad. De exclusieve aanbiedingen met extra korting vind je op een speciale pagina op de website. Hier staan alle producten die je zonder kortingscode goedkoper aan kunt schaffen overzichtelijk bij elkaar. Neem hier eens een kijkje om te zien of er wat leuks voor je tussen zit.

Kies uit de vele verschillende nieuwsbrieven

Normaal gesproken heb je in een webshop de keuze om je in te schrijven voor een nieuwsbrief. In dit geval heb je de keuze uit meerdere soorten nieuwsbrieven vol met actualiteiten. Zo kun je kiezen voor een dagelijkse ochtendnieuwsbrief die je elke werkdag in je mailbox krijgt. Er is ook een versie die in de middag verstuurd wordt. Zit je niet te wachten op dagelijks nieuws, dan kun je ook kiezen voor een nieuwsbrief die je elke week ontvangt. Er is ook nog een speciale nieuwsbrief op zaterdag en een nieuwsbrief die American Dreamers heet. Naast nieuws vind je in de nieuwsbrief ook regelmatig een speciale EW code en leuke acties.

Volg EW op social media

Zoals je van een tijdschrift als EW wel mag verwachten is het bedrijf ook te vinden op social media. Volg EW op Facebook of Twitter voor het laatste nieuws dat jij interessant vindt. Ook word je via social media op de hoogte gehouden van nieuwe acties, komt er wel eens een kortingscode voorbij en weet jij het als eerste wanneer bepaalde producten in de webshop met korting worden aangeboden.

Je bestelling wordt snel geleverd

Een bestelling op EWMagazine.nl wordt altijd snel bij je afgeleverd. Wil je abonnee worden van het blad, dan kun je er op rekenen dat het nieuwste nummer elke week op dezelfde dag bij je wordt afgeleverd. Maar ook als je een andere bestelling plaatst bij EW wordt dit netjes en snel bij je afgeleverd. In de regel duurt het niet meer dan twee à drie dagen voordat jouw bestelling bij je binnen is. Mocht het onverhoopt toch iets langer duren, dan word je hier van tevoren door EW van op de hoogte gebracht. Zo verkeer je nooit in onzekerheid over je bestelling.

Over EW

Over EW

EW werd in 1945 opgericht door H.A. Lunshof. Hij wilde destijds een weekblad beginnen dat anders was dan andere bladen. Vanaf het begin was het een daverend succes. Vier jaar na de oprichting had het nieuwsblad al een oplage van 120.000 exemplaren. In 1965 werd de krant opgesplitst in een full-colour magazine en een financiële en economische krant die vooral wervende advertenties voor personeel plaatste. In de jaren 1985 tot 1991 wisselde EW verschillende keren van directeur waardoor de inhoud en opmaak van de krant steeds vernieuwd werden. Waar de krant eerst een literair hoogstaand blad was, is het nu vooral een journalistieke krant. Na al die jaren staat EWMagazine.nl er nog steeds om bekend een krant te zijn die een stellige, krachtige positie inneemt.

Ga naar ewmagazine.nl

Twee handige tips om nog meer te besparen bij EW

Bestel veilig online

Een bestelling plaatsen op EWMagazine.nl is altijd super veilig. De site is zo ingericht dat er niemand met je betrouwbare gegevens vandoor kan gaan. EW zorgt er dan ook voor dat de bestelling tijdschriften zo snel mogelijk naar je toe wordt gestuurd. De beveiliging op de website is te herkennen aan het groene slotje dat bij de artikelen staat.

Niet alleen om te lezen, maar ook om naar te luisteren

EW biedt naast de vele gedrukte pagina's en online nieuws ook de mogelijkheid om te luisteren naar het laatste nieuws. Dit doe je door te luisteren naar de wekelijkse podcast, waarin redacteuren dieper ingaan op bepaalde dingen die er in de afgelopen dagen zijn gebeurd. Niet alleen dat, ook als er speciale dingen staan te gebeuren, er een kortingscode te vergeven is of er weer een bijzondere uitgave is verschenen wordt dit door de makers van EW in de podcast behandeld. Zo ben jij als eerste op de hoogte van wat er allemaal nieuw is bij EW, zonder alles te hoeven lezen.

Alles over EW voor je op een rij

Op de website van EW kun je precies zien welk abonnement het beste bij jouw wensen aansluit.

Wanneer je een abonnement hebt op EW, dan stopt jouw abonnement niet automatisch, mits je dit aangeeft.

Door een abonnement te nemen op EW krijg je iedere week het blad in huis of kun je het online bekijken.

Je kunt met vragen terecht bij de klantenservice van EW die je kan bereiken via e-mail of via telefoon.

Het is bij EW ook mogelijk om oude nummers na te bestellen, dit kan tot nummers van zes weken terug.

Op de website EWMagazine.nl kun je ook een kijkje nemen in het archief en kun je in de webshop kijken.

Door EW te volgen blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws en hoef je niks meer te missen.

Het is ook mogelijk om EW te volgen via de social-mediakanalen of beluister podcasts voor het laatste nieuws.

Door de app te downloaden en je te registreren heb je makkelijk toegang tot het blad en kun je makkelijk lezen.

In de webshop van EWMagazine.nl kun je ook losse edities bestellen of kan je bijvoorbeeld een nummer nabestellen.

Nieuws

Luister naar de EW podcast

Voor wie niet van lezen houd heeft EW iets nieuws. Op deze manier kun je toch op de hoogte blijven van het laatste nieuws, zonder je ogen te vermoeien met duizenden kleine lettertjes. EW brengt namelijk iedere week een podcast uit waarin verschillende onderwerpen aan bod komen. Er zijn vier verschillende onderwerpen: EW Het Coververhaal, EW BruXL, EW Holland Amerika Lijn, EW Non Solus.

Volg de ontwikkelingen rondom energie hier

De energieprijzen schieten de pan uit en dat heeft meerdere oorzaken. EW houdt je daarom op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de energie in ons land. Op EW.nl vind je een uitgebreide pagina met al het laatste nieuws, interviews en onderzoeken over de huidige energiecrisis waarin we zitten. Zoals gezegd zijn hier meerdere factoren verantwoordelijk voor, maar als je wil weten welke dat zijn raden we je aan om op EW.nl te kijken.

Het laatste nieuws over de oorlog in Oekraïne op één plek

De oorlog in Oekraïne is nu inmiddels bijna drie maanden aan de gang en nog iedere dag zijn er ontwikkelingen gaande. EW heeft daarom een speciaal "Dossier" aangemaakt op de website waardoor je in één oogopslag het laatste nieuws over dit onderwerp kunt lezen. Zo blijf je dankzij EW altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen over de oorlog die gaande is tussen Oekraïne en Rusland.