De Limburger aanbiedingen

Scoor korting op je abonnement dankzij een De Limburger aanbieding voor juni 2024

  • gemiddelde besparing: €2,84
60% korting

Lees de digitale krant met tot 60% korting bij De Limburger

Pak deze korting
€25 korting

Krijg tot €25,- korting per kwartaal op een De Limburger abonnement

Pak deze korting
Gratis verzending actie

Gratis verzending bij De Limburger

GRATIS verzending
15% korting

Lees De Limburger één jaar lang met minstens 15% korting

Pak deze korting
20% korting

Krijg toegang tot alle De Limburger artikelen met tot wel 20% korting

Pak deze korting
15% korting

15% korting op veel abonnementen bij De Limburger in juni

Pak deze korting
10% korting

Shop een De Limburger Compleet abonnement met tot 10% korting

Pak deze korting
Gratis actie

Krijg toegang tot GRATIS artikelen bij De Limburger

Pak deze korting
10% korting

Scoor iedere De Limburger aanbieding via de nieuwsbrief

Pak deze korting
Gratis actie
Geverifieerd

Ontvang de krant drie weken GRATIS met een De Limburger kortingscode

Kortingscode
Bekijk code
Gratis actie
Geverifieerd

De Limburger kortingscode: lees het dagblad drie weken GRATIS

Kortingscode
Bekijk code
15% korting
Geverifieerd

Ontvang 15% De Limburger korting op een Zaterdag Extra abonnement

Pak deze korting

Recent verlopen De Limburger kortingscodes, soms werken ze nog!

€7 korting
Geverifieerd

Bestel een De Limburger lidmaatschap met tot €7,50 korting per maand

Pak deze korting
€50 korting
Geverifieerd

Profiteer van tot €50,- korting per jaar op een De Limburger abonnement

Pak deze korting
20% korting
Geverifieerd

Scoor nu 20% korting op alle content bij De Limburger

Pak deze korting
€90 korting
Geverifieerd

Lees de zaterdagkrant met tot €90,- korting bij De Limburger

Pak deze korting
20% korting
Geverifieerd

Krijg nu tot 20% korting op abonnementen bij De Limburger

Pak deze korting

Lees De Limburger drie weken gratis met de beste voordeelcode

Een actiecode voor De Limburger kom je niet snel tegen, maar als de medewerkers er een uitdelen is het meteen raak. Zo kon je met de beste promocode tot nu toe drie weken gratis de krant lezen. Hiermee kon je al snel een paar tientjes besparen. Mocht er in de toekomst weer een code online komen, dan vind je deze natuurlijk direct op Acties.nl.

Met deze tips bespaar je nog meer op je abonnement bij De Limburger

Elke dag gratis puzzelen

Iedere dag puzzelen houdt je brein jong, maar je wil natuurlijk niet iedere dag betalen om zo'n puzzel op te lossen. De Limburger begrijpt dit en heeft daarom een speciale puzzelpagina aan de website toegevoegd. Daar vind je iedere dag gratis puzzels om van te genieten. Stimuleer je hersencellen met cijferpuzzels, woordzoekers, legpuzzels en sudoku's. Je krijgt helemaal gratis toegang tot deze puzzels en hebt dus geen speciale kortingscode nodig om voordelig aan het puzzelen te slaan.

De papieren krant gratis bezorgd op vakantie

Misschien heb jij juist tijdens je vakantie veel tijd om je krantje te lezen. Wellicht ontvang je daarom graag ook de papieren versie van het dagblad op je vakantieadres. Deze extra service kost je helemaal niets. Als je tussen de zeven en negentig dagen op vakantie gaat, kun je de krant kosteloos op je vakantieadres in het verspreidingsgebied laten bezorgen.

Mis geen korting via de nieuwsbrief

De Limburger verstuurt elke avond een nieuwsbrief met de hoogtepunten van die dag. Heb jij jezelf hiervoor al ingeschreven? Op die manier blijf je namelijk elke dag op de hoogte van het belangrijkste nieuws. Is het mogelijk om een compleet abonnement op De Limburger af te sluiten met een kortingscode, dan lees je dat natuurlijk ook in deze nieuwsbrief. Mis dus geen enkele aanbieding en geen enkel nieuwtje door je in te schrijven via de website.

Aanbiedingen en nieuwsupdates via social media

Blijf je graag op de hoogte van acties en aanbiedingen van aboshop.Limburger.nl? Volg het dagblad dan zeker op social media. Mocht de krant ooit eens een mooie actie of kortingscode aanbieden, dan word je hier als volger direct over geïnformeerd. Ook al loopt er even geen aanbieding, dan levert het volgen van De Limburger op de social-mediakanalen je alsnog voordeel op. Je blijft namelijk helemaal gratis op de hoogte van het nieuws. Via onder andere Facebook en Instagram deelt het dagblad dagelijks artikelen die je kosteloos kunt doornemen.

