ELLE kortingscodes

Activeer een kortingscode voor ELLE korting op het magazine – april 2024

  • gemiddelde besparing: €9,21
Gratis actie

Profiteer van GRATIS extra's als abonnee bij ELLE

Pak deze korting
10% korting

Ontvang iedere ELLE kortingscode via de nieuwsbrief

Pak deze korting
€5 korting

ELLE voordeel: lees tijdschriften nu met tot €5,- korting

Pak deze korting
50% korting

Profiteer van 50% korting op een tweede abonnement via ELLE

Info

Alleen voor abonnees.

Pak deze korting
20% korting

20% korting of meer op een abonnement bij ELLE

Pak deze korting
25% korting

ELLE actie voor tot 25% korting op drie magazines

Pak deze korting
50% korting

ELLE korting: pak 50% korting op een tweede tijdschriftabonnement

Info

De aanbieding is geldig voor abonnees van ELLE.

Pak deze korting
Gratis actie

Krijg GRATIS toegang tot digitale edities van ELLE magazine

Verloopt vandaag
Info

Alleen geldig voor abonnees.

Pak deze korting
€65 korting

Ontvang tot €65,- korting op magazines bij ELLE

Pak deze korting
Gratis verzending actie

Gratis verzending bij ELLE

Info

De verzendkosten zitten inbegrepen in de abonnementsprijs.

GRATIS verzending
€5 korting
Geverifieerd

ELLE kortingscode: €5,- korting op e-courses

Kortingscode
Bekijk code
50% korting
Geverifieerd

Scoor een tweede abonnement met 50% korting bij ELLE

Pak deze korting
€5 korting
Geverifieerd

Ontvang tot €5,- korting op tijdschriften bij ELLE

Pak deze korting

Recent verlopen ELLE kortingscodes, soms werken ze nog!

40% korting
Geverifieerd

Sluit een ELLE abonnement af met tot wel 40% korting

Pak deze korting
€5 korting
Geverifieerd

Pak tot €5,- korting op een magazine bij ELLE

Pak deze korting
50% korting
Geverifieerd

ELLE actie voor 50% korting op een tweede abonnement

Info

Alleen voor abonnees.

Pak deze korting
Gratis cadeau actie
Geverifieerd

Profiteer van GRATIS extra's als abonnee bij ELLE

Pak deze korting
40% korting
Geverifieerd

Sluit een abonnement af met tot wel 40% ELLE korting

Pak deze korting

Profiteer van 5% korting met de beste code van ELLE

ELLE is tegenwoordig zoveel meer dan alleen een tijdschrift. Naast interessante artikelen over mode, lifestyle en entertainment, worden er regelmatig evenementen gehouden en kun je e-courses volgen om allerlei nieuwe vaardigheden te leren. ELLE is er dus voor je om jouw horizon te verbreden, maar dit kost wel wat. Een kortingscode kan je helpen om te besparen op al die verrijkingen. In het verleden heb je zo 5% korting kunnen pakken. Heb je een code gevonden? Let dan wel goed op waar die op geldt: het magazine, een e-course of evenementtickets.

Drie voordelen waarvan ELLE lezeressen profiteren

Gratis toegang tot digitale edities

Heb je eenmaal je abonnement op ELLE afgesloten, dan krijg je ook toegang tot de digitale edities van het magazine. Dat is een leuke bonus, want je kunt tot drie maanden teruglezen op abonnement.ELLE.nl. Zo krijg je zelfs toegang tot oude edities, zonder extra te hoeven betalen. De digitale versie is bovendien handig om te raadplegen als je onderweg bent. Zo lees je de leuke artikelen eenvoudig in het openbaar vervoer of wanneer je koffie aan het drinken bent in een leuk café.

Altijd gratis verzending

Over de verzendkosten hoef je je geen zorgen te maken wanneer je een abonnement afsluit op ELLE. De verzending van je magazine is namelijk altijd gratis. Je krijgt het tijdschrift zonder bijkomende kosten thuisbezorgd en betaalt ook nog eens een lagere prijs dan in de winkel. Zo heb je niet eens meer een kortingscode nodig om te besparen op ELLE.

ELLE nieuwsbrief: mode, beauty en korting

Als trouwe lezer is een abonnement op de nieuwsbrief een echte must. Op die manier ontvang je iedere dag de laatste nieuwtjes over uiteenlopende onderwerpen en blijf je voortdurend up-to-date over alles op het gebied van mode, beauty en lifestyle. Daarnaast kun je via de nieuwsbrief ook nog eens meespelen met winacties en mis je nooit een aanbieding of kortingscode.

Over ELLE

Over ELLE

Als jonge vrouw wil je natuurlijk altijd op de hoogte zijn van de laatste trends op het gebied van mode en beauty. Er is dan ook geen betere manier om dit doen, dan met een abonnement op het Franse modetijdschrift ELLE. Het maandblad werd opgericht in 1945 door Pierre Lazareff en zijn vrouw Hélène Gordon. Inmiddels heeft het tijdschrift zijn verspreidingsgebied flink uitgebreid, met bijna vijftig verschillende edities die in meer dan zestig landen worden uitgegeven. De titel van het blad verwijst naar het Franse woord voor 'zij', een ode aan het publiek waarop het zich richt. ELLE staat namelijk voor de jonge vrouw tussen de 20 en 35 jaar, die zich verdiept in mode, beauty, cultuur en actuele onderwerpen zoals feminisme en diversiteit. Kun jij je hier in vinden? Sla dan vooral eens een tijdschrift open of word direct abonnee via abonnement.ELLE.nl.

