Eindhovens Dagblad aanbiedingen

Ontvang de krant met Eindhovens Dagblad korting middels een aanbieding in juli 2024

  • gemiddelde besparing: €3,64
50% korting

Sluit een abonnement af met tot 50% Eindhovens Dagblad korting

Pak deze korting
50% korting

Profiteer van 50% studentenkorting op een Eindhovens Dagblad abonnement

Pak deze korting
Gratis actie

Profiteer van GRATIS extra's als abonnee bij Eindhovens Dagblad

Pak deze korting
Gratis actie

Lees GRATIS premium artikelen bij Eindhovens Dagblad

Pak deze korting
30% korting

Neem een abonnement met minimaal 30% Eindhovens Dagblad korting

Info

Deze aanbieding is alleen geldig voor nieuwe abonnees.

Pak deze korting
Gratis verzending actie

Gratis verzending bij Eindhovens Dagblad

GRATIS verzending
10% korting

Ontvang iedere Eindhovens Dagblad aanbieding via de nieuwsbrief

Pak deze korting
€5 korting
Geverifieerd

Lees de digitale krant met tot €5,- korting per week bij Eindhovens Dagblad

Pak deze korting
40% korting
Geverifieerd

40% korting of meer op een abonnement bij Eindhovens Dagblad

Pak deze korting
50% korting
Geverifieerd

Profiteer nu van tot wel 50% korting bij Eindhovens Dagblad

Pak deze korting

Recent verlopen Eindhovens Dagblad kortingscodes, soms werken ze nog!

40% korting
Geverifieerd

Scoor een digitaal abonnement met ruim 40% korting bij Eindhovens Dagblad

Pak deze korting
€5 korting
Geverifieerd

Lees de krant deze week met tot €5,- Eindhovens Dagblad korting

Pak deze korting
Gratis actie
Geverifieerd

Ontvang GRATIS toegang tot premium artikelen bij Eindhovens Dagblad

Pak deze korting
30% korting
Geverifieerd

30% korting of meer op een abonnement bij Eindhovens Dagblad

Pak deze korting
€5 korting
Geverifieerd

Eindhovens Dagblad actie voor tot €5,- korting op de krant

Pak deze korting

Krijg 60% korting op een lidmaatschap met de beste Eindhovens Dagblad promo

Als je geen nieuws wil missen uit de regio Eindhoven, dan is een abonnement op Eindhovens Dagblad zeker een aanrader. In het verleden kon je als nieuwe abonnee zelfs profiteren van wel 60% korting dankzij unieke aanbiedingen. Wil jij ook van zo’n korting profiteren? Dan moet je zeker deze actiepagina in de gaten houden, want hier vind je als eerste de beste promoties.

Bespaar op je krantenabonnement met deze Eindhovens Dagblad tips

Eindhovens Dagblad geeft gratis toegang tot andere kranten

Heb jij al een account aangemaakt bij DPG Media? Dit is wel verstandig, want deze heb je namelijk nodig om jouw abonnement te beheren bij Eindhovens Dagblad. Daarnaast kun je met dit account ook bij tien andere kranten van DPG Media inloggen. Wanneer je een abonnement hebt, kun je via deze weg ook nog eens gratis online artikelen lezen van onder andere het Parool en het Brabants Dagblad. Zo heb je dus meer leesvoer, voor dezelfde prijs. Log in op de verschillende nieuwssites met jouw account om gebruik te maken van deze aanbieding.

Lees gratis artikelen bij Eindhovens Dagblad

Wist je dat het niet nodig is om een abonnement te nemen op het Eindhovens Dagblad om de premium artikelen van deze krant te kunnen lezen? Je krijgt namelijk een bepaald aantal premium artikelen die je met jouw account gratis kunt lezen. Wanneer je aan dit aantal zit, is het wel nodig om een abonnement af te sluiten of moet je het doen met standaard artikelen die voor iedereen gratis toegankelijk zijn.

Ontvang een gratis weekendmagazine

Wil jij het weekend graag extra ontspannen doorbrengen? Dan heb je geluk: bij geselecteerde abonnementen van Eindhovens Dagblad krijg je altijd een gratis weekendmagazine meegeleverd. Dit tijdschrift staat compleet in het teken van lifestyle, mode, interieur en is gevuld met allerlei leuke verhalen en reportages.

Lees de nieuwsbrief voor alle updates

Wanneer je graag up-to-date blijft van de laatste gebeurtenissen, is het verstandig om je aan te melden voor de digitale nieuwsbrief van Eindhovens Dagblad. Via deze weg verschijnen de interessantste nieuwsartikelen vanzelf in je mailbox en kom je wellicht ooit een aantrekkelijke aanbieding tegen op een krantenabonnement. Je schrijft je in door je e-mailadres achter te laten op de website.

