Dierenrijk kortingscodes

Ontvang Dierenrijk korting op een dagje dierentuin via een kortingscode in juni 2024

  • gemiddelde besparing: €7,13
  • laatst bijgewerkt: gisteren
  • www.dierenrijk.nl
50% korting
Geverifieerd

Scoor tickets voor Dierenrijk nu met tot 50% korting

Kortingscode
34 gebruikt
Via Ticketveiling
Bekijk code
€7 korting
Geverifieerd

Profiteer direct van €7,05 korting op Dierenrijk tickets

Kortingscode
Via Tripper
Bekijk code
25% korting

Scoor je entreetickets online met wel 25% Dierenrijk korting

Pak deze korting
Gratis actie

Neem kleine kinderen GRATIS mee naar Dierenrijk

Info

Geldig voor kinderen tot en met twee jaar oud.

Pak deze korting
Gratis actie

Profiteer van GRATIS toegang voor kinderen bij Dierenrijk

Info

Voor kinderen tot drie jaar.

Pak deze korting
15% korting

Sluit een Dierenrijk abonnement af met wel 15% korting

Info

Als je kiest voor een automatische incassobetaling.

Pak deze korting
5% korting

Profiteer van 5% korting op online entreetickets bij Dierenrijk

Pak deze korting
€10 korting

Pak als school ruim €10,- korting op entreetickets voor Dierenrijk

Pak deze korting
€5 korting

Koop toegangskaarten met tot €5,- groepskorting bij Dierenrijk

Pak deze korting
20% korting

Dierenrijk combideal: pak tot 20% korting op horeca

Pak deze korting
10% korting

Ontvang iedere Dierenrijk kortingscode via de nieuwsbrief

Pak deze korting
€1 korting
Geverifieerd

€1,- korting per toegangskaart met deze Dierenrijk kortingscode

Kortingscode
Info
  1. Alleen te gebruiken in verband met een schoolreis.
  2. Vermeld de code in het opmerkingenveld van de reservering.
Bekijk code
50% korting
Geverifieerd

Bezoek anderen pret- en dierenparken met tot 50% Dierenrijk korting

Info

Enkel mogelijk voor abonnementhouders.

Pak deze korting
15% korting
Geverifieerd

Scoor eten en drinken met tot 15% korting bij Dierenrijk

Info

Wanneer je van tevoren een menu of combideal bestelt op de website.

Pak deze korting

Recent verlopen Dierenrijk kortingscodes, soms werken ze nog!

Gratis actie
Geverifieerd

Dierenrijk actie: breng een GRATIS bezoek aan de Dino Weken

Info

Met een abonnement of regulier ticket.

Pak deze korting
20% korting
Geverifieerd

Dierenrijk groepsaanbieding: bezoek het dierenpark met wel 20% korting

Info

De korting geldt vanaf tien personen.

Pak deze korting
50% korting
Geverifieerd

Plan een schoolreisje naar Dierenrijk met wel 50% korting

Pak deze korting
Gratis actie
Geverifieerd

Bezoek de Dino Weken GRATIS bij Dierenrijk

Info

Gratis toegankelijk voor gasten met een abonnement of een regulier entreeticket.

Pak deze korting
€2 korting
Geverifieerd

Koop een parkeermunt met wel €2,50 korting bij Dierenrijk

Info

Alleen mogelijk voor abonnementhouders.

Pak deze korting

Scoor €1,- korting op tickets voor Dierenrijk met de hoogste kortingscode

De beste kortingscode die je tot nu hebt kunnen scoren bij Dierenrijk was goed voor €1,- korting op de toegangstickets van het park. Nu is dit geen gigantische korting, maar iedere besparing is welkom als je een dagje uit plant. Gelukkig zorgt de dierentuin ervoor dat je ook nog op andere manieren voordeliger uit bent. Wellicht dat Dierenrijk in de toekomst met een nóg betere kortingscode komt, dus hou het overzicht op deze pagina maar in de gaten zodat je niks mist.

Nog meer manieren om te besparen op je bezoek aan Dierenrijk

Bezoek Dierenrijk onbeperkt met 15% korting

Ben jij vaak te vinden bij Dierenrijk? Overweeg dan een abonnement voor het park aan te schaffen zodat je onbeperkt toegang krijgt. Een abonnement kost €52,-, dus na een paar bezoekjes heb je de prijs van het abonnement er al uit. Wanneer je ervoor kiest om de abonnementskosten automatisch te laten afschrijven, krijg je zelfs 15% korting. Je hebt bovendien nog de mogelijkheid om een combi-abonnement aan te schaffen waarmee je ook onbeperkt toegang krijgt tot het dichtbij gelegen ZooParc Overloon. Dat is nog meer dierenpret voor een zeer scherpe prijs!

Kinderen tot drie jaar mogen gratis naar binnen

Ga jij Dierenrijk bezoeken met kinderen die nog geen drie jaar oud zijn? Dan hoef je voor deze kinderen geen toegang te betalen. Dat is nog eens mooi meegenomen! Stel dat je een abonnement hebt, dan kun je jouw kinderen onder deze leeftijdsgrens zodoende altijd meenemen zonder dat zij ook een abonnement nodig hebben. Dat is echter niet de enige groep die gratis naar binnen mag. Als jij opa's en oma's van honderd jaar of ouder meeneemt, dan betaal je voor hen namelijk ook geen toegang! Zo kun je een dagje Dierenrijk een stuk goedkoper maken.

