De Stentor aanbiedingen

Pak De Stentor korting op een abonnement met een aanbieding in december 2023

  • gemiddelde besparing: €1,97
Gratis actie

Profiteer van GRATIS extra's als abonnee bij De Stentor

Pak deze korting
50% korting

Sluit een abonnement af met tot 50% De Stentor korting

Verloopt vandaag
Pak deze korting
50% korting

De Stentor aanbieding: sluit nu een abonnement af met 50% korting

Info

Alleen geldig voor studenten.

Pak deze korting
€5 korting

Lees de krant tijdelijk met tot €5,- korting bij De Stentor

Pak deze korting
Gratis actie

Profiteer van GRATIS toegang tot digitale kranten bij De Stentor

Info

Abonnementhouders krijgen onbeperkt toegang tot de digitale krant, premium artikelen en online nieuws van elf andere kranten.

Pak deze korting
10% korting

Krijg elke De Stentor aanbieding via de nieuwsbrief

Pak deze korting
Gratis actie
Geverifieerd

Krijg GRATIS toegang tot alle premium artikelen bij De Stentor

Info

Voor abonnees.

Pak deze korting
20% korting
Geverifieerd

20% korting of meer op een abonnement bij De Stentor

Pak deze korting
40% korting
Geverifieerd

Pak 40% korting op een digitaal abonnement bij De Stentor

Pak deze korting

Recent verlopen De Stentor kortingscodes, soms werken ze nog!

€5 korting
Geverifieerd

De Stentor korting: krijg vandaag tot €5,- korting op de krant

Pak deze korting
50% korting
Geverifieerd

Scoor een abonnement met tot 50% korting bij De Stentor

Pak deze korting
Gratis actie
Geverifieerd

Ontvang GRATIS toegang tot alle premium artikelen bij De Stentor

Info

Met een abonnement.

Pak deze korting
20% korting
Geverifieerd

20% korting of meer op een abonnement bij De Stentor

Pak deze korting
40% korting
Geverifieerd

De Stentor promo voor 40% korting op een digitaal abonnement

Pak deze korting

Sluit je De Stentor abonnement nog voordeliger af dankzij deze tips

Gratis toegang tot andere kranten

De Stentor maakt deel uit van DPG Media. Abonnees kunnen daarom niet alleen de artikelen van dit dagblad lezen, maar ze krijgen ook toegang tot alle digitale artikelen van de overige tien kranten van DPG Media. Dat geeft je de mogelijkheid om alles te weten te komen van elke regio in ons land, zonder dat je hiervoor diverse abonnementen moet afsluiten.

Speel dagelijks gratis spellen en puzzels

Wie in de ochtend naast het lezen van nieuws ook wel wat ontspanning kan gebruiken, zit helemaal goed bij de krant. Je kunt namelijk iedere dag weer nieuwe spellen uitproberen en puzzels oplossen. Zo leer je niet alleen over de gebeurtenissen van de dag, maar train je ook je hersenen. Kortom: De Stentor is van alle markten thuis.

Check de nieuwsbrief voor unieke acties

Alle abonnees ontvangen regelmatig een nieuwsbrief. Deze e-mail bevat een overzicht van de populairste artikelen en de belangrijkste berichten van de afgelopen weken. In de nieuwsbrief vind je ook meer informatie over de diverse abonnementen terug. Verder kun je in deze mailing ook een leuke aanbieding tegenkomen. Door de nieuwsbrief goed te lezen, kun je met een mooie korting van de verschillende dagbladen profiteren!

Volg social media en mis geen enkele aanbieding

De Stentor is actief op diverse social-mediakanalen. Er worden allerlei spannende gebeurtenissen en leuke nieuwtjes uit de regio op bijvoorbeeld Twitter of Facebook geplaatst. Door het dagblad op social media te volgen, ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Bovendien plaatst De Stentor af en toe ook een unieke aanbieding op de social-mediakanalen. Op deze manier ben je niet alleen op de hoogte van het nieuws in de regio, maar ook van de momenten waarop je een abonnement zo voordelig mogelijk kunt afsluiten.

Over De Stentor

Over De Stentor

Al ruim twintig jaar voorziet deze lokale krant je van alle dagelijkse nieuwtjes uit de regio Oost-Nederland. De Stentor is tegenwoordig onderdeel van het mediabedrijf DPG Media en is ontstaan uit een fusie van verschillende lokale dagbladen uit de provincie Gelderland, Flevoland en Overijssel. Iedere dag lees je het laatste nieuws op het gebied van de maatschappij, politiek, sport en showbusiness. Naast dat je provinciaal nieuws ontvangt, kun je ook alles lezen over wat er bij jou in de buurt gebeurt. Of je nu in Urk, Meppel of Nijmegen woont: De Stentor heeft alle actuele gebeurtenissen voor je op een rijtje staan. Uiteraard kun je de papieren krant ouderwets op je gemak aan de ontbijttafel lezen, maar je kunt je dagelijkse krant ook net zo makkelijk on-the-go lezen via de speciale app. Voor welke abonnementsvorm je ook kiest: je wordt eenvoudig lid via abonnement.DeStentor.nl. 

Ga naar abonnement.destentor.nl

Twee voordelen waarvan je profiteert bij De Stentor

Annuleer je abonnement gratis binnen veertien dagen

Het kan natuurlijk gebeuren dat je een abonnement in een opwelling afsluit, maar dat je eigenlijk geen tijd hebt om de krant te lezen. Bij De Stentor heb je daarom veertien dagen de tijd om een nieuwe bestelling te annuleren. Wees niet bang dat deze periode weggegooid geld was: als je je contract binnen twee weken opzegt, krijg je je geld gewoon terug en wordt er daarna niks meer afgeschreven.

De diverse betaalmogelijkheden van De Stentor

Een abonnement afsluiten op abonnement.DeStentor.nl is ontzettend eenvoudig. Je bekijkt de diverse mogelijkheden en je kiest voor het pakket dat het best bij jouw persoonlijke voorkeuren past. Betalen voor De Stentor gaat ook erg gemakkelijk: je dient enkel je rekeningnummer in te vullen en er wordt vanzelf elke maand geld afgeschreven voor je abonnement. Op deze manier vergeet je nooit meer te betalen!

Nieuws

Het is Geldmaand bij De Stentor

De maand september staat bij De Stentor volledig in het teken van het omgaan met geld, ook wel de Geldmaand genoemd. Op een aparte pagina van het dagblad vind je allerlei artikelen over geld. Dit kan verschillen van tips en tricks over hoe je geld kunt besparen tot levensverhalen van personen die het financieel erg zwaar hebben gehad. Neem zeker een kijkje op DeStentor.nl, want bewust omgaan met je geld is erg belangrijk.