Over Eindhovens Dagblad

Over Eindhovens Dagblad

Wil je graag alles weten over wat er in en rondom de Lichtstad gebeurt? Dan is het de moeite waard om een krantenabonnement af te sluiten op abonnement.ED.nl. Al ruim dertig jaar staat de redactie van Eindhovens Dagblad dagelijks voor je klaar met de laatste updates op het gebied van mens, maatschappij, sport en lifestyle. Een abonnement op de lokale krant is niet zomaar een krantenabonnement, want via de website krijg je nog veel meer mee dan alleen de laatste nieuwtjes uit Oirschot, Reusel, Veldhoven en de Meierijstad. Zo kun je niet alleen verschillende gratis podcasts beluisteren over onderwerpen als geschiedenis, criminaliteit en sport, maar kun je ook iedere dag weer een nieuwe hersenkraker oplossen. Sommige abonnementhouders krijgen zelfs ieder weekend een exclusief tijdschrift op de deurmat met nog meer leuke en interessante artikelen omtrent lifestyle. Kortom: Eindhovens Dagblad is het lichtpunt van je dag en je weekend.

Ga naar abonnement.ed.nl

Drie voordelen waarvan je als Eindhovens Dagblad abonnee geniet

Betaal zorgeloos via automatisch incasso

Een groot voordeel van een abonnement op het dagblad is dat de betaling ervan helemaal automatisch verloopt. Nadat jij gebruik hebt gemaakt van een van de vele aanbiedingen, dien je alleen nog jouw gegevens in te vullen. Daarna wordt via een automatisch incasso iedere maand het abonnementsgeld afgeschreven van je bankrekening. Dat scheelt je weer een hoop tijd en zorgen.

Wijzig of annuleer je abonnement eenvoudig

Wanneer je eenmaal een abonnement hebt afgesloten, kan het gebeuren dat je je adres moet wijzigen. Dat doe je gewoon via abonnement.ED.nl. Hier is het ook mogelijk om de bezorging van de fysieke krant tijdelijk stop te zetten, bijvoorbeeld wanneer je een paar weken op vakantie gaat. Wil je je abonnement stopzetten? Dan is dit mogelijk zodra de actieperiode van je abonnement is afgelopen. Je zit dus nooit onnodig lang aan een abonnement vast.

Download de gratis Eindhovens Dagblad app

Ben je vaak onderweg? Dan is een papieren krant waarschijnlijk niet de meest geschikte optie voor jou. Dit is gelukkig geen punt, aangezien Eindhovens Dagblad ook een eigen app heeft. Via deze app heb je toegang tot een groot aantal artikelen, waar je ook bent. Heb je een abonnement op het Eindhovens Dagblad? Dan hoef je alleen maar in te loggen in de app om toegang te krijgen tot de complete digitale editie van het dagblad. Je kunt de app geheel gratis downloaden via de Google Play Store of de Apple App Store.

Interessant om te weten over Eindhovens Dagblad

Op abonnement.ED.nl kun je eenvoudig je bezorgadres wijzigen of je abonnement opzeggen.

Nieuwe abonnees krijgen minimaal 30% korting op een Eindhovens Dagblad abonnement.

Op maandag tot en met zaterdag wordt om 6:00 uur de digitale krant van Eindhovens Dagblad gepubliceerd.

Met een zakelijk abonnement kun je zelf bepalen welke kranten je op welke dag wil ontvangen.

Als student kun je op abonnement.ED.nl een voordeliger studentenabonnement afsluiten.

Je kunt op vijf verschillende apparaten inloggen met je Eindhovens Dagblad account.

Met een lidmaatschap op Eindhovens Dagblad kun je ook de online artikelen van tien andere kranten lezen, zoals De Volkskrant, Het Parool en het AD.

Met een lidmaatschap op Eindhovens Dagblad krijg je niet alleen toegang tot regionaal nieuws, maar ook tot nationale en internationale artikelen.

De krant richt zich op de nieuwsvoorziening van maar liefst 23 gemeenten.

Je kunt Eindhovens Dagblad als papieren krant, digitaal en via de nieuwsapp lezen.

Nieuws

Speel spellen bij Eindhovens Dagblad

We kennen Eindhovens Dagblad natuurlijk van het nieuws, maar wist je dat je op de website ook spelletjes kunt spelen? Naast verschillende spelletjes zoals sudoblock en solitair die je altijd kunt spelen, verschijnt er ook iedere dag een puzzel van de dag. Hierdoor kun je 's ochtends na het lezen van het nieuws je bezoekje aan Eindhovens Dagblad afsluiten met een leuke puzzel.