Cleanprofs kortingscodes

Laat je kliko's wassen met Cleanprofs korting met een kortingscode voor september 2023

  • gemiddelde besparing: €2,37
€6,49 actie

Betaal slechts €6,49 voor het reinigen van jouw plastic afvalbak bij Cleanprofs

Pak deze korting
25% korting

Cleanprofs combideal: ontvang 25% korting op containerreiniging

Info

Zodra je een abonnement afsluit voor meerdere containers.

Pak deze korting
10% korting

Sluit een Cleanprofs jaarabonnement af met 10% korting

Pak deze korting
Gratis actie

Vraag nu GRATIS containerstickers aan bij Cleanprofs

Pak deze korting
€5,99 actie

Laat jouw afvalbak al voor maar €5,99 reinigen door Cleanprofs

Pak deze korting
10% korting

Scoor elke Cleanprofs kortingscode via de nieuwsbrief

Pak deze korting
€6 actie

Cleanprofs promotie: laat jouw GFT container voor nog geen €6,- schoonmaken

Pak deze korting
€10 actie

Reinig een container al voor minder dan €10,- per maand bij Cleanprofs

Pak deze korting
€5 korting

€5,- korting of meer op het reinigen van je container bij Cleanprofs

Pak deze korting
€15 korting

Cleanprofs actie: profiteer van €15,- korting met een jaarabonnement

Pak deze korting
€6,49 actie

Reinig jouw plastic afvalbak voor maar €6,49 bij Cleanprofs

Pak deze korting
10% korting

Pak nu 10% korting op een jaarabonnement bij Cleanprofs

Pak deze korting

Verlopen Cleanprofs kortingscodes

€5,85 actie

Laat jouw GFT container schoonmaken voor maar €5,85 bij Cleanprofs

Info

Indien je een jaarabonnement afsluit.

Pak deze korting
€6,50 actie

Betaal nog geen €6,50 voor het reinigen van 2 kliko's bij Cleanprofs

Pak deze korting
10% korting

10% korting op je reiniging bij Cleanprofs

Info

Van toepassing op een jaarabonnement.

Pak deze korting
Gratis actie

Profiteer van GRATIS maandelijkse opzegging bij Cleanprofs

Pak deze korting
€15 korting

Scoor ruim €15,- Cleanprofs korting met een jaarabonnement

Pak deze korting

Profiteer van 30% Cleanprofs korting dankzij het hoogste voordeel

Hoewel het fijn is om schone kliko's te hebben, is het reinigen ervan een klusje dat je liever laat liggen. Cleanprofs klaart het klusje echter graag voor je tegen een kleine bijdrage. Het zou mooi zijn als je een kortingscode vindt waarmee je nóg goedkoper uit bent bij het schoonmaakbedrijf. Helaas heeft Cleanprofs tot op heden nog geen kortingscode uitgebracht. Ter compensatie kun je wel regelmatig profiteren van interessante aanbiedingen. Zo heb je eerder wel 30% korting kunnen pakken op de reinigingsdiensten. Mocht er in de toekomst alsnog een kortingscode beschikbaar komen, dan vind je die natuurlijk terug op Acties.nl.

Bespaar nog meer op klikoreiniging bij Cleanprofs

Probeer de reinigingsservice voor slechts €1,-

Wil je weleens ervaren hoe het is om je container door een professioneel schoonmaakbedrijf te laten reinigen? Kijk dan of Cleanprofs haar services ook bij jou in de buurt levert. Als je jezelf aanmeldt, dan is het belangrijk om te kijken naar eventuele acties. Dit kan je namelijk veel korting opleveren. Het komt weleens voor dat er een actie loopt waarmee je de service kunt uitproberen voor slechts €1,-. Deze acties zijn tijdelijk, dus hou de website goed in de gaten.

Gratis stickers aanvragen bij Cleanprofs

Je hebt natuurlijk wel stickers van Cleanprofs nodig als je je kliko door de schoonmaakservice wil laten reinigen, zodat de medewerkers jouw kliko kunnen herkennen. Deze stickers krijg je helemaal gratis. Ook als je een extra container wil laten reinigen, kun je kosteloos een extra sticker aanvragen. Zelfs als de sticker die nu op je kliko zit aan vervanging toe is, stuurt Cleanprofs jou zonder kosten een nieuwe toe. Je vraagt ze gemakkelijk aan via de klantenservice op Cleanprofs.nl, waarna je nieuwe stickers binnen zeven dagen bij jou op de deurmat vallen.

