Denksport kortingscodes

Verzilver een kortingscode voor Denksport korting op puzzelboeken in april 2024

  • gemiddelde besparing: €2,18
€3 korting

€3,- korting op ALLES in de Denksport sale

Pak deze korting
10% korting

Profiteer van tot 10% korting op Denksport puzzelboeken

Verloopt vandaag
Info

Als abonnee betaal je standaard 10% minder.

Pak deze korting
Gratis actie

Maak gebruik van GRATIS online spellen bij Denksport

Pak deze korting
20% korting

Sluit een tweejarig abonnement af met tot 20% Denksport korting

Pak deze korting
€40 korting

Pak tot €40,- korting op cryptogrammen met de Denksport deal

Info

Sluit een abonnement af om de korting te pakken.

Pak deze korting
10% korting

Neem een jaarabonnement met tot 10% Denksport korting

Pak deze korting
Gratis actie

Puzzel mee voor GRATIS prijzen bij Denksport

Pak deze korting
Gratis actie

Denksport bonus: speel online GRATIS puzzels

Pak deze korting
10% korting

Krijg elke Denksport kortingscode via de nieuwsbrief

Pak deze korting
€2 korting

Gratis verzending bij Denksport

Info

Losse boekjes en abonnementen worden gratis verzonden.

GRATIS verzending
20% korting
Geverifieerd

20% korting op losse edities met de Denksport kortingscode

Kortingscode
Bekijk code
25% korting
Geverifieerd

Krijg vandaag 25% korting op puzzelboeken met deze Denksport kortingscode

Kortingscode
Bekijk code
25% korting
Geverifieerd

Ontvang 25% korting dankzij de Denksport kortingscode

Kortingscode
Bekijk code

Recent verlopen Denksport kortingscodes, soms werken ze nog!

20% korting
Geverifieerd

Denksport kortingscode voor 20% korting op puzzelboekjes

Kortingscode
Bekijk code
10% korting
Geverifieerd

Profiteer van 10% korting met deze Denksport kortingscode

Kortingscode
Bekijk code
€2 korting
Geverifieerd

Scoor nu €2,50 korting met de Denksport kortingscode

Kortingscode
Info

Vanaf €7,50.

Bekijk code
20% korting
Geverifieerd

Geef het ultieme puzzelcadeau met 20% korting dankzij deze Denksport kortingscode

Kortingscode
Info

Minimale besteding €10,-.

Bekijk code
20% korting
Geverifieerd

Denksport kortingscode: pak tijdelijk 20% korting op jouw Valentijnsdag bestelling

Kortingscode
Bekijk code

Pak nog meer korting op puzzelboekjes met deze Denksport tips

Altijd minstens 10% korting op puzzelboekjes

Koop je regelmatig een puzzelboekje in de winkel? Dan ben je goedkoper uit wanneer je een abonnement afsluit. Als abonnee bespaar je namelijk standaard 10% of meer op je puzzelboekjes. Bovendien hoef je op deze manier niet telkens naar de winkel of online webshop om nieuwe edities te bestellen, want deze vallen automatisch op je deurmat!

Ontdek gratis online puzzels

Puzzel jij er graag op los en heb jij jouw puzzelboekjes vaak al binnen no time opgelost? Dan heeft de puzzeluitgever nog iets voor je in petto. De uitgever van puzzelboeken publiceert dagelijks nieuwe puzzels die je gratis kunt spelen. Al deze online woordzoekers, kruiswoordpuzzels en sudoku's kun je gemakkelijk terugvinden op Denksport.com en in de Denksport app.

Gratis verzending van je puzzelboeken

Denksport verkoopt verschillende producten, maar de puzzelboekjes blijven het belangrijkste. Daarom worden deze boekjes altijd gratis verzonden. Het maakt dus niet uit hoeveel puzzelboekjes je bestelt en hoe vaak je dat doet, want je krijgt ze altijd gratis thuisbezorgd. Voor boeken en puzzels gelden er wel verzendkosten. In dat geval wil je dus misschien een kortingscode inzetten om te besparen op de kosten.

Meer puzzelpret op social media

Het is leuk en handig om Denksport op social media te volgen. Zo krijg je regelmatig kleine puzzels te zien, perfect om tijdens het scrollen te maken. Natuurlijk deelt de uitgever hier ook belangrijke informatie over nieuwe edities van puzzelboeken. Informatie over bundels met korting kom je ook op social media tegen. Soms ontdek je zelfs een tijdelijke kortingscode waarmee je tot wel 50% bespaart op losse bestellingen. Het loont dus om Denksport in de gaten te houden via Facebook en Instagram.

Doe mee met gratis winacties

Nog een reden om regelmatig naar de website van de uitgever te surfen: hier kom je af en toe leuke winacties tegen. Soms gaat het om een fotowedstrijd waarmee je een jaarabonnement kunt winnen. Op andere momenten win je juist een puzzel of een kortingscode wanneer je een prijsvraag goed beantwoordt. Wil je kans maken op de échte jackpot? Dan kun je Win! aanschaffen, het puzzel- en winmagazine van Denksport. Hierdoor heb je niet alleen extra puzzelplezier, maar maak je ook nog eens kans op weekendjes weg en andere toffe prijzen.

