De Gelderlander aanbiedingen

Pak De Gelderlander korting op de papieren en digitale krant dankzij een actuele aanbieding – juni 2024

  • gemiddelde besparing: €2,19
€10 korting

De Gelderlander actie: krijg het populairste abonnement met tot ruim €10,- korting

Pak deze korting
€5 korting

Scoor tot ruim €5,- korting per week via deze De Gelderlander pagina

Pak deze korting
30% korting

Sluit een abonnement af met minstens 30% korting bij De Gelderlander

Pak deze korting
50% korting

Ontvang tot 50% korting op abonnementen bij De Gelderlander

Pak deze korting
€100 korting

Lees nu De Gelderlander met tot wel €100,- korting

Pak deze korting
50% korting

Sluit een krantenabonnement met 50% korting af bij De Gelderlander

Info

Enkel wanneer je al over een ander krantenabonnement bij DPG Media beschikt.

Pak deze korting
Gratis verzending actie

Gratis verzending bij De Gelderlander

GRATIS verzending
10% korting

Krijg elke De Gelderlander aanbieding via de nieuwsbrief

Pak deze korting
Gratis actie

De Gelderlander voordeel: scoor GRATIS toegang tot de digitale krant

Info

Bij een Compleet, Zaterdag + Digitaal of een Digitaal abonnement.

Pak deze korting
40% korting
Geverifieerd

De Gelderlander voordeel: scoor een digitaal abonnement met tot 40% korting

Pak deze korting
30% korting
Geverifieerd

Ontvang tot 30% korting op een De Gelderlander digitaal basis lidmaatschap

Pak deze korting
50% korting
Geverifieerd

Profiteer van tot 50% De Gelderlander korting op abonnementen

Pak deze korting

Recent verlopen De Gelderlander kortingscodes, soms werken ze nog!

€10 korting
Geverifieerd

Krijg wel €10,- korting per maand op De Gelderlander lidmaatschappen

Pak deze korting
€100 korting
Geverifieerd

Pak tot €100,- korting per jaar op De Gelderlander abonnementen

Pak deze korting
10% korting
Geverifieerd

10% korting of meer op een De Gelderlander abonnementen

Pak deze korting
€10 korting
Geverifieerd

Shop een De Gelderlander abonnement met tot 10,- korting per maand

Pak deze korting
50% korting
Geverifieerd

Pak tot 50% De Gelderlander korting op abonnementen

Pak deze korting

Sluit een lidmaatschap af met 60% korting dankzij de beste De Gelderlander actie

Een kortingscode hebben de medewerkers van De Gelderlander nog nooit uitgedeeld, maar dat betekent niet dat je niet kunt besparen op een abonnement. Regelmatig kun je op de website namelijk profiteren van verschillende aanbiedingen. In het verleden konden lezers zelfs profiteren van maar liefst 60% korting op een abonnement. Hierdoor kon je extra voordelig al het nieuws uit de Achterhoek, de Betuwe, regio Arnhem/Nijmegen en Oost-Brabant lezen.

Hiervan profiteer je nog meer als abonnee van De Gelderlander

Geniet van gratis leesvoer bij De Gelderlander

Wist je dat je niet eens een abonnement nodig hebt om De Gelderlander te kunnen lezen? Veel artikelen van het dagblad lees je helemaal gratis via de website. Hiervoor hoef je alleen maar een account aan te maken. Via dit account krijg je maandelijks toegang tot een bepaald aantal premium artikelen. Dit is dus ideaal voor wanneer je toevallig een interessant artikel tegenkomt of regelmatig een kijkje neemt op de website.

Krijg gratis toegang tot artikelen van andere kranten

De Gelderlander werkt samen met de andere kranten die onder DPG Media vallen. Hier pluk jij als abonnee de vruchten van, aangezien je via een digitaal abonnement ook toegang krijgt tot de artikelen van tien andere dagbladen. Je hoeft geen gebruik te maken van een bepaalde aanbieding. Het enige wat je moet doen om toegang te krijgen tot deze artikelen, is inloggen met jouw account van DPG Media. Deze kun je namelijk gebruiken voor zowel het Gelders dagblad als voor alle andere kranten.

