Ben kortingscodes

Profiteer van Ben korting op toestellen en abonnementen met een kortingscode voor februari 2023

  • gemiddelde besparing: €17,99
  • laatst bijgewerkt: gisteren
€33 korting

Profiteer met deze Ben kortingscode van €33,- korting

Kortingscode
Pak deze code
Gratis actie

Ben voordeel: profiteer van GRATIS nummerbehoud

Pak deze korting
10% korting

Ontvang tot 10% korting op een mobiel abonnement bij Ben

Info
  1. Alleen als alle abonnementen zijn aangemeld voor Ben Klantvoordeel.
  2. De abonnementen moeten op hetzelfde adres geregistreerd staan.
Pak deze korting
50% korting

Ben korting: bespaar met de promoties in februari

Verloopt vandaag
Pak deze korting
€5 korting

Scoor vandaag internet van T-Mobile met tot €5,- Ben korting

Pak deze korting
Gratis cadeau actie

Krijg GRATIS Apple Music dankzij deze Ben aanbieding

Info

Bij aanschaf van selecte telefoonabonnementen.

Pak deze korting
Gratis actie

Profiteer nu van GRATIS maandelijks aanpassen bij Ben

Pak deze korting
€16,50 korting

Krijg €16,50 korting via het Ben Vriendenvoordeel

Info

Wanneer een vriend een Sim Only abonnement afsluit via jouw link.

Pak deze korting
Gratis actie

Scoor GRATIS 4G internet als student bij Ben

Pak deze korting
Gratis verzending actie

Gratis verzending bij Ben

Pak GRATIS verzending
€16,50 korting

Ben kortingscode voor €16,50 korting op een abonnement

Kortingscode
Pak deze code
€33 korting

€33,- korting op je abonnement met deze Ben kortingscode

Kortingscode
Pak deze code
€25 actie

Ben kortingscode | Ontvang €25,- retour op je aansluitkosten

Kortingscode
Pak deze code

Verlopen Ben kortingscodes

Gratis actie

Verstuur een GRATIS kerstkaart met de Ben kortingscode

Kortingscode
Pak deze code
€25 actie

Met deze Ben kortingscode shop je de iPhone 7 voor slechts €25,- per maand

Kortingscode
Pak deze code
Gratis actie

Ben promotie voor GRATIS nummerbehoud

Pak deze korting
10% korting

Ben deal: scoor tot 10% korting op een abonnement

Pak deze korting
Gratis actie

Profiteer van GRATIS overstappen bij Ben

Pak deze korting

€120,- korting op je telefoonkosten met de beste Ben kortingscode

Tot op heden hebben wij helaas nog geen kortingscode voor Ben kunnen publiceren, maar gelukkig is het ook mogelijk om korting te pakken met de aanbiedingen van de telecomaanbieder. De hoogste korting die je tot nu toe hebt ontvangen met een aanbieding was maar liefst €120,- korting op een Samsung Galaxy S8 smartphone. Daarnaast is er regelmatig een nieuwe actie actief voor korting op je mobiele abonnement of nieuwe toestel. Bijvoorbeeld tijdens Black Friday, toen je geen aansluitkosten hoefde te betalen en 2000 MB gratis kreeg.

Zo ontvang je nog meer korting bij Ben

Scoor refurbished telefoons met korting

Hoef jij niet perse het nieuwste van het nieuwste te hebben? Kies dan voor een refurbished telefoon. Een refurbished telefoon is een mobiele telefoon die al eerder door een ander gebruikt is, maar door de retailer is opgeknapt voor hergebruik en feitelijk weer als nieuw is. Voor je gevoel heb je gewoon een nieuwe telefoon en daarnaast profiteer je ook nog eens van flink wat korting. Refurbished telefoons worden namelijk voor veel lagere prijzen verkocht dan gloednieuwe telefoons.

Lagere tarieven met een meerjarig abonnement

Bij Ben kun je ook korting krijgen als je een abonnement voor een langere periode afsluit. Je kunt natuurlijk lekker veilig kiezen voor een maandabonnement, zodat je op elk gewenst moment jouw abonnement kunt opzeggen, maar hier betaal je wel meer voor. Kies slim en sluit een tweejarig contact af. Je betaalt dan veel lagere tarieven voor jouw belbundel en kunt op deze manier een hoop geld in je zak houden!

Black Friday aanbiedingen

Tijdens Black Friday is het belangrijk om de acties van Ben goed in de gaten te houden. Deze weken, die eind november plaatsvinden na het Amerikaanse Thanksgiving-feest, worden beschouwd worden als het begin van de periode waarin kerstinkopen worden gedaan. De Black Friday actiedag biedt je de kans om bij Ben hoge kortingen te scoren! Maar houdt ook de dagen die volgen na Black Friday scherp in het oog. Op de zaterdag, zondag en maandag na Black Friday zijn er namelijk nog vaak hoge kortingen waarvan je optimaal kunt profiteren, zonder dat je hier een kortingscode voor hoeft te gebruiken. Op die manier kun je jouw telefoon en/of abonnement met flink veel voordeel in huis halen. Lekker toch, zoveel voordeel?

