Dagblad van het Noorden aanbiedingen

Profiteer van Dagblad van het Noorden korting dankzij een aanbieding in april 2023

  • gemiddelde besparing: €2,81
Gratis actie

Lees de GRATIS nieuwsbrieven via Dagblad van het Noorden

Info

Geldig met een abonnement.

Pak deze korting
Gratis actie

Krijg GRATIS toegang tot premium artikelen bij DVHN

Info

Met een Digitaal of Compleet abonnement.

Pak deze korting
50% korting

Scoor een abonnement met tot 50% Dagblad van het Noorden korting

Pak deze korting
€5 korting

€5,- korting of meer op Dagblad van het Noorden

Pak deze korting
30% korting

Ontvang 30% korting of meer met deze Dagblad van het Noorden promotie

Pak deze korting
40% korting

Koop de zaterdagkrant met 40% korting bij Dagblad van het Noorden

Pak deze korting
10% korting

Ontvang iedere DVHN kortingscode via de nieuwsbrief

Pak deze korting
€3 korting

Neem een krantenabonnement met wel €3,- korting bij Dagblad van het Noorden

Pak deze korting
40% korting

Sluit het digitale abonnement af met ruim 40% korting bij Dagblad van het Noorden

Pak deze korting
50% korting

Krijg wel 50% korting op het premium abonnement van Dagblad van het Noorden

Pak deze korting
€15 korting

Pak tot €15,- korting per maand op een abonnement op Dagblad van het Noorden

Pak deze korting

Verlopen Dagblad van het Noorden kortingscodes

30% korting

Dagblad van het Noorden actie: minstens 30% korting op een abonnement

Pak deze korting
Gratis actie

Profiteer van de GRATIS lunchnieuwsbrief bij Dagblad van het Noorden

Info

Alleen voor abonnees van een digitaal, weekend + digitaal of compleet abonnement.

Pak deze korting
€5 korting

Dagblad van het Noorden deal voor tot €5,- korting via de aanbiedingen

Pak deze korting
30% korting

Minstens 30% korting op een abonnement bij Dagblad van het Noorden

Pak deze korting
50% korting

Sluit een premium abonnement af met 50% Dagblad van het Noorden korting

Pak deze korting

Blijf nog voordeliger op de hoogte via Dagblad van het Noorden

Luister gratis naar podcasts

Zoals het een goed nieuwsmedium betaamt, worden er ook door Dagblad van het Noorden podcasts gemaakt. Dit zijn interessante uitzendingen die over een breed scala aan onderwerpen gaan. Ook hier is het zo dat niet alle podcasts gratis te horen zijn, maar wel een deel van het aanbod. Met het beluisteren van deze podcasts krijg je een goede indruk van de kwaliteit hiervan, wat je dan weer kan helpen bij het maken van een keuze voor een abonnement.

Ontdek het laatste nieuws via de nieuwsbrief

Er is bij DVHN regelmatig iets nieuws te melden. Er is natuurlijk elke dag nieuws te lezen op de website, maar er is ook weleens een speciale aanbieding, een actie of een bepaalde korting te vinden. Om dit allemaal in de gaten te houden, kun jij jezelf het beste abonneren op de nieuwsbrief van Dagblad van het Noorden. Je bent dan meteen op de hoogte als er een leuke aanbieding is, of als je op een of andere manier korting kunt pakken. Schrijf je in voor de nieuwsbrief via abonneer.DVHN.nl.

Volg DVHN op social media

Ook via social media is het mogelijk om up-to-date te blijven over het laatste nieuws uit de noordelijke provincies. Je kunt Dagblad van het Noorden namelijk op Facebook, Twitter en Instagram volgen. Via deze weg word je op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen uit de omgeving. Ook komt er weleens een gratis artikel of een leuke aanbieding voorbij. Uiteraard is het volgen van DVHN op social media geheel gratis.

Over Dagblad van het Noorden

Over Dagblad van het Noorden

Naast dat er een grote keuze is aan nationale dagbladen, is er natuurlijk ook een scala aan regionale bladen waar je uit kunt kiezen. Deze kranten zijn ideaal voor lezers die niets willen missen van alle internationale en nationale nieuwtjes en tevens een sterke binding hebben met hun regio. Woon je in of rondom Groningen en Drenthe? Dan is er het Dagblad van het Noorden voor jou. De krant is ontstaan in 2002 uit een fusie van het Nieuwsblad van het Noorden, het Groninger Dagblad en de Drentse Courant. Sindsdien zetelt de redactie in Groningen, waar betrouwbare, kritische en analytische artikelen worden geschreven over uiteenlopende onderwerpen. Deze redactie zorgt er samen met Mediahuis Noord voor dat er maandelijks bijna honderdduizend kranten verspreid kunnen worden. Ben je op zoek naar regionaal, nationaal en internationaal nieuws met een kritisch randje? Dan ben je dus op zoek naar Dagblad van het Noorden. Je kunt je eenvoudig abonneren op de krant via abonneer.dvhn.nl.

