De Limburger aanbiedingen

Scoor korting op je abonnement dankzij een De Limburger aanbieding voor december 2023

  • gemiddelde besparing: €2,84
€100 korting

Scoor vandaag ruim €100,- korting via deze De Limburger pagina

Info

Geldig bij een Digitaal jaarabonnement.

Pak deze korting
€80 korting

Krijg wel €80,- korting op De Limburger via deze deal

Verloopt vandaag
Info

Geldig wanneer je een Zaterdag Extra abonnement met een looptijd van een jaar afsluit.

Pak deze korting
20% korting

Lees de Limburger met minimaal 20% korting

Info

Geldig bij afsluiting van een abonnement voor twaalf maanden.

Pak deze korting
Gratis actie

Krijg toegang tot GRATIS artikelen bij De Limburger

Pak deze korting
25% korting

Krijg nu tot 25% korting op Zaterdag Extra bij De Limburger

Pak deze korting
Gratis verzending actie

Gratis verzending bij De Limburger

Verloopt vandaag
GRATIS verzending
€10 korting

Neem een abonnement op De Limburger met tot €10,- korting

Info

Maandelijkse korting bij een Digitaal abonnement.

Pak deze korting
15% korting

Lees De Limburger één jaar lang met minstens 15% korting

Pak deze korting
10% korting

Scoor iedere De Limburger aanbieding via de nieuwsbrief

Pak deze korting
Gratis actie
Geverifieerd

Ontvang de krant drie weken GRATIS met een De Limburger kortingscode

Kortingscode
Bekijk code
Gratis actie
Geverifieerd

De Limburger kortingscode: lees het dagblad drie weken GRATIS

Kortingscode
Bekijk code
€100 korting
Geverifieerd

Ontvang jaarlijks tot €100,- korting op De Limburger

Info

De actie is van toepassing op een Digitaal abonnement voor twaalf maanden.

Pak deze korting

Recent verlopen De Limburger kortingscodes, soms werken ze nog!

25% korting
Geverifieerd

De Limburger promotie: krijg direct tot 25% korting op een Zaterdag Extra abonnement

Info

Geldig bij afsluiting van een jaarabonnement.

Pak deze korting
€8 korting
Geverifieerd

Lees De Limburger nu met tot €8,- korting

Info

Bij selectie van het Compleet jaarabonnement.

Pak deze korting
20% korting
Geverifieerd

Profiteer een jaar lang van tot 20% korting op De Limburger

Info

Geldig bij een Compleet abonnement.

Pak deze korting
20% korting
Geverifieerd

Lees de Limburger hier een jaar lang digitaal met tot 20% korting

Pak deze korting
15% korting
Geverifieerd

15% korting of meer op een abonnement op De Limburger via de website

Pak deze korting

Met deze tips bespaar je nog meer op je abonnement bij De Limburger

Elke dag gratis puzzelen

Iedere dag puzzelen houdt je brein jong, maar je wil natuurlijk niet iedere dag betalen om zo'n puzzel op te lossen. De Limburger begrijpt dit en heeft daarom een speciale puzzelpagina aan de website toegevoegd. Daar vind je iedere dag gratis puzzels om van te genieten. Stimuleer je hersencellen met cijferpuzzels, woordzoekers, legpuzzels en sudoku's. Je krijgt helemaal gratis toegang tot deze puzzels en hebt dus geen speciale kortingscode nodig om voordelig aan het puzzelen te slaan.

De papieren krant gratis bezorgd op vakantie

Misschien heb jij juist tijdens je vakantie veel tijd om je krantje te lezen. Wellicht ontvang je daarom graag ook de papieren versie van het dagblad op je vakantieadres. Deze extra service kost je helemaal niets. Als je tussen de zeven en negentig dagen op vakantie gaat, kun je de krant kosteloos op je vakantieadres in het verspreidingsgebied laten bezorgen.

Mis geen korting via de nieuwsbrief

De Limburger verstuurt elke avond een nieuwsbrief met de hoogtepunten van die dag. Heb jij jezelf hiervoor al ingeschreven? Op die manier blijf je namelijk elke dag op de hoogte van het belangrijkste nieuws. Is het mogelijk om een compleet abonnement op De Limburger af te sluiten met een kortingscode, dan lees je dat natuurlijk ook in deze nieuwsbrief. Mis dus geen enkele aanbieding en geen enkel nieuwtje door je in te schrijven via de website.

