Cleanprofs kortingscodes

Laat je kliko's wassen met Cleanprofs korting met een kortingscode voor april 2023

  • gemiddelde besparing: €2,37
€7 actie

Cleanprofs deal: laat de GFT-bak schoonmaken voor minder dan €7,-

Pak deze korting
10% korting

Pak 10% korting met deze Cleanprofs aanbieding

Info

Wanneer je een jaarabonnement neemt.

Pak deze korting
€4,95 actie

Laat je kliko reinigen al voor maar €6,49 bij Cleanprofs

Pak deze korting
25% korting

Pak 25% korting op een ecologisch verantwoorde reiniging bij Cleanprofs

Verloopt morgen
Info

Bij minimaal 2 kliko's.

Pak deze korting
€10 korting

Profiteer van tot €10,- korting met een Cleanprofs jaarabonnement

Pak deze korting
25% korting

Cleanprofs combideal: ontvang 25% korting op containerreiniging

Info

Zodra je een abonnement afsluit voor meerdere containers.

Pak deze korting
Gratis actie

Vraag nu GRATIS containerstickers aan bij Cleanprofs

Pak deze korting
€5,99 actie

Laat jouw afvalbak al voor maar €5,99 reinigen door Cleanprofs

Pak deze korting
10% korting

Scoor elke Cleanprofs kortingscode via de nieuwsbrief

Pak deze korting
25% korting

Scoor deze week 25% korting bij Cleanprofs

Info

Wanneer je voor minstens 2 kliko's kiest.

Pak deze korting
€10 actie

Cleanprofs deal: huur een schoonmaakdienst in voor minder dan €10,-

Pak deze korting
€6,50 actie

Laat je duobak reinigen voor slechts €6,50 bij Cleanprofs

Pak deze korting

Verlopen Cleanprofs kortingscodes

€7 actie

Betaal minder dan €7,- voor het reinigen van je restafvalbak bij Cleanprofs

Pak deze korting
10% korting

Profiteer van 10% korting op een Cleanprofs jaarabonnement

Pak deze korting
€7 actie

Cleanprofs actie: betaal minder dan €7,- voor het schoonmaken van de GFT-bak

Pak deze korting
€6,49 actie

Betaal maar €6,49 voor klikoreiniging bij Cleanprofs

Pak deze korting
10% korting

Cleanprofs bonus: laat je container schoonmaken met 10% korting

Info

Bij een jaarabonnement.

Pak deze korting

Bespaar nog meer op klikoreiniging bij Cleanprofs

Probeer de reinigingsservice voor slechts €1,-

Wil je weleens ervaren hoe het is om je container door een professioneel schoonmaakbedrijf te laten reinigen? Kijk dan of Cleanprofs haar services ook bij jou in de buurt levert. Als je jezelf aanmeldt, dan is het belangrijk om te kijken naar eventuele acties. Dit kan je namelijk veel korting opleveren. Het komt weleens voor dat er een actie loopt waarmee je de service kunt uitproberen voor slechts €1,-. Deze acties zijn tijdelijk, dus hou de website goed in de gaten.

Gratis stickers aanvragen bij Cleanprofs

Je hebt natuurlijk wel stickers van Cleanprofs nodig als je je kliko door de schoonmaakservice wil laten reinigen, zodat de medewerkers jouw kliko kunnen herkennen. Deze stickers krijg je helemaal gratis. Ook als je een extra container wil laten reinigen, kun je kosteloos een extra sticker aanvragen. Zelfs als de sticker die nu op je kliko zit aan vervanging toe is, stuurt Cleanprofs jou zonder kosten een nieuwe toe. Je vraagt ze gemakkelijk aan via de klantenservice op Cleanprofs.nl, waarna je nieuwe stickers binnen zeven dagen bij jou op de deurmat vallen.

Mis geen korting via de Cleanprofs nieuwsbrief

Je kliko laten reinigen door Cleanprofs is logischerwijs niet gratis. Wat wél gratis is, is je inschrijven op de nieuwsbrief van de reinigingsservice. Op deze manier word je op de hoogte gehouden van handige tips, de laatste nieuwtjes, exclusieve schoonmaakaanbiedingen en persoonlijke kortingscodes.

Volg Cleanprofs op social media om geen voordeel te missen

Cleanprofs is actief op verschillende social-mediakanalen. Ben je benieuwd naar het hoe en wat van dit schoonmaakbedrijf? Dan kun je hier meer over leren via Facebook, Instagram of LinkedIn. Dit zal echter niet de hoofdreden zijn waarom je Cleanprofs wil volgen op de socials. Is er een kortingscode of een bepaalde actie geldig waardoor jij korting op het schoonmaken krijgt, dan lees je dat namelijk ook op social media.

