Dagblad van het Noorden aanbiedingen

Profiteer van Dagblad van het Noorden korting dankzij een aanbieding in mei 2024

  • gemiddelde besparing: €2,81
50% korting

Dagblad van het Noorden korting: scoor de digitale krant met tot 50% korting

Pak deze korting
€5 korting

Lees de krant met tot €5,- korting bij Dagblad van het Noorden

Pak deze korting
30% korting

30% korting of meer op een abonnement bij Dagblad van het Noorden

Pak deze korting
Gratis actie

Krijg GRATIS toegang tot premium artikelen bij DVHN

Info

Met een Digitaal of Compleet abonnement.

Pak deze korting
40% korting

Dagblad van het Noorden deal voor tot 40% korting op een compleet abonnement

Pak deze korting
Gratis actie

Scoor de GRATIS nieuwsbrief als abonnee bij Dagblad van het Noorden

Pak deze korting
10% korting

Ontvang iedere DVHN kortingscode via de nieuwsbrief

Pak deze korting
30% korting

Ontvang 30% korting of meer met deze Dagblad van het Noorden promotie

Pak deze korting
€3 korting

Neem een krantenabonnement met wel €3,- korting bij Dagblad van het Noorden

Pak deze korting
€5 korting
Geverifieerd

Sluit een abonnement af met tot €5,- Dagblad van het Noorden korting

Pak deze korting
50% korting
Geverifieerd

Krijg tot 50% korting op een premium abonnement bij Dagblad van het Noorden

Pak deze korting
30% korting
Geverifieerd

30% korting of meer op een abonnement bij Dagblad van het Noorden

Pak deze korting

Recent verlopen Dagblad van het Noorden kortingscodes, soms werken ze nog!

50% korting
Geverifieerd

Dagblad van het Noorden korting: scoor de digitale krant met tot 50% korting

Pak deze korting
€5 korting
Geverifieerd

Krijg tot €5,- Dagblad van het Noorden korting op de digitale krant

Pak deze korting
40% korting
Geverifieerd

Sluit een compleet abonnement af met tot 40% korting bij Dagblad van het Noorden

Pak deze korting
Gratis actie
Geverifieerd

Dagblad van het Noorden aanbieding: lees GRATIS de nieuwsbrief

Info

Alleen voor abonnees.

Pak deze korting
30% korting
Geverifieerd

Ontvang 30% korting of meer op een abonnement bij Dagblad van het Noorden

Pak deze korting

Blijf nog voordeliger op de hoogte via Dagblad van het Noorden

Luister gratis naar podcasts

Zoals het een goed nieuwsmedium betaamt, worden er ook door Dagblad van het Noorden podcasts gemaakt. Dit zijn interessante uitzendingen die over een breed scala aan onderwerpen gaan. Ook hier is het zo dat niet alle podcasts gratis te horen zijn, maar wel een deel van het aanbod. Met het beluisteren van deze podcasts krijg je een goede indruk van de kwaliteit hiervan, wat je dan weer kan helpen bij het maken van een keuze voor een abonnement.

Ontdek het laatste nieuws via de nieuwsbrief

Er is bij DVHN regelmatig iets nieuws te melden. Er is natuurlijk elke dag nieuws te lezen op de website, maar er is ook weleens een speciale aanbieding, een actie of een bepaalde korting te vinden. Om dit allemaal in de gaten te houden, kun jij jezelf het beste abonneren op de nieuwsbrief van Dagblad van het Noorden. Je bent dan meteen op de hoogte als er een leuke aanbieding is, of als je op een of andere manier korting kunt pakken. Schrijf je in voor de nieuwsbrief via abonneer.DVHN.nl.

Volg DVHN op social media

Ook via social media is het mogelijk om up-to-date te blijven over het laatste nieuws uit de noordelijke provincies. Je kunt Dagblad van het Noorden namelijk op Facebook, Twitter en Instagram volgen. Via deze weg word je op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen uit de omgeving. Ook komt er weleens een gratis artikel of een leuke aanbieding voorbij. Uiteraard is het volgen van DVHN op social media geheel gratis.

Over Dagblad van het Noorden

Over Dagblad van het Noorden

Naast dat er een grote keuze is aan nationale dagbladen, is er natuurlijk ook een scala aan regionale bladen waar je uit kunt kiezen. Deze kranten zijn ideaal voor lezers die niets willen missen van alle internationale en nationale nieuwtjes en tevens een sterke binding hebben met hun regio. Woon je in of rondom Groningen en Drenthe? Dan is er het Dagblad van het Noorden voor jou. De krant is ontstaan in 2002 uit een fusie van het Nieuwsblad van het Noorden, het Groninger Dagblad en de Drentse Courant. Sindsdien zetelt de redactie in Groningen, waar betrouwbare, kritische en analytische artikelen worden geschreven over uiteenlopende onderwerpen. Deze redactie zorgt er samen met Mediahuis Noord voor dat er maandelijks bijna honderdduizend kranten verspreid kunnen worden. Ben je op zoek naar regionaal, nationaal en internationaal nieuws met een kritisch randje? Dan ben je dus op zoek naar Dagblad van het Noorden. Je kunt je eenvoudig abonneren op de krant via abonneer.dvhn.nl.