Over Denksport

Over Denksport

Hou jij van een échte breinbreker op zijn tijd? Dan zit je goed op Denksport.com. De webwinkel biedt talloze puzzelbladen aan waarmee je jouw hersenen eens flink op de proef kunt stellen. Denk aan sudoku's, woordzoekers, kruiswoordpuzzels en filippines. Van elke puzzelsoort zijn bovendien diverse edities beschikbaar voor uiteenlopende leeftijden en niveaus, waardoor iedereen kan genieten van een potje hersengymnastiek. Dat Denksport inmiddels bekendstaat als de meest toonaangevende uitgever van puzzelboeken, komt doordat het bedrijf al over flink wat jaren ervaring beschikt. Zo werd het allereerste puzzelblad uitgebracht in 1930 en startte het bedrijf daarna met het periodiek uitgeven van verschillende puzzelboeken. Hoewel Denksport intussen meerdere puzzelmerken onder haar dak heeft, mag je nog steeds hetzelfde verwachten: de uitgever biedt een unieke vorm van ontspanning waarmee je je brein kunt uitdagen, intrigeren en amuseren.

Ga naar denksport.com

Ontdek hier 3 voordelen van bestellen bij Denksport

Geef een abonnement op Denksport cadeau

Heb je enthousiaste puzzelaars in je omgeving? Dan is het een leuk idee om ze te verrassen met een abonnement op Denksport. Dat kan makkelijk via Denksport.com. Je hoeft geen cadeaubon te kopen, maar kunt gewoon direct een abonnement aanvragen voor een dierbare. Vul gewoon het adres van de ontvanger in wanneer je al je gegevens doorgeeft. Vervolgens voer je wel je eigen betaalgegevens in. Jij betaalt voor het abonnement en de ontvanger geniet iedere maand van een nieuwe editie van de puzzelboeken.

Betaal op een veilige manier

Je kunt op verschillende manieren betalen voor je puzzelboekjes. Heb je een doorlopend abonnement afgesloten? Dan kun je de eerste keer met iDEAL of je creditcard betalen. Vervolgens wordt het bedrag maandelijks van dezelfde rekening afgeschreven. Bij een losse bestelling of een aflopend abonnement kun je kiezen uit iDEAL, creditcard, PayPal en Klarna. Het is dus ook mogelijk om achteraf te betalen.

Beheer je abonnementen in je account

Heb je al een eigen account aangemaakt? Dat maakt het een stuk makkelijker om het overzicht te houden over je abonnementen. Zo kun je zien hoelang je abonnement nog doorloopt en wanneer je je volgende puzzelboekje ontvangt. Natuurlijk kun je ook wijzigingen aanbrengen. Geef makkelijk een adreswijziging door of zet een doorlopend abonnement stop. Het plaatsen van nieuwe bestellingen gaat ook een stuk makkelijker wanneer je al een account hebt. Je hoeft je adres dan niet weer helemaal opnieuw in te voeren.

Nieuws

Nieuw bij Denksport: quiz puzzels

Denksport heeft een nieuw puzzelboek ontwikkeld speciaal voor alle pubquiz-fans van Nederland. Dit Quiz Puzzelboek zorgt voor uren braintainment want het boek bevat meer dan zestig puzzels voor jong en oud. Er zijn vijf puzzelvariaties en dat maakt dit boek interessant en uitdagend. Kom je niet tot een oplossing? Gebruik dan het oplossingswoord voor een steuntje in de rug. Ga jij je algemene kennis verbreden met deze Denksport creatie?

Kom de lockdown door met een puzzel

We zitten natuurlijk al een hele tijd met zijn allen thuis en veel mensen zijn nog steeds op zoek naar vermaak. Bij Denksport krijg je nu korting op twee edities om de lockdown mee door te komen. Je kunt zelf kiezen of je een Zweedse puzzel wil, een legpuzzel, een sudoku, of toch liever iets anders. Zo heb jij je vermaak voor de komende tijd en train je ook nog eens je hersenen.

Neem tijdelijk een abonnement voor jezelf en iemand anders

Soms zijn dingen leuker als je ze kunt delen, dat moet het team van Denksport gedacht hebben. Speciaal voor de decembermaand is er een unieke actie online gekomen. Je kunt nu een tijdelijk abonnement nemen voor jezelf én voor iemand anders. Tijdens de duur van dit abonnement ontvang je drie puzzelboekjes uit een genre naar keuze en dat geldt ook voor de persoon waarmee je het abonnement afsluit. Vind je het moeilijk om voor een ander een genre te kiezen? Er zijn ook boekjes met verschillende puzzels, dan zit je altijd goed.