Mis geen korting via de Cleanprofs nieuwsbrief

Je kliko laten reinigen door Cleanprofs is logischerwijs niet gratis. Wat wél gratis is, is je inschrijven op de nieuwsbrief van de reinigingsservice. Op deze manier word je op de hoogte gehouden van handige tips, de laatste nieuwtjes, exclusieve schoonmaakaanbiedingen en persoonlijke kortingscodes.

Volg Cleanprofs op social media om geen voordeel te missen

Cleanprofs is actief op verschillende social-mediakanalen. Ben je benieuwd naar het hoe en wat van dit schoonmaakbedrijf? Dan kun je hier meer over leren via Facebook, Instagram of LinkedIn. Dit zal echter niet de hoofdreden zijn waarom je Cleanprofs wil volgen op de socials. Is er een kortingscode of een bepaalde actie geldig waardoor jij korting op het schoonmaken krijgt, dan lees je dat namelijk ook op social media.

Over Cleanprofs

Over Cleanprofs

Ondanks dat al jouw afvalbakken en kliko's wekelijks worden geleegd, blijven er altijd nare restjes en geuren achter. Om deze iedere week of maand om te spoelen, is natuurlijk ook een karwei waar je zelf liever niet aan begint. Gelukkig hoeft dat ook niet dankzij Cleanprofs. Dit bedrijf is in 2013 gestart met het reinigen van rolcontainers voor GFT, plastic-, restafval- en duocontainers. Neem je een abonnement op de schoonmaakservice, dan worden al jouw afvalbakken maandelijks voorzien van een complete reiniging. Vanuit een van de elf Cleanprofs vestigingen rijdt een team van ruim zestig reinigers het hele land door om wekelijks meer dan honderdduizend kliko's schoon te maken. Dit doen zij met een biologisch afbreekbaar schoonmaakmiddel, waarbij het afvalwater wordt meegenomen en gefilterd voor hergebruik. Op die manier zorgt Cleanprofs.nl er dus voor dat jij een schone en frisse container hebt, zonder gedoe voor jou én het milieu.

Ga naar cleanprofs.nl

Hoe activeer ik een aanbrengcode bij Cleanprofs?

Cleanprofs kortingscode gebruiken

  1. Helaas bestaan er geen Cleanprofs kortingscodes. Dit wil echter niet zeggen dat je helemaal geen korting kunt scoren op de reiniging van jouw kliko. Ben jij bijvoorbeeld doorverwezen via een vriend of kennis en heb jij hierdoor een aanbrengcode ontvangen? Dan helpt onze redactie je graag op weg bij het verzilveren hiervan.
  2. Stel allereerst je ideale reinigingsabonnement samen. Hiervoor doorloop je op Cleanprofs.nl een stappenplan, dat op de homepagina begint met het invullen van je postcode. Met een klik op "Check" ontgrendel je vervolgens de overige stappen.
  3. Geef op de volgende webpagina aan hoeveel containers schoongemaakt moeten worden. Maak hierbij ook onderscheid tussen de verschillende soorten, zoals GFT en restafval. Bevestig jouw selectie vervolgens door te klikken op "Volgende stap: Vul je gegevens in".
  4. Om te kunnen zorgen voor een blinkende kliko, heeft Cleanprofs wat informatie van je nodig. Vul daarom je naam, telefoonnummer en e-mailadres naar waarheid in. Check deze gegevens nog even op tikfouten en klik daarna op "Naar overzicht".
  5. Nu je alle contactgegevens hebt doorgegeven, kun je ook de betaling in orde maken. Kies rechts in beeld eerst de betalingstermijn die jouw voorkeur heeft. Laat daarna je IBAN en bemachtigde aanbrengcode achter in de bijbehorende velden. De laatstgenoemde combinatie activeer je met een klik op "Bevestig aanmelding".
  6. Je extra voordelige aanmelding bij Cleanprofs is compleet! Hierna houdt de schoonmaakdienst je verder op de hoogte over de betaling en voorwaarden omtrent jouw gekozen abonnement.