Ga naar abonneer.dvhn.nl

Van deze drie voordelen profiteer je als DVHN abonnee

Gratis opzeggen van je krantenabonnement

Heb je met korting een abonnement op DVHN afgesloten, maar ben je hier na een tijdje weer op uitgekeken? Geen probleem: je kunt je abonnement dan helemaal gratis opzeggen. Dit is wel onderhevig aan een aantal voorwaarden. Zo moet je bijvoorbeeld minimaal een maand voor het begin van een nieuw kalenderkwartaal hebben aangegeven dat je de krant niet meer wenst te ontvangen. Dit doe je eenvoudig door een e-mail of brief naar Dagblad van het Noorden te sturen. Zo zijn er nog meer regels en voorwaarden voor het stoppen van een abonnement. Deze staan overzichtelijk bij elkaar opgesomd op de website van de krant.

Al het laatste nieuws in de gratis app

Natuurlijk beschikt DVHN ook over een eigen app. Om precies te zijn heeft de krant er zelfs twee. Met de ene app krijg je eenvoudig toegang tot de laatste nieuwtjes op je smartphone. Deze app kun je ook gebruiken als je nog geen abonnement op de krant hebt. De tweede app is speciaal voor abonnees ontwikkeld, want hier kun je de krant eenvoudig digitaal lezen. Ook eerdere edities van de krant zijn nog lange tijd te downloaden. Dit is handig als je een artikel van een tijdje geleden op wil zoeken of je wil bijlezen na een drukke periode of vakantie.

Lees de krant op een duurzame én voordelige manier

Je hebt bij Dagblad van het Noorden de keuze uit meerdere verschillende abonnementen, zoals je ook kunt zien op abonneer.DVHN.nl. Zo is er een abonnement waarbij je de krant elke dag zowel op papier als digitaal krijgt, maar zijn er ook abonnementen waarbij je de papieren krant alleen in het weekend krijgt. Wil jij voor een duurzame keuze gaan? Dan kies je voor het geheel digitale abonnement. Zo hoeft er voor jou geen krant te worden gedrukt. Daar komt dan ook nog eens bij dat dit digitale abonnement meteen een stuk goedkoper is.

Tien interessante weetjes voor Dagblad van het Noorden lezers

Via abonneer.dvhn.nl ontvang je tot wel 50% korting op een abonnement op de digitale of papieren krant.

Na het afsluiten van een Dagblad van het Noorden abonnement krijg je altijd veertien dagen bedenktijd.

Met de digitale krantenapp van Dagblad van het Noorden kun je op ieder moment van de dag de krant doorbladeren.

De applicaties van Dagblad van het Noorden kun je gemakkelijk downloaden via de App Store of Google Play Store.

Na het afsluiten van een lidmaatschap op abonneer.dvhn.nl wordt je aanmelding binnen drie werkdagen verwerkt, tot die tijd krijg je een tijdelijk wachtwoord voor toegang tot al het nieuws.

Dankzij de aanbiedingen van Dagblad van het Noorden profiteer je het eerste jaar van ten minste 30% korting op ieder lidmaatschap.

Als abonnee van Dagblad van het Noorden kun je dagelijks alle nieuwigheden uit de Noordelijke provincies lezen.

Dagblad van het Noorden beschikt over een nieuwsapp, waarin je altijd het laatste regionale nieuws kunt lezen.

Met een lidmaatschap word je dagelijks op de hoogte gebracht van de laatste nieuwtjes via de nieuwsbrief.

Je abonnementskosten worden maandelijks in rekening gebracht middels een automatische incasso.

Nieuws

Volg al het nieuws uit de gemeente

Neem jij regelmatig een kijkje op DVHN.nl? Dan is het de moeite waard om door te geven in welke gemeente jij woont. Wanneer je dit instelt op de website, verschijnt automatisch het belangrijkste nieuws uit jouw gemeente op de webpagina. Hierdoor houdt Dagblad van het Noorden jou op de hoogte van alles wat er speelt bij jou in de buurt.

Lees alles over de Provinciale Staten verkiezingen

Op 15 maart trekt heel Nederland weer naar de stembussen om op hun favorieten te stemmen voor de Provinciale Staten verkiezingen. Voor veel inwoners van ons kleine land leven deze provinciale verkiezingen net iets meer als de landelijke verkiezingen. Dat komt simpelweg omdat het over hun leefgebied gaat en ze hier meer invloed op hebben. Natuurlijk is het wel handig om jezelf goed in te lezen voor je gaat stemmen. Dagblad van het Noorden ligt daarom alle belangrijke topics uit jouw provincie uit.

Luister naar het laatste nieuws

Na een lange werkdag heb je waarschijnlijk eerder de behoefte om jouw ogen wat rust te gunnen, dan dat je nog een heel dagblad door moet spitten. Gelukkig kun je gewoon jouw ogen sluiten zonder te missen wat er speelt in de wereld, wanneer je de podcasts van Dagblad van het Noorden luistert. Er zijn verschillende podcasts over diverse onderwerpen te luisteren via DVHN.nl, onder andere op het gebied van sport, opinie en regionale nieuwtjes. Doe je ogen dus maar dicht, zet je koptelefoon op en druk op play.