Sla je slag in de Winter Sale! Dit is hoe je korting pakt bij je favoriete webshops

Koopjesjagers opgelet! De Winter Sale is in volle gang en dit betekent dat je flink kunt besparen bij je favoriete webshops. Dit is dan ook hét moment om alle musthaves voor de winter te scoren zoals een nieuwe winterjas of warme boots. Daarnaast kun je ook hoge kortingen verwachten op woonartikelen, gadgets en activiteiten. We hebben de beste kortingscodes en aanbiedingen uit de Winter Sale voor jou verzameld in deze blogpost, zodat jij het nieuwe jaar voordelig kunt beginnen.


Upgrade je apparatuur

Is jouw laptop maar niet op gang te krijgen of is jouw smartphone na enkele uren al helemaal leeg? Dan is het tijd om je oude apparatuur de deur uit te doen en te kiezen voor een upgrade. Toch klinkt dit makkelijker dan gedacht, want een nieuwe laptop of smartphone kan veel geld kosten. Gelukkig kun je tijdens de Winter Sale profiteren van waanzinnige korting op apparatuur van topmerken. Check de aanbiedingen en kortingscodes hieronder en bespaar tot wel honderden euro's op je aankoop.


Warme en stijlvolle mode

Het is tijdens de winter enorm belangrijk om jezelf goed aan te kleden. Een te dunne jas kan voor een flinke verkoudheid zorgen. Het is daarom verstandig om te beginnen met het uitzoeken van de perfecte winterjas. Om ervoor te zorgen dat jij er warmpjes én voordelig bij loopt, biedt The North Face je nu tot wel 50% korting op de populaire puffer jassen en mantels. Ook bij About You kun je heel voordelig een jas van topkwaliteit scoren in de Winter Sale.

Mensen in sneeuw

Nadat je een warme jas hebt gescoord om de winter mee door te komen, is het tijd om dikke truien en vesten in te slaan! Bij Boohoo en boohooMAN profiteer je in de Winter Sale van minstens 50% korting op werkelijk alles. Zo kun je heel voordelig je nieuwe winterse look samenstellen. Maak meteen je outfit compleet met accessoires zoals een sjaal, handschoenen of een muts. Deze kun je met tot wel 70% korting scoren in de Winter Sale van H&M. Neem dus snel een kijkje bij deze populaire shops of check alle deals in onze "Winter Sale" categorie voor nog meer voordeel.


Korting op je wintersportuitrusting 

Het wintersportseizoen loopt ongeveer van november tot en met mei. Toch zijn januari en februari de meest populaire maanden om de witte pistes te bezoeken. In deze periode betaal je echter ook flink wat reis- en verblijfskosten. Door buiten het hoogseizoen te boeken, kun je gelukkig direct profiteren van lagere prijzen. Bij Expedia profiteer je van wel 20% vroegboekkorting op je accommodatie en vlucht. Ga je toch liever tijdens het hoogseizoen om de gezelligheid op te zoeken? Dan kun je alsnog voordelig op wintersportvakantie dankzij de deals van Belvilla. Je kunt tot wel 50% korting scoren op overnachtingen in populaire wintersportgebieden en met deze kortingscode ontvang je 20% extra korting op je boeking!

Vrouw op wintersportvakantie

Na het scoren van een voordelige vakantie is het tijd om je uitrusting te shoppen. Bij Plutosport kun je momenteel fikse korting scoren op alle benodigdheden voor op wintersportvakantie. Denk bijvoorbeeld aan thermokleding, snowboots en een skibril. Daarnaast is het verstandig om goed verzekerd op vakantie te gaan. Het komt namelijk regelmatig voor dat er iets mis gaat tijdens het skiën of snowboarden. Met een reisverzekering van ANWB ben je overal op voorbereid en voorkom je extra hoge kosten. Kies voor zekerheid en profiteer direct van 10% korting op je reisverzekering.


Warme voeten tijdens de winter

Deze winter zijn er een hoop soorten laarzen in de mode. Zo zijn hoge laarzen die tot aan de knie komen enorm populair en kunnen je oude cowboyboots er nog een jaartje mee door. Ook zijn de UGG boots weer terug van weggeweest. Deze kun je nu heel voordelig shoppen bij fashionette en Van den Assem. Kies je liever voor een tijdloze laars? Scoor dan veel leren enkellaarsjes met wel €20,- korting in de webshop van Schuurman Schoenen. Daarnaast bieden sneakers ook veel warmte tijdens de koude winterdagen. Het is echter belangrijk dat je voor een sneaker kiest met een profielzool. Zo heb je meer grip op het voetpad tijdens de wat gladdere dagen. Bij Sneakers.nl kun je nu van hoge kortingen profiteren op de meest populaire sneakermerken tijdens de Winter Sale.

Koud in winter


Voordelig je woning pimpen

Niet alleen modewinkels pakken in de winter uit met een Winter Sale, ook bij woonwinkels kun je flink profiteren van aanbiedingen en kortingsacties. Zo ontvang je bij Leen Bakker tot wel 50% korting op meer dan vijftienhonderd artikelen! Dankzij deze deals kun je heel voordelig een boel sfeer en warmte in huis halen. Ook bij HEMA kun je nu enorm veel korting scoren op woonartikelen. Bestel bijvoorbeeld een nieuw dekbedovertrek met tot maar liefst 50% korting. Ook kun je veel gezellige hebbedingetjes scoren in de webshop zoals kaarsen, sierkussens en droogbloemen.