Andere voordelen van de schoonmaakservice van Cleanprofs

Maandelijks opzeggen bij Cleanprofs

Wil je de professionele reiniging van je containers eerst eens een tijdje uitproberen? Dat is zeker mogelijk. Neem een abonnement en bekijk hoe het je bevalt. Je zit nergens aan vast, want het abonnement kan maandelijks worden opgezegd. Wil je het abonnement voor het reinigen van je kliko’s niet door laten gaan, dan kun je de opzegging telefonisch of via e-mail regelen.

Betaal je schoonmaakabonnement automatisch

Cleanprofs maakt jouw kliko grondig schoon. Uiteraard hangt daar een prijskaartje aan, of je je abonnement nu met of zonder korting hebt kunnen afsluiten. Het vereffenen van de factuur doe je bij het schoonmaakbedrijf gelukkig altijd via automatische incasso, dus je hoeft je niet elke maand af te vragen of je je betaling al hebt voldaan.

Raadpleeg het reinigingsschema op de website

De profs van Cleanprofs.nl maken jouw container minstens twaalf keer per jaar schoon. De medewerkers halen hem echter niet uit je tuin, schuur of garage. Het is daarom wel belangrijk dat je je kliko op het juiste moment aan de weg zet. Cleanprofs helpt je hierbij een handje. Op de website is namelijk een handig reinigingsschema te vinden dat je altijd kunt raadplegen.

Dit is waarom wij fan zijn van Cleanprofs

Het Cleanprofs reinigingsschema kun je eenvoudig terugvinden door je postcode in te vullen in de webshop.

De containers worden maandelijks schoongemaakt en de DUO containers maar liefst twee keer per maand.

Tegen betaling van slechts €1,- kun je de service van Cleanprofs de eerste maand uitproberen, wat je ruim €7,- bespaart.

Ook voor reiniging van bedrijfscontainers tussen de 140 en 1.100 liter ben je bij Cleanprofs aan het juiste adres.

Via de postcodecheck kom je er snel achter of de schoonmakers ook bij jou in de buurt te werk gaan.

Je profiteert direct van 10% korting na het afsluiten van een jaarabonnement op Cleanprofs.nl.

Elke klant van Cleanprofs ontvangt een speciale sticker die je op de container dient te plakken, zodat de schoonmakers weten welke containers gereinigd moeten worden.

Wanneer je oude containersticker niet goed leesbaar meer is, kun je gratis een nieuw exemplaar aanvragen via Cleanprofs.nl.

Nadat jouw containers door de gemeente zijn geleegd, komt een professional van Cleanprofs dezelfde dag langs om de container een flinke schoonmaakbeurt te geven.

Het personeel van Cleanprofs reinigt jouw afvalbak enkel met biologisch afbreekbaar schoonmaakmiddel, waardoor het milieu niet wordt belast.

Nieuws

Wanneer wordt mijn kliko schoongemaakt?

Maak jij al gebruik van de diensten van Cleanprofs, maar weet je niet precies wanneer de schoonmakers langskomen? Deze gegevens kun je heel eenvoudig terugvinden in de webshop van Cleanprofs. Vul simpelweg je postcode en huisnummer in en je krijgt een overzicht van de dagen wanneer de schoonmakers bij jou op de stoep staan. Zo weet je direct wanneer je moet zorgen dat je kliko's buiten staan.

Voorkom stank in de tuin

Breng jij een groot deel van de zomer in de tuin door? Dan is het natuurlijk wel zo prettig als je niet in de walmen van je eigen containers hoeft te zitten. Gelukkig krijg je hierbij een helpende hand aangereikt door Cleanprofs. Wanneer je je abonneert op deze dienst, ben je namelijk verzekerd van een schone kliko. Op de website kun je vervolgens precies zien op welke dag jouw container gereinigd wordt. Ga daarom naar Cleanprofs.nl en stel alvast een schone en frisse zomer veilig.

Voorkom fout afval

Hoewel je veel afval in de kliko mag gooien, zijn er ook een aantal dingen die er absoluut niet in mogen. Cleanprofs weet daar alles van en vertelt je wat je kunt doen als je toch iets moet weggooien dat niet zomaar in de afvalbak mag. Zo mag vet en bakolie niet in de container, maar moet dit in petflessen naar de milieustraat gebracht worden. Ook dierenpoep en kattengrind kan niet zomaar in de kliko. Dit dien je volgens Cleanprofs in afbreekbare zakken te doen en daarna in de juiste container te deponeren.