De Stentor aanbiedingen

Pak De Stentor korting op een abonnement met een aanbieding in mei 2024

  • gemiddelde besparing: €1,97
40% korting

De Stentor bonus: scoor de digitale krant met ruim 40% korting

Pak deze korting
Gratis actie

Krijg GRATIS toegang tot de digitale editie bij De Stentor

Info

Met een abonnement.

Pak deze korting
50% korting

De Stentor aanbieding: sluit nu een abonnement af met 50% korting

Info

Alleen geldig voor studenten.

Pak deze korting
€5 korting

Lees de krant met tot wel €5,- korting bij De Stentor

Pak deze korting
30% korting

30% korting of meer op een De Stentor abonnement

Verloopt vandaag
Pak deze korting
Gratis actie

Profiteer van GRATIS toegang tot digitale kranten bij De Stentor

Info

Abonnementhouders krijgen onbeperkt toegang tot de digitale krant, premium artikelen en online nieuws van elf andere kranten.

Pak deze korting
10% korting

Krijg elke De Stentor aanbieding via de nieuwsbrief

Pak deze korting
50% korting
Geverifieerd

Sluit een abonnement af met tot 50% korting bij De Stentor

Pak deze korting
Gratis actie
Geverifieerd

Krijg GRATIS toegang tot digitale artikelen bij De Stentor

Info

Alleen met een abonnement.

Pak deze korting
30% korting
Geverifieerd

Sluit een basis abonnement af met tot 30% korting bij De Stentor

Pak deze korting

Recent verlopen De Stentor kortingscodes, soms werken ze nog!

50% korting
Geverifieerd

Pak tot wel 50% De Stentor korting op een abonnement

Pak deze korting
€5 korting
Geverifieerd

Scoor de digitale krant nu met tot €5,- korting bij De Stentor

Pak deze korting
30% korting
Geverifieerd

30% korting of meer op een abonnement bij De Stentor

Pak deze korting
40% korting
Geverifieerd

De Stentor promo voor tot 40% korting op een digitaal abonnement

Pak deze korting
€5 korting
Geverifieerd

Lees de digitale krant met tot €5,- korting bij De Stentor

Pak deze korting

Pak 60% korting op een abonnement met de beste deal van De Stentor

Als je op de hoogte wil blijven van nieuws uit het Veluwe- en IJsselgebied, dan is een abonnement op De Stentor de juiste keuze. Wat het al helemaal interessant maakt, is dat je als nieuwe abonnee flinke korting krijgt. Met de beste aanbieding ooit konden lezers zelfs 60% korting krijgen op een lidmaatschap. Klinkt dit voor jou als muziek in de oren? Check dan regelmatig deze pagina van Acties.nl zodat jij ook kunt besparen op een abonnement.

Sluit je De Stentor abonnement nog voordeliger af dankzij deze tips

Gratis toegang tot andere kranten

De Stentor maakt deel uit van DPG Media. Abonnees kunnen daarom niet alleen de artikelen van dit dagblad lezen, maar ze krijgen ook toegang tot alle digitale artikelen van de overige tien kranten van DPG Media. Dat geeft je de mogelijkheid om alles te weten te komen van elke regio in ons land, zonder dat je hiervoor diverse abonnementen moet afsluiten.

Speel dagelijks gratis spellen en puzzels

Wie in de ochtend naast het lezen van nieuws ook wel wat ontspanning kan gebruiken, zit helemaal goed bij de krant. Je kunt namelijk iedere dag weer nieuwe spellen uitproberen en puzzels oplossen. Zo leer je niet alleen over de gebeurtenissen van de dag, maar train je ook je hersenen. Kortom: De Stentor is van alle markten thuis.

Check de nieuwsbrief voor unieke acties

Alle abonnees ontvangen regelmatig een nieuwsbrief. Deze e-mail bevat een overzicht van de populairste artikelen en de belangrijkste berichten van de afgelopen weken. In de nieuwsbrief vind je ook meer informatie over de diverse abonnementen terug. Verder kun je in deze mailing ook een leuke aanbieding tegenkomen. Door de nieuwsbrief goed te lezen, kun je met een mooie korting van de verschillende dagbladen profiteren!

Volg social media en mis geen enkele aanbieding

De Stentor is actief op diverse social-mediakanalen. Er worden allerlei spannende gebeurtenissen en leuke nieuwtjes uit de regio op bijvoorbeeld Twitter of Facebook geplaatst. Door het dagblad op social media te volgen, ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Bovendien plaatst De Stentor af en toe ook een unieke aanbieding op de social-mediakanalen. Op deze manier ben je niet alleen op de hoogte van het nieuws in de regio, maar ook van de momenten waarop je een abonnement zo voordelig mogelijk kunt afsluiten.