Ga naar abonneer.dvhn.nl

Van deze drie voordelen profiteer je als DVHN abonnee

Gratis opzeggen van je krantenabonnement

Heb je met korting een abonnement op DVHN afgesloten, maar ben je hier na een tijdje weer op uitgekeken? Geen probleem: je kunt je abonnement dan helemaal gratis opzeggen. Dit is wel onderhevig aan een aantal voorwaarden. Zo moet je bijvoorbeeld minimaal een maand voor het begin van een nieuw kalenderkwartaal hebben aangegeven dat je de krant niet meer wenst te ontvangen. Dit doe je eenvoudig door een e-mail of brief naar Dagblad van het Noorden te sturen. Zo zijn er nog meer regels en voorwaarden voor het stoppen van een abonnement. Deze staan overzichtelijk bij elkaar opgesomd op de website van de krant.

Al het laatste nieuws in de gratis app

Natuurlijk beschikt DVHN ook over een eigen app. Om precies te zijn heeft de krant er zelfs twee. Met de ene app krijg je eenvoudig toegang tot de laatste nieuwtjes op je smartphone. Deze app kun je ook gebruiken als je nog geen abonnement op de krant hebt. De tweede app is speciaal voor abonnees ontwikkeld, want hier kun je de krant eenvoudig digitaal lezen. Ook eerdere edities van de krant zijn nog lange tijd te downloaden. Dit is handig als je een artikel van een tijdje geleden op wil zoeken of je wil bijlezen na een drukke periode of vakantie.

Lees de krant op een duurzame én voordelige manier

Je hebt bij Dagblad van het Noorden de keuze uit meerdere verschillende abonnementen, zoals je ook kunt zien op abonneer.DVHN.nl. Zo is er een abonnement waarbij je de krant elke dag zowel op papier als digitaal krijgt, maar zijn er ook abonnementen waarbij je de papieren krant alleen in het weekend krijgt. Wil jij voor een duurzame keuze gaan? Dan kies je voor het geheel digitale abonnement. Zo hoeft er voor jou geen krant te worden gedrukt. Daar komt dan ook nog eens bij dat dit digitale abonnement meteen een stuk goedkoper is.

Tien interessante weetjes voor Dagblad van het Noorden lezers

Via abonneer.dvhn.nl ontvang je tot wel 50% korting op een abonnement op de digitale of papieren krant.

Na het afsluiten van een Dagblad van het Noorden abonnement krijg je altijd veertien dagen bedenktijd.

Met de digitale krantenapp van Dagblad van het Noorden kun je op ieder moment van de dag de krant doorbladeren.

De applicaties van Dagblad van het Noorden kun je gemakkelijk downloaden via de App Store of Google Play Store.

Na het afsluiten van een lidmaatschap op abonneer.dvhn.nl wordt je aanmelding binnen drie werkdagen verwerkt, tot die tijd krijg je een tijdelijk wachtwoord voor toegang tot al het nieuws.

Dankzij de aanbiedingen van Dagblad van het Noorden profiteer je het eerste jaar van ten minste 30% korting op ieder lidmaatschap.

Als abonnee van Dagblad van het Noorden kun je dagelijks alle nieuwigheden uit de Noordelijke provincies lezen.

Dagblad van het Noorden beschikt over een nieuwsapp, waarin je altijd het laatste regionale nieuws kunt lezen.

Met een lidmaatschap word je dagelijks op de hoogte gebracht van de laatste nieuwtjes via de nieuwsbrief.

Je abonnementskosten worden maandelijks in rekening gebracht middels een automatische incasso.

Nieuws

Stel jouw krantenabonnement zelf samen

Het krantenaanbod anno 2024 is veel uitgebreider dan alleen de dagelijkse papieren versie. Vind jij het bijvoorbeeld prettiger om het wereldnieuws digitaal tot je te nemen, of is één krant in de week voor jou meer dan genoeg? Neem dan eens een kijkje op de website van het Dagblad van het Noorden. Daar kun je een lidmaatschap namelijk helemaal naar jouw voorkeuren kneden. Zo blijf je op jouw manier op de hoogte van alles wat zich in binnen- en buitenland afspeelt.

Profiteer van deze extra's als abonnee

Wist je dat je als abonnee van Dagblad van het Noorden profiteert van een aantal extra's? Zo scoor je als abonnee elke week een extra dikke zaterdagkrant, heb je de mogelijkheid om digitale artikelen te lezen en ontvang je dagelijks de nieuwsbrief. Het verschilt echter per abonnement op welke extra's jij recht hebt. Hecht je bijvoorbeeld veel waarde aan het lezen van de nieuwsbrief? Ga dan voor een compleet abonnement op DVHN.nl.

Dagblad van het Noorden Black Friday

Het hele jaar door profiteer je van hoge kortingen op een abonnement bij het Dagblad van het Noorden. Echter doen de medewerkers van het dagblad daar tijdens de week van Black Friday een schepje bovenop. Hierdoor kun jij nog voordeliger een abonnement afsluiten en tientallen artikelen per week lezen. Dit jaar valt Black Friday op 24 november, dus deze datum moet je zeker markeren in je agenda.