Biobestrijding kortingscodes

Verzilver een kortingscode voor Biobestrijding korting op biologische bestrijdingsmiddelen in oktober 2022

  • gemiddelde besparing: €2,83
5% korting

Check deze Biobestrijding promo voor wel 5% korting op bestrijders

Pak deze korting
€10 korting

Pak tot €10,- korting op biologische bestrijdingsmiddelen bij Biobestrijding

Pak deze korting
€10 korting

Geniet van wel €10,- korting op aaltjes bij Biobestrijding

Pak deze korting
10% korting

Biobestrijding bonus: bestel combideals met tot wel 10% korting

Pak deze korting
15% korting

Biobestrijding Groene Deals: tot 15% korting op bestrijdingsmiddelen

Pak deze korting
10% korting

Krijg elke Biobestrijding kortingscode via de nieuwsbrief

Verloopt morgen
Pak deze korting
5% korting

Bestrijd emelten deze week met tot ruim 5% korting bij Biobestrijding

Pak deze korting
€10 korting

Ontvang vandaag tot wel €10,- korting bij Biobestrijding

Pak deze korting
15% korting

Biobestrijding korting: bestrijd rouwvliegjes met tot 15% korting

Pak deze korting
5% korting

Krijg tot ruim 5% korting op spuiten en hulpmiddelen bij Biobestrijding

Pak deze korting
10% korting

Leg een eigen moestuin aan met tot 10% Biobestrijding korting

Pak deze korting

Verlopen Biobestrijding kortingscodes

€3 korting

Profiteer van wel €3,- korting op nestkastjes bij Biobestrijding

Pak deze korting
€10 korting

€10,- korting op veel natuurlijke bestrijdingsmiddelen bij Biobestrijding

Pak deze korting
€10 korting

Krijg tot €10,- korting op de combideals van Biobestrijding

Pak deze korting
€2 korting

Bestel benodigdheden voor een moestuin met tot €2,- Biobestrijding korting

Pak deze korting

Vier bespaartips voor nóg meer korting op je Biobestrijding order

Biobestrijding nieuwsbrief: updates, kortingen en meer

Wanneer je een evenwichtige tuin wil creëren, is het slim om je aan te melden voor de nieuwsbrief via Biobestrijding.nl. In de nieuwsbrief lees je namelijk alles over de werking van natuurlijke bestrijdings- en hulpmiddelen. Ook word je via deze weg direct geïnformeerd over nieuwe bespaarmogelijkheden in de webshop, zoals een tijdelijke kortingscode of interessante deals.

Tips en korting op social media

Biobestrijding wil jou zo goed mogelijk van je problemen met ongedierte afhelpen. De webshop is dan ook actief aanwezig op social media. Zo blijf je via Facebook en Instagram onder andere op de hoogte van nieuwe producten, handige weetjes en uiteraard actuele aanbiedingen. Ben je op zoek naar een helpende hand? Dan zul je vast en zeker geholpen worden via het YouTube-kanaal. Daar vind je een ruime selectie aan tutorials en uitlegfilmpjes van experts die je graag wat bijleren over het bestrijden van insecten. Verder is social media de ideale plek om kortingscodes te spotten, dus het is zeker de moeite waard om de webshop te volgen.

Snelle levering door Biobestrijding

Omdat Biobestrijding levende insecten inzet om plagen te bestrijden, kan de levertijd afhankelijk van de temperatuur of voorraad verschillen. Zo kunnen sommige bestrijders bijvoorbeeld slecht tegen kou. Mits de bestrijders op voorraad zijn, kun je er echter altijd van uitgaan dat je je bestelling binnen enkele werkdagen ontvangt. In sommige gevallen kun je zelfs uitgaan van next day delivery. Zo ben je binnen de kortste keren verholpen van ongewenste beestjes in- en rondom je woning.

Geen gezeur garantie

Heb jij een product besteld in de webshop, maar ben je hier niet helemaal tevreden over? Dan is dat geen probleem. Je kunt in dit geval eenvoudig contact opnemen met de bestrijdingsexpert om te laten weten wat er aan de hand is. Mochten jij en de webshop dan tot de conclusie komen dat er inderdaad iets niet aan het product voldeed, dan wordt er gekeken of je jouw geld terug kunt krijgen. De medewerkers van de webshop zijn ook zeker de moeilijkste niet, want de webshop biedt "Geen Gezeur Garantie". Oftewel: als je een goede reden hebt om je geld terug te vragen, dan krijg je dit ook terug.

