Brabants Dagblad aanbiedingen

Ontvang de krant met Brabants Dagblad korting via een aanbieding in september 2023

  • gemiddelde besparing: €3,62
50% korting

Pak tot 50% Brabants Dagblad korting op de weekendkrant

Pak deze korting
40% korting

Scoor hier Brabants Dagblad Digitaal met ruim 40% korting

Pak deze korting
€5 korting

Krijg tot wel €5,- korting per week bij Brabants Dagblad

Pak deze korting
50% korting

Ontvang tot 50% korting op een Brabants Dagblad abonnement

Pak deze korting
20% korting

Bekijk deze Brabants Dagblad actie voor minstens 20% korting

Verloopt morgen
Pak deze korting
50% korting

Ontvang nu 50% korting op een abonnement op Brabants Dagblad

Info

Geldt uitsluitend voor studenten.

Pak deze korting
50% korting

Brabants Dagblad bonus: sluit een tweede abonnement af met 50% korting

Info

Als je al een abonnement hebt op een andere krant van DPG Media.

Pak deze korting
Gratis actie

Lees de digitale krant nu GRATIS bij Brabants Dagblad

Info

Geldig met een Compleet-, Zaterdag + Digitaal of een Digitaal abonnement.

Pak deze korting
50% korting

Pak tot 50% korting op een Brabants Dagblad lidmaatschap

Pak deze korting
€5 korting

Brabants Dagblad deal: lees de zaterdagkrant met tot €5,- korting

Pak deze korting
40% korting

Ontvang nu ruim 40% korting op Brabants Dagblad Compleet

Pak deze korting

Verlopen Brabants Dagblad kortingscodes

20% korting

Bekijk deze Brabants Dagblad actie voor minimaal 20% korting

Pak deze korting
50% korting

Krijg tot 50% korting op een abonnement bij Brabants Dagblad

Pak deze korting
50% korting

Scoor ruim 50% korting op de weekendkrant bij Brabants Dagblad

Pak deze korting
40% korting

Brabants Dagblad deal: pak tot 40% korting op Digitaal Basis

Pak deze korting
€5 korting

Krijg tot €5,- korting per week bij Brabants Dagblad

Pak deze korting

Twee gratis extra's waarvan je bij Brabants Dagblad profiteert

Gratis nieuws uit andere kranten lezen

Er is nog een leuke aanbieding voor iedereen die een abonnement afsluit: het is mogelijk om meer dan alleen het nieuws uit je eigen krant te lezen. Het mediabedrijf heeft een speciale service die ''Uit Andere Media'' heet. Hierin worden de meest interessante artikelen uit de andere kranten van de persgroep te lezen aangeboden. Zo kun je bijvoorbeeld ook een keer nieuws lezen uit een andere regio in Nederland, of zelfs uit België. Er komen elke dag nieuwe artikelen online te staan die je gratis mag lezen. Dit kun je doen op je tablet, computer of smartphone.

Geniet gratis van extra leesvoer

Om de aanbiedingen allemaal nog mooier te maken, pakt het Brabants Dagblad ook nog eens uit met extra katernen en zelfs een gratis magazine. De zaterdagkrant is namelijk voorzien van twee extra katernen: ''Z'' met achtergrondverhalen en ''Zo'' met praktische verhalen. Als je de krant op zaterdagochtend uit de brievenbus haalt, valt hier ook het tijdschrift ''Mezza'' uit. Dit is een blad met artikelen over reizen, mode, muziek, film, kunst en meer. Met de extra dikke zaterdagkrant van het Brabants Dagblad kom je zodoende het weekend wel door! Uiteraard zijn deze extra delen van de krant ook digitaal te lezen op je tablet, smartphone of PC. Zo neem je al die extra's ook mee als je een keer een weekendje weg bent.

Over Brabants Dagblad

Over Brabants Dagblad

Al eeuwenlang kunnen we op Brabants Dagblad vertrouwen voor actueel nieuws uit de Brabantse regio en daarbuiten. Hoewel de eerste editie van de regionale krant in 1771 slechts gelezen werd door enkele Bossche handelaren, kent het dagblad inmiddels ruim 1,7 miljoen actieve lezers die worden bereikt via de papieren krant, de website en de nieuwsapp. Met redacties in onder andere Den Bosch, Tilburg en Oss mag Brabants Dagblad zich intussen dan ook een van de grootste regionale kranten van Nederland noemen. Of je je nu wil inlezen over de laatste ontwikkelingen op het gebied van sport, wonen, wetenschap of politiek: de nieuwsredactie informeert je voortdurend over actuele en relevante gebeurtenissen uit diverse sectoren. Door een krantenabonnement af te sluiten op abonnement.BD.nl, gaat er dan ook geen enkel nieuwtje uit de buurt meer aan je voorbij.

Ga naar abonnement.bd.nl

Andere voordelen waarvan Brabants Dagblad abonnees genieten

Je abonnement gratis aanpassen of opzeggen

Heb jij een abonnement op Brabants Dagblad genomen, maar past de abonnementsvorm toch niet helemaal bij je? Wellicht lukt het jou niet om die stapel kranten die je nog hebt liggen weg te werken en ontvang je de krant in het vervolg het liefste digitaal. Het kan echter ook zijn dat je het zo leuk vindt om de krant op zaterdag op papier te lezen, dat je dat ook doordeweeks wil doen. Dan is het fijn om te weten dat je dit gratis aan kunt passen. Het is wél belangrijk om in de gaten te houden dat je het krantenabonnement pas kunt opzeggen als de kortingsperiode helemaal is afgelopen.

Altijd up-to-date met de gratis nieuwsapp

Bij Brabants Dagblad krijg je niet alleen de krant digitaal of op papier, maar is het ook mogelijk om de gratis nieuwsapp te downloaden. In deze app lees jij de hele dag door het laatste nieuws, op het moment dat het gebeurt. Het leuke aan de app is dat je hier ook puzzels, prijsvragen en podcasts in vindt. Zo ben jij de hele dag op de hoogte van wat er allemaal gebeurt in de wereld, maar kun je tussendoor ook genieten van wat entertainment.

Nieuws

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws

Woon jij in Brabant en wil je het liefst altijd op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes uit deze provincie? Overweeg dan eens om een abonnement af te sluiten op het Brabants Dagblad. Of je nu voor een digitaal- of compleet abonnement gaat: de keuze is aan jou. Op deze manier lees jij altijd en overal de nieuwste artikelen. Je sluit jouw gewenste abonnement af op Abonnement.BD.nl.