Over De Stentor

Over De Stentor

Al ruim twintig jaar voorziet deze lokale krant je van alle dagelijkse nieuwtjes uit de regio Oost-Nederland. De Stentor is tegenwoordig onderdeel van het mediabedrijf DPG Media en is ontstaan uit een fusie van verschillende lokale dagbladen uit de provincie Gelderland, Flevoland en Overijssel. Iedere dag lees je het laatste nieuws op het gebied van de maatschappij, politiek, sport en showbusiness. Naast dat je provinciaal nieuws ontvangt, kun je ook alles lezen over wat er bij jou in de buurt gebeurt. Of je nu in Urk, Meppel of Nijmegen woont: De Stentor heeft alle actuele gebeurtenissen voor je op een rijtje staan. Uiteraard kun je de papieren krant ouderwets op je gemak aan de ontbijttafel lezen, maar je kunt je dagelijkse krant ook net zo makkelijk on-the-go lezen via de speciale app. Voor welke abonnementsvorm je ook kiest: je wordt eenvoudig lid via abonnement.DeStentor.nl. 

Ga naar abonnement.destentor.nl

Twee voordelen waarvan je profiteert bij De Stentor

Annuleer je abonnement gratis binnen veertien dagen

Het kan natuurlijk gebeuren dat je een abonnement in een opwelling afsluit, maar dat je eigenlijk geen tijd hebt om de krant te lezen. Bij De Stentor heb je daarom veertien dagen de tijd om een nieuwe bestelling te annuleren. Wees niet bang dat deze periode weggegooid geld was: als je je contract binnen twee weken opzegt, krijg je je geld gewoon terug en wordt er daarna niks meer afgeschreven.

De diverse betaalmogelijkheden van De Stentor

Een abonnement afsluiten op abonnement.DeStentor.nl is ontzettend eenvoudig. Je bekijkt de diverse mogelijkheden en je kiest voor het pakket dat het best bij jouw persoonlijke voorkeuren past. Betalen voor De Stentor gaat ook erg gemakkelijk: je dient enkel je rekeningnummer in te vullen en er wordt vanzelf elke maand geld afgeschreven voor je abonnement. Op deze manier vergeet je nooit meer te betalen!

10 redenen om voor een De Stentor abonnement te kiezen

Je krijgt als nieuwe klant tot wel 50% korting als je een abonnement afsluit op abonnement.DeStentor.nl.

Je kunt via de chat, telefonisch en via het contactformulier in contact komen met de medewerkers van de krant.

Met ieder abonnement krijg je onbeperkt toegang tot premium artikelen.

Doordeweeks vind je vóór 7:00 uur De Stentor op jouw deurmat.

Als je het Compleet abonnement afsluit op abonnement.DeStentor.nl, dan krijg je doordeweeks ook de papieren krant toegestuurd.

Met een abonnement op De Stentor krijg je extra korting op een lidmaatschap van een andere krant van DPG Media.

Als je een Compleet, Zaterdag + Digitaal of Digitaal abonnement afsluit bij De Stentor, dan krijg je ook onbeperkt toegang tot alle online artikelen van elf andere kranten.

Op de website van De Stentor kun je eenvoudig jouw abonnement beheren, zo kun je het bezorgadres wijzigen of het abonnement opzeggen.

Indien je studeert, kun je extra voordelig De Stentor lezen door een studentenabonnement af te sluiten.

Na het afsluiten van een lidmaatschap op De Stentor profiteer je van veertien dagen herroepingsrecht.

Nieuws

Switch eenvoudig van abonnement bij De Stentor

Ben je op dit moment abonnee bij De Stentor? Lees dan gauw verder, want misschien wil je wel wat extra's bij je lidmaatschap. Switch dan eenvoudig van abonnement bij De Stentor, want er is genoeg keuze. Wist je bijvoorbeeld dat je met een Compleet abonnement altijd de papieren krant ontvangt doordeweeks en dat je daarnaast de extra dikke weekendkrant krijgt? Wie weet is dit meer geschikt voor jou!

Luister de podcasts van De Stentor

Als echte liefhebber van podcasts zit je ook bij De Stentor op de juiste plek. Op DeStentor.nl vind je namelijk een compleet overzicht van verschillende podcasts, met categorieën als "Luistertips van de redactie", "True crime" en "Sport". Ideaal om te luisteren tijdens het wandelen, sporten of gewoon wanneer je thuis bent. Ontdek gauw wat jouw favoriet wordt via de website.

Lees ook online artikelen van andere kranten

Wist je dat je met een abonnement op De Stentor ook toegang krijgt tot de online artikelen van tien andere kranten? Al deze kranten, waaronder Brabants Dagblad, BN DeStem en het ED, vallen namelijk onder DPG Media. Hierdoor ben je op de hoogte van al het nieuws binnen Nederland en dat voor een super lage prijs. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is een abonnement afsluiten op De Stentor en vervolgens met je DPG Media account inloggen bij de andere nieuwssites.