Over Biobestrijding

Over Biobestrijding

Wordt je tuin geteisterd door insecten, motten en andere ongewenste bezoekers? Weet dan dat chemische bestrijdingsmiddelen niet altijd de oplossing zijn. Om natuur, dier en milieu in evenwicht te houden, kun je het beste gaan voor biologische bestrijdingsmiddelen van Biobestrijding. Het bedrijf, dat onderdeel is van Tryptomera BV, ontwikkelt al een decennium lang natuurlijke bestrijders middels een eigen kweek. Het maakt niet uit of je last hebt van bladluis, spint, mieren of andere insecten: voor iedere plaag vind je het juiste bestrijdingsmiddel op Biobestrijding.nl. Omdat tuinen van ieder formaat te maken kunnen krijgen met insectenplagen, kunnen zowel particulieren als professionele kwekers terecht bij de bestrijdingsexpert. Wil je een stapje verder zetten door van jouw tuin een waar natuurpark te maken? Ook dan helpt Biobestrijding je graag met een ruim assortiment aan vogelhuisjes, bloemzaden, vleermuiskasten en andere hulpmiddelen.

Ga naar biobestrijding.nl

Voordelen van bestrijdingsmiddelen bestellen bij Biobestrijding

Zorgeloos en veilig afrekenen

Bij Biobestrijding hoef jij je geen zorgen te maken over de betaling, want dit gebeurt altijd in een vertrouwde en veilige betaalomgeving. Kies uit bekende betaalmethoden als iDEAL en PayPal of reken je bestrijdingsmiddelen af door middel van een creditcard. Ben je woonachtig in België, dan is het ook nog mogelijk om af te rekenen met SOFORT Banking of Bancontact.

Maak een account aan voor meer gemak

Als je alle voordelen wil halen uit shoppen via Biobestrijding, dan is het een goed idee om een eigen account aan te maken. Via je eigen account kun je in de toekomst nog sneller bestellingen plaatsen. Je persoonsgegevens en betalingsvoorkeuren staan namelijk altijd klaar als je van plan bent om nestkasten, vallen of bestrijders te bestellen. Daarnaast heb je met een eigen account ook inzicht in je bestelhistorie, zodat je precies kunt terugzien welke producten voor jou werkten.

Download de gratis plaagkalender

Het is goed om te weten wanneer je last kunt gaan krijgen van bepaalde plagen. Hiervoor heeft Biobestrijding een handige plaagkalender voor je online gezet. Deze speciale kalender is in twee verschillende uitvoeringen te krijgen. Je kunt hierbij kiezen voor de binnen- en buitenversie. Hiermee heb je per maand een overzichtelijk beeld van welke ongewenste diertjes eventueel je tuin kunnen komen bezoeken. Zo weet je precies wanneer je rekening kunt houden met de bladluis, spint of trips. De kalenders zijn gratis te downloaden in PDF-formaat via Biobestrijding.nl.

Lees alles over biologische bestrijding via de blog

Ben je nieuw in de wereld van biologische bestrijdingsmiddelen? Dan is het goed om jezelf te informeren voordat je een aankoop doet bij Biobestrijding. Gelukkig beschikt de webshop van de bestrijdingsexpert over een handige blogpagina waarop je allerlei handige weetjes en tips kunt lezen. Ook kun je via de blogpagina af en toe deelnemen aan toffe winacties waarbij je kans maakt op gratis bestrijdingsproducten. Wie weet spot je hier binnenkort zelfs wel een unieke kortingscode!

Nieuws

Je tuin winterklaar dankzij Biobestrijding

De herfst is begonnen en dat betekent dat we ons ook al weer opmaken voor de winter. Je tuin is alleen nog niet helemaal klaar voor de koude maanden en daarom helpt Biobestrijding je om de eerste stappen te zetten. Hark je bladeren bijvoorbeeld niet allemaal op, maar laat er een aantal liggen. Maai je gras ook niet te kort, zodat er geen mos ontstaat. Snoei je gewassen daarnaast regelmatig om de bloei te bevorderen. Denk natuurlijk ook aan de dieren in je tuin en hang wat voeding op.