Over Cleanprofs

Over Cleanprofs

Ondanks dat al jouw afvalbakken en kliko's wekelijks worden geleegd, blijven er altijd nare restjes en geuren achter. Om deze iedere week of maand om te spoelen, is natuurlijk ook een karwei waar je zelf liever niet aan begint. Gelukkig hoeft dat ook niet dankzij Cleanprofs. Dit bedrijf is in 2013 gestart met het reinigen van rolcontainers voor GFT, plastic-, restafval- en duocontainers. Neem je een abonnement op de schoonmaakservice, dan worden al jouw afvalbakken maandelijks voorzien van een complete reiniging. Vanuit een van de elf Cleanprofs vestigingen rijdt een team van ruim zestig reinigers het hele land door om wekelijks meer dan honderdduizend kliko's schoon te maken. Dit doen zij met een biologisch afbreekbaar schoonmaakmiddel, waarbij het afvalwater wordt meegenomen en gefilterd voor hergebruik. Op die manier zorgt Cleanprofs.nl er dus voor dat jij een schone en frisse container hebt, zonder gedoe voor jou én het milieu.

Ga naar cleanprofs.nl

Andere voordelen van de schoonmaakservice van Cleanprofs

Maandelijks opzeggen bij Cleanprofs

Wil je de professionele reiniging van je containers eerst eens een tijdje uitproberen? Dat is zeker mogelijk. Neem een abonnement en bekijk hoe het je bevalt. Je zit nergens aan vast, want het abonnement kan maandelijks worden opgezegd. Wil je het abonnement voor het reinigen van je kliko’s niet door laten gaan, dan kun je de opzegging telefonisch of via e-mail regelen.

Betaal je schoonmaakabonnement automatisch

Cleanprofs maakt jouw kliko grondig schoon. Uiteraard hangt daar een prijskaartje aan, of je je abonnement nu met of zonder korting hebt kunnen afsluiten. Het vereffenen van de factuur doe je bij het schoonmaakbedrijf gelukkig altijd via automatische incasso, dus je hoeft je niet elke maand af te vragen of je je betaling al hebt voldaan.

Raadpleeg het reinigingsschema op de website

De profs van Cleanprofs.nl maken jouw container minstens twaalf keer per jaar schoon. De medewerkers halen hem echter niet uit je tuin, schuur of garage. Het is daarom wel belangrijk dat je je kliko op het juiste moment aan de weg zet. Cleanprofs helpt je hierbij een handje. Op de website is namelijk een handig reinigingsschema te vinden dat je altijd kunt raadplegen.

Dit is waarom wij fan zijn van Cleanprofs

Het Cleanprofs reinigingsschema kun je eenvoudig terugvinden door je postcode in te vullen in de webshop.

De containers worden maandelijks schoongemaakt en de DUO containers maar liefst twee keer per maand.

Tegen betaling van slechts €1,- kun je de service van Cleanprofs de eerste maand uitproberen, wat je ruim €7,- bespaart.

Ook voor reiniging van bedrijfscontainers tussen de 140 en 1.100 liter ben je bij Cleanprofs aan het juiste adres.

Via de postcodecheck kom je er snel achter of de schoonmakers ook bij jou in de buurt te werk gaan.

Je profiteert direct van 10% korting na het afsluiten van een jaarabonnement op Cleanprofs.nl.

Elke klant van Cleanprofs ontvangt een speciale sticker die je op de container dient te plakken, zodat de schoonmakers weten welke containers gereinigd moeten worden.

Wanneer je oude containersticker niet goed leesbaar meer is, kun je gratis een nieuw exemplaar aanvragen via Cleanprofs.nl.

Nadat jouw containers door de gemeente zijn geleegd, komt een professional van Cleanprofs dezelfde dag langs om de container een flinke schoonmaakbeurt te geven.

Het personeel van Cleanprofs reinigt jouw afvalbak enkel met biologisch afbreekbaar schoonmaakmiddel, waardoor het milieu niet wordt belast.

Nieuws

Stel jouw eigen abonnement samen

Heb jij buiten een aantal afvalcontainers staan en ben je op zoek naar een bedrijf die deze komen reinigen? Lees dan gauw verder, want dan zit je bij Cleanprofs op de goede plek. Via de website kun je eenvoudig checken of ze in jouw omgeving werkzaam zijn en zodra dit het geval is, kun je jouw eigen abonnement samenstellen. Of het nu gaat om een GFT-, duo- of plastic container: bij Cleanprofs kun je er allemaal voor terecht.