Aanbiedingen en nieuwsupdates via social media

Blijf je graag op de hoogte van acties en aanbiedingen van aboshop.Limburger.nl? Volg het dagblad dan zeker op social media. Mocht de krant ooit eens een mooie actie of kortingscode aanbieden, dan word je hier als volger direct over geïnformeerd. Ook al loopt er even geen aanbieding, dan levert het volgen van De Limburger op de social-mediakanalen je alsnog voordeel op. Je blijft namelijk helemaal gratis op de hoogte van het nieuws. Via onder andere Facebook en Instagram deelt het dagblad dagelijks artikelen die je kosteloos kunt doornemen.

Over De Limburger

Over De Limburger

Op wereldschaal is er natuurlijk nieuws genoeg. In iedere provincie van Nederland echter ook. Daarom zijn er tal van regionale kranten opgericht, die al het nieuws uit de regio voor jou verzamelen. Ben jij een inwoner van Limburg? Kies dan voor een abonnement op De Limburger. Dit dagblad is in 1971 ontstaan, toen De Nieuwe Limburger en de Maas- en Roerbode fuseerden. In 1996 voegde het Dagblad van Noord-Limburg zich hier ook bij, waardoor De Limburger de grootste regiokrant van Nederland is geworden. Op het hoofdkantoor in Maastricht is de redactie dagelijks druk bezig om betrouwbare, onpartijdige en onafhankelijke artikelen te schrijven. Lokale en internationale onderwerpen passeren de revue, evenals nieuws op het gebied van sport, economie en cultuur. Ter afwisseling van het dagblad, ontvang je als abonnee ook de vaste bijlagen zoals weekkrant VIA en lifestyle-magazine Voilà. Met een abonnement van aboshop.Limburger.nl ben je dus nooit uitgelezen.

Ga naar aboshop.limburger.nl

Drie voordelen waarvan abonnees profiteren bij De Limburger

Zeg je abonnement eenvoudig op

Brengt het lezen van de krant je geen vreugde meer, of heb je simpelweg geen tijd meer om elke dag de krant te lezen? Dan kun je jouw abonnement eenvoudig opzeggen door contact op te nemen met de klantenservice. Het telefoonnummer dat je hiervoor dient te bellen, is terug te vinden op de website van de regionale krant. Let wel op: voor alle reguliere abonnementen geldt doorgaans een opzegtermijn van één maand.

Lees De Limburger waar je ook bent

Vind jij De Limburger een fijne krant om te lezen? Dan zul je het fijn vinden om te horen dat je altijd en overal toegang krijgt tot de Plus-artikelen als je bent geabonneerd. Via de app krijg je namelijk digitaal toegang tot al het nieuws, zelfs al lees je normaal gesproken de papieren krant. Dit is ideaal als je veel onderweg bent. Zo kun je in de bus of de trein alvast een beetje bijlezen, of je verdiept je in een onderwerp met een interessant achtergrondartikel. Ook wanneer je op vakantie bent, kun je op deze manier geüpdatet blijven over de laatste nieuwtjes uit jouw regio.

Neem eenvoudig contact op met de klantenservice

Als het om je krant gaat, wil je natuurlijk wel dat alles goed voor elkaar is. Wordt je krant niet op tijd bezorgd of loop je tegen een ander probleem aan? Dan kun je gemakkelijk contact opnemen met de klantenservice van De Limburger. Pak de telefoon, stuur een e-mail of kies voor de laagdrempelige chat. De klantenservice staat klaar om je verder te helpen via aboshop.Limburger.nl.

Nieuws

Bepaal welk abonnement het beste bij je past

Wil je graag een abonnement afsluiten bij De Limburger, maar twijfel je nog welk abonnement het beste bij jou past? Dan komt daar vanaf nu verandering in, want via de website van De Limburger bekijk je een filmpje waarin duidelijk wordt uitgelegd wat elk abonnement inhoudt. Jij hoeft vervolgens alleen maar te bepalen welke aspecten jij het belangrijkst vindt om tot de juiste keuze te komen.

Kies om deze redenen voor De Limburger

Iedereen wil op de hoogte zijn van het laatste nieuws, maar dit kan bij veel verschillende partijen. De Limburger vertelt je echter graag waarom je het beste voor hen kunt kiezen. Zo houdt het dagblad je op de hoogte met nieuws uit je eigen dorp, stad of regio. Dit nieuws kun je lezen waar je maar wil, allemaal digitaal. Daarnaast krijg je bij het afsluiten van een abonnement ook toegang tot verschillende katernen en bijlagen. Tot slot is De Limburger bekend en vertrouwd in de provincie. Het dagblad bestaat namelijk al meer dan 175 jaar.