Ga naar abonnement.elle.nl

Een ELLE kortingscode gevonden? Zo werkt het

ELLE kortingscode gebruiken

  1. Op abonnement.ELLE.nl profiteer je van diverse promoties en aanbiedingen. Met behulp van een kortingscode haal je het bijbehorende magazine zelfs nog voordeliger in huis. Heb jij zo'n code weten te bemachtigen? Dan activeer je deze aan de hand van onderstaande stappen.
  2. Je begint het bestelproces met het vormgeven van jouw persoonlijke ELLE abonnement. Kies het aantal tijdschriften dat jij idealiter ontvangt en klik daarna op "Bestel nu". In de pop-up die hierna verschijnt, klik je op "Door naar bestellen".
  3. De webpagina die je intussen voor je hebt, biedt direct plaats aan jouw gevonden kortingscode. Hiervoor klik je in de winkelwagen op "Ik heb een kortingscode". Neem de letter- en cijfercombinatie over in het uitgeklapte veld en klik vervolgens op "Activeren". Om deze verlaagde prijs te bevestigen, klik je op "Door naar betalen".
  4. In deze stap ga je het abonnement op jouw naam zetten. Zorg daarom dat je de persoons- en adresgegevens naar waarheid invult. Voorzie de verplichte velden van de juiste informatie en klik daarna op "Door naar betalen". Nadat je hebt aangegeven welke content je graag per e-mail ontvangt, klik je wederom op "Door naar betalen".
  5. Je krijgt nu een overzicht van je bestelling te zien. Indien je hierbij geen fouten ontdekt, kun je het voordelige abonnement gaan betalen met iDEAL. Selecteer jouw bank in het keuzemenu en klik vervolgens op "Betalen". Heb je probleemloos afgerekend? Dan mag je spoedig de eerste ELLE op je deurmat verwachten!

Dit is nog meer fijn aan abonnee zijn bij ELLE

Betaal via automatische incasso

Of je je abonnement nu met een kortingscode afsluit of niet: het betaalproces verloopt altijd op een makkelijke manier bij het tijdschrift. Je geeft namelijk je betaalgegevens door zodra je een abonnement afsluit. Vervolgens worden de abonnementskosten automatisch van je bankrekening afgeschreven. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je ooit een betaling vergeet, want dit wordt automatisch geregeld.

Toegang tot exclusieve deals en cursussen

Wist je dat je als abonnee op ELLE ook toegang krijgt tot exclusieve aanbiedingen? Het tijdschrift heeft altijd een webshop waar je allerlei leuke producten en evenementen kunt ontdekken. Misschien ga je met flinke korting een yogacursus volgen of krijg je een code voor een handige hardloopapp. Het aanbod is altijd weer anders, dus het is slim om regelmatig even naar abonnement.ELLE.nl te surfen. Onder het kopje "Producten" vind je een overzicht van de e-courses en events waar jij als abonnee aan mee kunt doen.

Dit wil je weten voordat je je abonneert op ELLE

In het tijdschrift van ELLE lees je alles over mode, trends, beauty, cultuur, celebrities en gezondheid.

Het speciale woonmagazine van ELLE staat bomvol inspiratie, de laatste woontrends en de beste stylingtips.

Via abonnement.ELLE.nl kun je ook losse nummers en specials kopen, zodat je niet vastzit aan een abonnement.

Dankzij het inkijkexemplaar op abonnement.ELLE.nl krijg je een voorproefje van het mode- en woonblad.

Nieuwe leden van ELLE kunnen kiezen voor hoge abonnementskorting of een welkomstcadeau.

De verzendkosten van het ELLE magazine zitten bij de abonnementsprijs inbegrepen.

De betaling wordt geregeld via een automatische incasso, waar je toestemming voor moet geven tijdens het bestelproces.

Het is ook mogelijk om een tijdelijk lidmaatschap van ELLE magazine of het interieurblad cadeau te geven met korting.

Naast de papieren editie kun je het nieuwe ELLE magazine ook digitaal doorbladeren en alle nummers tot drie maanden terug bekijken.

Wanneer de actieperiode van drie, zes of twaalf maanden is afgelopen, kun je eenvoudig je abonnement verlengen of opzeggen.

Nieuws

Lees alles over de nieuwste voorjaarstrends

Modetrends zijn net zo veranderlijk als het weer. Ook tijdens het voorjaar wisselen populaire kleuren en stijlen elkaar in rap tempo af. Gelukkig geeft ELLE je inzicht in deze alsmaar veranderende wereld van fashion. Via het magazine word je namelijk zes keer per jaar op de hoogte gesteld van de nieuwste trends. Heb jij wel oren naar zo'n abonnement op modenieuws? Neem dan snel een kijkje op de website.

Bezoek het ELLE Decoration Trend Event

Naast dat ELLE natuurlijk een modetijdschrift is dat in verschillende landen verschijnt, organiseren ze ook jaarlijks een event: het ELLE Decoration Trend Event. Je krijgt tijdens het evenement de kans om inspirerende ontwerpen, interieurs en unieke producten te bewonderen. Daarnaast zullen er ook spraakmakende sprekers te gast zijn zoals Monique van der Reijden en Evelien Reich. Voor meer informatie over het evenement kun je terecht op de website van ELLE.