Over De Gelderlander

Over De Gelderlander

Hoe groter een provincie is, hoe meer nieuwswaardige dingen er gebeuren. Dit is dan ook precies de reden waarom de grootste provincie van Nederland zijn eigen krant heeft. Al het nieuws uit Gelderland wordt verzameld in één regionaal dagblad: De Gelderlander. Deze verschijnt iedere dag als ochtendkrant op de deurmat van zijn abonnees. Dit is al sinds 1848 het geval, toen De Gelderlander is ontstaan uit de lokale krant van Nijmegen. Deze binding met Nijmegen is nog steeds merkbaar. De hoofdredactie van de krant is hier namelijk tot op de dag van vandaag gevestigd. Op deze locatie wordt al het regionale, nationale en internationale nieuws verzameld en verwerkt in de veertien verschillende edities van de krant. Wanneer je lid wordt via abonnement.Gelderlander.nl krijg je bovendien wekelijks het weekendmagazine Mezza, dat zich richt op avontuur en cultuur in Gelderland. Betrokken, kritisch en bovenal dichtbij: dat is waar de regionale krant dus om draait.

Ga naar abonnement.gelderlander.nl

Drie handige extra's die De Gelderlander je aanbiedt

Makkelijk opzeggen of wijzigen

Loopt de actieperiode van jouw aanbieding op zijn einde? Dan zul je binnenkort het volle tarief moeten betalen voor jouw abonnement op De Gelderlander. Mocht je dit niet zien zitten, dan kun je na het aflopen van de actieperiode je abonnement opzeggen. Dit kun je eenvoudig en snel regelen via abonnement.Gelderlander.nl. Let er wel op dat je dit vóór het einde van de maand doet. Hierdoor voorkom je dat je alsnog een maand door moet betalen.

Betaal moeiteloos via automatische incasso

Ondanks dat je zelf op zoek moet gaan naar een aanbieding, verloopt het betalen van jouw abonnement daarna vanzelf. Nadat jij de looptijd hebt bepaald en je gegevens hebt ingevuld, wordt er gevraagd of je akkoord gaat met de abonnementsvoorwaarden. Ga je akkoord, dan wordt iedere maand automatisch het bedrag voor jouw abonnement afgeschreven. Zo hoef je zelf nergens meer naar om te kijken en voorkom je achterstallige betalingen.

Download de gratis nieuwsapp van De Gelderlander

Wist je dat het mogelijk is om de krant te lezen via je telefoon of tablet? Je hoeft alleen maar de gratis app van De Gelderlander te downloaden. Via deze app blijf je op de hoogte van het laatste nieuws, doordat je meteen een melding krijgt wanneer er een belangrijk nieuwsfeit heeft plaatsgevonden. Daarnaast heb je toegang tot alle artikelen van het dagblad, mits je abonnee bent natuurlijk. De app is geheel kosteloos te downloaden via de Google Play Store en de Apple App Store.

Handig om te weten over De Gelderlander

Met een Compleet, Zaterdag + Digitaal en Digitaal abonnement krijg je ook toegang tot online artikelen van tien andere kranten van DPG Media.

Mocht je De Gelderlander, naast digitaal, ook dagelijks als papieren versie willen ontvangen, dan kun je een Compleet abonnement afsluiten.

Je krijgt tot 50% korting op het afsluiten van een abonnement op De Gelderlander.

De papieren krant wordt doordeweeks vóór 7:00 uur bezorgd.

Op abonnement.Gelderlander.nl kun je ook een studentenabonnement en een zakelijk lidmaatschap afsluiten.

Als je een lidmaatschap afsluit bij De Gelderlander, dan kun je onbeperkt premium artikelen lezen.

Als je alleen interesse hebt in premium artikelen, dan is het Digitaal Basis abonnement van De Gelderlander de juiste keuze voor jou.

Je kunt via abonnement.Gelderlander.nl eenvoudig je bezorgadres wijzigen, de bezorging pauzeren en je abonnement opzeggen.

Als je een vraag hebt over je lidmaatschap, dan kun je telefonisch, via de chat of het contactformulier in contact komen met de medewerkers van De Gelderlander.

Je kunt de gratis app van De Gelderlander downloaden als je 24/7 op de hoogte wil blijven van het nieuws, nieuwsvideo's wil bekijken en podcasts wil beluisteren.

Nieuws

Luister naar De Gelderlander podcast

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit Nederland, maar ben je niet zo'n lezer? Dat is geen probleem, want via de website van De Gelderlander kun je verschillend nieuws ook beluisteren. Dit kun je namelijk doen aan de hand van een podcast. Doordat er meerdere podcasts per dag worden geplaatst, heb jij genoeg luisterplezier en weet je wat er speelt in het land.

De Gelderlander Black Friday

Het hele jaar door kun je bij De Gelderlander al profiteren van hoge kortingen op lidmaatschappen. Echter is het bijna Black Friday: een feestdag waarop alle bedrijven gigantische kortingen uitdelen. Er wordt verwacht dat ook De Gelderlander meedoet aan dit koopjesfeest en een schepje bovenop de huidige kortingen doet. Wacht dus nog even met het afsluiten van jouw abonnement, want wie weet scoor jij op 24 november extra korting.