Avifauna kortingscodes

Bezoek nu de dierentuin met korting met een Avifauna kortingscode voor juni 2019

Populaire Avifauna kortingscodes en aanbiedingen

Korting Avifauna kortingen Verloopt
€6 Bespaar maar liefst €6,- op Avifauna entreetickets
40% Pak tot maar liefst 40% korting op entreetickets voor Avifauna
34% Pak maar liefst 34% korting op entreetickets voor Avifauna
35% Bestel tickets voor Vogelpark Avifauna met 35% korting

Een Avifauna kortingscode gebruiken? Zo doe je het

Avifauna kortingscode gebruiken

  1. Wil je het vogelpark Avifauna met korting bezoeken? Dat kan wanneer er een Avifauna kortingscode beschikbaar is. In dit stappenplan leggen wij jou uit hoe je de code gebruikt, dus lees snel verder om erachter te komen.
  2. Pak de Avifauna kortingscode erbij en surf naar Avifauna.nl. Navigeer vervolgens op de website naar het kopje “Tickets”. Je komt nu terecht in het scherm waar je tickets voor het vogelpark kunt gaan bestellen. Selecteer het aantal dagtickets dat je nodig hebt. Let hierbij goed op de leeftijdsgrens van de tickets.
  3. Na het selecteren van tickets kun je doorgaan naar de volgende pagina. Hier kun je extra’s selecteren, maar dit is niet verplicht. Onder extra’s vallen gratis busreizen van en naar het vogelpark vanaf station Alphen. Ga vervolgens weer door naar de volgende pagina.
  4. Hier kun je de kortingscode verzilveren, ook wel actiecode genoemd op Avifauna.nl. Typ de code in het invulveld en kies voor “Toepassen”. Check vervolgens of de korting is verrekend.
  5. Vul in het laatste scherm je adresgegevens in en selecteer daarna een betaalmethode. De opties zijn iDEAL, MasterCard en VISA. Nu kun je jouw bestelling met Avifauna kortingscode gaan afronden door de betaling te voldoen. Je krijgt je een bevestiging van de tickets per e-mail.

Avifauna kortingscode forum

Deel een kortingscode of aanbieding met andere online shoppers of laat je mening horen over Avifauna

Een klik op "Reacties tonen" geeft Acties.nl toestemming om reactiesysteem Disqus in te laden met de daarbij behorende (tracking) cookies.