Over Ben

Over Ben

Ben is een aanbieder van mobiele telefonie. Op de website Ben.nl kun je verschillende abonnementen afsluiten. Zo kun je kiezen voor een abonnement in combinatie met een telefoon. Je betaalt dan wat meer per maand, maar je krijgt er een nieuwe telefoon bij. Je kunt ook kiezen voor een SIM-only abonnement. Je sluit hierbij een abonnement af maar gebruikt je eigen of los gekochte telefoon. Op Ben.nl kun je zelf de samenstelling van het abonnement bepalen. De de kosten van het abonnement zijn afhankelijk van het aantal minuten, sms'en en MB’s waaruit je abonnement bestaat. Naast mobiele telefoonabonnementen biedt Ben ook accessoires aan voor mobiele telefoons, zoals telefoonhoesjes en opladers.

Ga naar ben.nl

Extra tips om geld te besparen bij Ben

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief

Op Ben.nl kun je jezelf met een paar klikken op de knop aanmelden voor de gratis nieuwsbrief. Door dit te doen ben je als eerste op de hoogte van nieuwe acties en kortingen. En kun je dus ook direct reageren door een bestelling te plaatsen of een abonnement te nemen en op die manier optimaal te profiteren van prijsreducties. Meld je snel aan voor de nieuwsbrief en blijf naast kortingen ook op de hoogte van het laatste nieuws over telefoons en abonnementen. Wie weet ontvang je via deze weg ook nog wel eens een interessante kortingscode!

Volg ben via social media

Wil je hoge kortingen opstrijken als het gaat om hypermoderne telefoontoestellen en gunstige abonnementen? Zorg er dan voor dat je de telefoonaanbieder Ben volgt op social media. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Twitter, Facebook, LinkedIn en Instagram. Mocht er ineens een goede actie lopen, dan kun je hier meteen op inspelen en profiteren van de reducties op de prijs voor Ben-producten en/of abonnementen. Simpeler en voordeliger kunnen we het niet maken toch?

Alles wat je wil weten over Ben

Op de homepagina van Ben.nl staan regelmatig interessante aanbiedingen van mobiele telefoons en abonnementen.

Studenten profiteren bij Ben standaard van extra voordelige prijzen en met een kortingscode ontvang je korting op je bestelling.

Een sim-onlyabonnement van Ben is elke maand op te zeggen als je bijvoorbeeld over wilt stappen.

Door ervoor te zorgen dat een van je vrienden abonnee wordt bij Ben ontvang jij tot maar liefst €33,-.

Op Ben.nl vind je antwoorden op veel veelgestelde vragen, neem daar dus zeker een kijkje als je een vraag hebt.

Als je daar je antwoord niet kunt vinden, is de klantenservice bereikbaar via de live chat, telefoon, Facebook Messenger, Twitter en een online contactformulier.

Als je alles van Ben wil weten kun je hen volgen via Twitter, Facebook, YouTube en Instagram.

Volg de blog om regelmatig interessante artikelen te lezen over bijvoorbeeld bespaartips en leuke apps.

Door MB Pauze van Ben voorkom je onverwacht hoge kosten door internetgebruik buiten je bundel.

Je bestelling bij Ben kun je op twee manieren betalen: via iDEAL of met pin aan de deur.

Nieuws

Ben Black Friday

Als je op zoek bent naar een goedkoop mobiel abonnement, zit je op de website van Ben in ieder geval goed. Maar de kans is groot dat je over twee weken nóg meer voordeel kan scoren. Op vrijdag 25 november gaat Black Friday van start, en wie weet doet Ben dit jaar ook mee. Je kunt je het beste alvast inschrijven voor de nieuwsbrief, zodat je niks mist!

Pas je bundel maandelijks aan op je telefoongebruik

Wanneer je een mobiel abonnement afsluit, is het altijd maar de vraag of je de juiste bundel voor jouw telefoongebruik kiest. Gelukkig krijg je hierover bij Ben geen stress: je kunt je bundel maandelijks wijzigen. Hier zitten ook geen extra kosten aan verbonden. Een tip van Ben: een bundel is alleen te verhogen of daarna te verlagen naar de oorspronkelijke grootte. Start daarom met een kleinere bundel als je niet zeker bent.

De Ben community helpt elkaar

Heb je een probleem met je telefoon of lukt er iets niet? Maak dan gebruik van de Ben community. Op dit forum kun je je vraag stellen en zowel andere gebruikers als medewerkers van Ben kunnen je dan helpen en adviseren. Kijk je liever eerst of iemand anders dit vraagstuk al eens aangestipt heeft? Ook dat kan: klik eenvoudig op ''zoeken'' in de community op Ben.nl.