Body Worlds kortingscodes

Activeer een kortingscode voor Body Worlds korting op entreetickets in september 2022

  • gemiddelde besparing: €9,67
Gratis actie

Download hier GRATIS alle informatie voor je spreekbeurt over Body Worlds

Pak deze korting
Gratis actie

Bij je bezoek aan Body Worlds ontvang je een GRATIS InBody scan

Pak deze korting
€5 korting

Pak tot €5,- korting op je entreetickets voor Body Worlds

Pak deze korting
Gratis actie

Maak een GRATIS InBody scan bij Body Worlds

Info

Je kunt de scan gratis doen op vertoon van je entreeticket.

Pak deze korting
Gratis actie

Download hier het GRATIS Body Worlds informatiepakket voor je spreekbeurt

Pak deze korting
€15 korting

Pak tot €15,- groepskorting op Body Worlds tickets

Info

Alleen geldig voor scholen en groepen van minimaal vijftien personen.

Pak deze korting
Gratis actie

Download een GRATIS spreekbeurtpakket bij Body Worlds

Pak deze korting
10% korting

Krijg elke Body Worlds kortingscode via de nieuwsbrief

Pak deze korting
Gratis actie

Body Worlds kortingscode voor het tweede kaartje GRATIS

Kortingscode
Pak deze code
€5 korting

Bestel je entreetickets voor Body Worlds met tot €5,- korting

Pak deze korting
Gratis actie

Laat een GRATIS scan maken van je lichaam bij Body Worlds

Pak deze korting

Verlopen Body Worlds kortingscodes

€35 korting

Profiteer van €35,- korting op een bodyscan bij Body Worlds

Pak deze korting
€5 korting

Plan jouw bezoek aan Body Worlds nu met tot €5,- korting dankzij deze actie

Pak deze korting
Gratis actie

Download het GRATIS spreekbeurtpakket van Body Worlds

Pak deze korting
Gratis actie

Body Worlds deal voor een GRATIS InBody Scan bij je ticket

Pak deze korting
€40 korting

Pak tot €40,- korting op een onderzoek bij Body Worlds

Pak deze korting

Zo gaat er geen enkele Body Worlds korting aan je voorbij

Een gratis InBody Test bij je ticket

Je geniet altijd van voordeel wanneer je tickets koopt voor de expositie van Body Worlds, want bij je ticket is ook een gratis InBody Test inbegrepen. Voor deze test betaal je normaal gesproken €35,-, maar je kunt hem nu helemaal gratis doen tijdens je bezoek aan de expositie. De test geeft inzicht in de samenstelling van je lichaam, zoals de balans tussen je spiermassa en vetgehalte. De informatie tijdens de expositie van Body Worlds helpt je vervolgens weer om beter voor je gezondheid te zorgen.

Schrijf je in voor de Body Worlds nieuwsbrief

Ga je een ticket bestellen via BodyWorlds.nl? Dan kun je er meteen voor kiezen om je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Dat is mooi, want zo mis je geen enkel nieuwtje over de expositie. Ontdek wat er nieuw is en welke verrassingen je in de toekomst kunt verwachten. Natuurlijk is de nieuwsbrief ook de plek waar je leest over eventuele korting. Zo hoef je nooit een tijdelijke deal mis te lopen en ontvang je soms zelfs een exclusieve kortingscode voor je volgende bezoek.

Volg Body Worlds op social media

Social media is een goede plek om alle informatie rondom Body Worlds in de gaten te houden. Je kunt terecht op meerdere platforms, zoals Facebook, Twitter, Instagram, YouTube en Pinterest. Hier vind je natuurlijk leuke weetjes over de expositie, zoals informatie over nieuwe toevoegingen. Verder houdt Body Worlds je via deze platforms op de hoogte van extra kansen om korting te pakken. Misschien vind je wel een post met informatie over een tijdelijke actie of kom je tijdens het scrollen een kortingscode tegen.

Over Body Worlds

Over Body Worlds

Wanneer je weleens over de Damrak in Amsterdam bent gelopen, is het je vast opgevallen: een groot gebouw waaraan posters hangen met menselijke lichamen erop. Al sinds 16 januari 2014 is hier de permanente expositie Body Worlds gevestigd. De tentoonstelling is opgericht door de Duitse anatoom Gunther von Hagens en is naast in Amsterdam ook in meer dan honderd andere steden op de wereld te zien. Bij elkaar zijn deze tentoonstellingen bezocht door ruim veertig miljoen bezoekers wereldwijd. De BodyWorlds.nl expositie in Amsterdam bestaat uit tweehonderd echte menselijke lichamen, die door middel van plastinatie worden tentoongesteld. Deze techniek vervangt weefselvocht in de cellen door speciale kunststoffen, waardoor het lichaam lang bewaard kan blijven en dus tentoongesteld kan worden. Hierdoor is Body Worlds dé plek om je te laten inspireren door en informeren over alle aspecten van het menselijk lichaam.

Ga naar bodyworlds.nl

Fijne extra's waarvan je profiteert bij Body Worlds

Annuleer je e-ticket kosteloos

Soms gaan je plannen helaas niet door en kun je toch niet naar de expositie gaan. Dat is geen probleem wanneer je tickets hebt voor Body Worlds, want je kunt je bestelde e-tickets tot acht uur voor je gereserveerde tijdslot annuleren. Dat is helemaal gratis en doe je gemakkelijk op BodyWorlds.nl. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je aan de tickets vastzit.

Betaal veilig voor je tickets

Kies je ervoor om een e-ticket te kopen voor deze expositie? Dan bestel je deze gewoon via de webshop. Betalen doe je vervolgens op verschillende vertrouwde manieren. Zo kun je voor een betaling via iDEAL kiezen of afrekenen met PayPal. Verder worden creditcards ook geaccepteerd in de webshop.

Download het gratis spreekbeurtpakket

Is jouw kind op zoek naar een onderwerp voor een spreekbeurt of is hij of zij zelf geïnspireerd door de expositie? Download dan het gratis spreekbeurtpakket op de website. Hierin staat allerlei leuke en interessante informatie over het menselijk lichaam en de tentoonstelling zelf, waardoor je zeker weet dat jouw zoon of dochter een onvergetelijke spreekbeurt gaat geven.