Over De Limburger

Over De Limburger

Op wereldschaal is er natuurlijk nieuws genoeg. In iedere provincie van Nederland echter ook. Daarom zijn er tal van regionale kranten opgericht, die al het nieuws uit de regio voor jou verzamelen. Ben jij een inwoner van Limburg? Kies dan voor een abonnement op De Limburger. Dit dagblad is in 1971 ontstaan, toen De Nieuwe Limburger en de Maas- en Roerbode fuseerden. In 1996 voegde het Dagblad van Noord-Limburg zich hier ook bij, waardoor De Limburger de grootste regiokrant van Nederland is geworden. Op het hoofdkantoor in Maastricht is de redactie dagelijks druk bezig om betrouwbare, onpartijdige en onafhankelijke artikelen te schrijven. Lokale en internationale onderwerpen passeren de revue, evenals nieuws op het gebied van sport, economie en cultuur. Ter afwisseling van het dagblad, ontvang je als abonnee ook de vaste bijlagen zoals weekkrant VIA en lifestyle-magazine Voilà. Met een abonnement van aboshop.Limburger.nl ben je dus nooit uitgelezen.

Ga naar aboshop.limburger.nl

Drie voordelen waarvan abonnees profiteren bij De Limburger

Zeg je abonnement eenvoudig op

Brengt het lezen van de krant je geen vreugde meer, of heb je simpelweg geen tijd meer om elke dag de krant te lezen? Dan kun je jouw abonnement eenvoudig opzeggen door contact op te nemen met de klantenservice. Het telefoonnummer dat je hiervoor dient te bellen, is terug te vinden op de website van de regionale krant. Let wel op: voor alle reguliere abonnementen geldt doorgaans een opzegtermijn van één maand.

Lees De Limburger waar je ook bent

Vind jij De Limburger een fijne krant om te lezen? Dan zul je het fijn vinden om te horen dat je altijd en overal toegang krijgt tot de Plus-artikelen als je bent geabonneerd. Via de app krijg je namelijk digitaal toegang tot al het nieuws, zelfs al lees je normaal gesproken de papieren krant. Dit is ideaal als je veel onderweg bent. Zo kun je in de bus of de trein alvast een beetje bijlezen, of je verdiept je in een onderwerp met een interessant achtergrondartikel. Ook wanneer je op vakantie bent, kun je op deze manier geüpdatet blijven over de laatste nieuwtjes uit jouw regio.

Neem eenvoudig contact op met de klantenservice

Als het om je krant gaat, wil je natuurlijk wel dat alles goed voor elkaar is. Wordt je krant niet op tijd bezorgd of loop je tegen een ander probleem aan? Dan kun je gemakkelijk contact opnemen met de klantenservice van De Limburger. Pak de telefoon, stuur een e-mail of kies voor de laagdrempelige chat. De klantenservice staat klaar om je verder te helpen via aboshop.Limburger.nl.

Hierom wil je je abonneren op De Limburger

Als je kiest voor een Compleet abonnement, dan bespaar je €1,84 per week.

Met een abonnement bij De Limburger krijg je toegang tot alle plus-artikelen.

Met een Zaterdag Extra abonnement en een Compleet abonnement wordt de papieren krant gratis thuisbezorgd op zaterdag.

Met meer dan honderdduizend abonnees is De Limburger de nummer één in dagelijks nieuws uit de buurt.

De Limburger vierde in 2021 haar 175-jarig bestaan en is daarmee een begrip voor alle Limburgers.

Door een abonnement af te sluiten via aboshop.Limburger.nl profiteer je van tot 60% korting.

Als je een abonnement afsluit op De Limburger, dan heeft deze een looptijd van één jaar.

De Limburger is in 2016, 2020 en 2021 bekroond met de Journalistieke Tegel Award.

Mocht je een vraag hebben over een van de abonnementen van De Limburger, dan kun je telefonisch, via chat of het contactformulier in contact komen met de medewerkers.

Als je twijfelt over welk abonnement het beste bij jou past, dan kun je gebruikmaken van de keuzehulp op aboshop.Limburger.nl.

Nieuws

Maak gebruik van de keuzehulp van De Limburger

Kan je geen besluit nemen over welk abonnement je moet afsluiten bij De Limburger? Geen probleem! De medewerkers van de krant hebben namelijk een video gemaakt waarin ze je stap voor stap helpen met het uitzoeken van het juiste abonnement. Wil je bijvoorbeeld de papieren krant ontvangen, dan is het Zaterdag Extra abonnement of een Compleet abonnement een goede keuze. Hoef jij de krant niet te lezen, maar ben je alleen geïnteresseerd in de online artikelen? Dan is een Digitaal abonnement voor jou weggelegd.

Kies voor een Digitaal abonnement

Iedereen herkent het probleem wel: je komt online een interessant artikel tegen, maar kunt deze niet lezen omdat je daarvoor een abonnement nodig hebt. Wil jij op de hoogte blijven van al het nieuws uit Limburg en nooit meer te maken willen hebben met een betaalmuur? Sluit dan een Digitaal abonnement af op De Limburger. Dit abonnement kost namelijk maar €1,50 per week en hiermee kun je onbeperkt plus-artikelen lezen. Op deze manier blijf jij voor een heel laag bedrag op de hoogte van het nieuws uit jouw provincie.

Profiteer van deze extra's als abonnee

Naast het lezen van de laatste nieuwtjes, kun je als abonnee van De Limburger nog veel meer. Op de website vind je namelijk een aparte pagina die gevuld is met veel verschillende puzzels. Deze pagina is exclusief toegankelijk voor abonnees: maak hier dus zeker gebruik van, want zo hoef jij je nooit meer te vervelen. Mocht je nog geen abonnement hebben op De Limburger, sluit je deze nu af op Aboshop.Limburger.nl.