Scoor extra korting met de Dierenrijk nieuwsbrief

Dierenrijk is een kleine dierentuin met een breed aanbod aan verschillende dieren, die allemaal volop de ruimte hebben om te bewegen. Wil jij op de hoogte blijven van de ontwikkelingen omtrent deze dierentuinbewoners? Dan schrijf je jezelf natuurlijk in voor de nieuwsbrief. Dankzij deze nieuwsbrief ben jij dan als eerste op de hoogte van al het laatste dierennieuws, vorderingen in het park en speciale acties. Zo wil er ook nog wel eens een kortingscode voorbijkomen. Met deze kortingscode krijg je dan extra korting als jij online je tickets voor Dierenrijk bestelt. Als je het nieuws niet meer wil ontvangen, is het bovendien ook heel eenvoudig om je weer uit te schrijven.

Ontdek nog meer korting via social media

Het is natuurlijk ook leuk om via social media up-to-date te blijven over wat er allemaal bij Dierenrijk gebeurt. Gelukkig is de dierentuin ook behoorlijk actief op de socials. Dierenrijk heeft een account op Facebook en Instagram. Hier vind je nieuwtjes, mooie foto's van de dieren en regelmatig ook filmpjes waarin je de bewoners van het dierenpark in actie kunt zien. En, niet te vergeten, er wordt ook nog weleens een kortingscode weggegeven op social media. Met deze kortingscode haal je toch weer een leuke korting op je volgende bezoekje aan Dierenrijk binnen!

Over Dierenrijk

Over Dierenrijk

Breng je een bezoekje aan Dierenrijk, dan kom je oog in oog te staan met de wildste dieren uit de natuur. Binnen de poorten van de dierentuin zijn ruim honderd diersoorten te bewonderen die afkomstig zijn uit alle uithoeken van de wereld. Denk aan Afrikaanse leeuwen, ijsberen, Aziatische olifanten en chimpansees. Dierenrijk is gelegen in het Noord-Brabantse Nuenen, dichtbij Eindhoven, en doet sinds 2004 officieel dienst als dierenpark. Tientallen verzorgers zetten zich sindsdien dagelijks in om de dieren een zo natuurlijk mogelijk leefpatroon te bieden. Bezoekers van iedere leeftijd worden hierbij uitgenodigd om op ontdekkingstocht te gaan en meer te leren over de diersoorten middels voederpresentaties en educatieve borden die verspreid zijn door het park. De dierentuin biedt je daardoor niet alleen een avontuurlijk dagje uit, maar ook een leerzame ervaring! Laat jouw voorpret alvast beginnen door je tickets vooraf te bestellen op Dierenrijk.nl en te ontdekken wat jou te wachten staat in het park.

Ga naar dierenrijk.nl

Hiervan profiteer je nog meer bij Dierenrijk

Verras een dierenvriend met een €10,- cadeaubon

Wil je een familielid, vriend(in) of bekende blij maken met een leuk cadeau en wil je dan wel eens wat anders kiezen dan een fles wijn of een luchtje? Dan kun je er ook voor kiezen om een Dierenrijk cadeaubon te geven. Met deze cadeaubon kan de persoon in kwestie bijvoorbeeld gratis het park in, maar het is ook mogelijk om de bon te gebruiken in de cadeaushop of het restaurant. Zo kan de ontvanger zelf kiezen op welke manier hij of zij de bon straks wil gaan inwisselen. De cadeaubon is al verkrijgbaar vanaf €10,-. Neem een kijkje op Dierenrijk.nl om te zien uit welke bedragen je nog meer kunt kiezen.

Alles voor een speciaal kinderfeestje

Waar is het feestje? Bij Dierenrijk! Wil je een kinderfeestje geven in het park, dan heb je de keuze uit meerdere verschillende arrangementen. Zo kun je kiezen voor een wat eenvoudiger kinderfeestje, waarbij de kinderen de dierentuin mogen bezoeken en een lekkere traktatie krijgen. Er zijn echter ook feestjes die zijn voorzien van een echt feestmaal. Daarbij heb je ook kinderfeesten waarbij de kids mogen helpen met het verzorgen van de dieren, of samen met de verzorgers het eten klaar mogen maken. Welk kind wil dat nou niet?

Goed om te weten voordat je Dierenrijk bezoekt

Dierenrijk is 365 dagen per jaar geopend, alleen kunnen de openingstijden nog weleens verschillend zijn.

In Dierenrijk kom je oog in oog te staan met ruim honderd verschillende dieren uit de natuur.

Je kunt ervoor kiezen om een dierenvriend uit je omgeving te verrassen met een cadeaubon waarmee diegene minimaal €10,- korting pakt op een bezoek.

Wanneer je je abonneert op de nieuwsbrief van het Brabantse dierenpark, krijg je regelmatig een update met het laatste dierennieuws in je mailbox.

Op Dierenrijk.nl kun je €1,50 korting krijgen op je entreetickets en scoor je gratis tickets voor kinderen tot en met twee jaar oud.

4,4 van de 5 sterren is de score die Dierenrijk op basis van ruim zesduizend reviews behaalt via Google Reviews.

Met je toegangsticket voor Dierenrijk kun je 25% korting ontvangen op je volgende bezoek, wanneer dit binnen een jaar opnieuw plaatsvindt.

Als je ervoor kiest om jouw abonnementskosten automatisch af te laten schrijven, ontvang je van Dierenrijk 15% korting op je jaarpas.

Je kunt Dierenrijk volgen op Facebook en Instagram voor unieke content, kijkjes achter de schermen en het laatste dierennieuws.

Door een combideal te bestellen via Dierenrijk.nl pak je op de dag van je bezoek tot wel 20% korting op een hapje en drankje.