Pak voordelig uit op Pakjesavond

Sinterklaas is alweer een week in het land. Dit betekent dat kinderen al massaal hun schoen hebben gezet, waarin ze de volgende ochtend snoepgoed of een schoencadeautje van de Sint hebben gevonden. Deze ochtenden bouwen allemaal op naar dé grote avond die over anderhalve week plaatsvindt: Pakjesavond. Kinderen kijken hier een jaar lang naar uit en zijn vast al lang bezig geweest met wat ze op de verlanglijstjes wilden zetten. In deze blog vind je een aantal tips om de leukste cadeautjes voor Pakjesavond op tijd en met korting te bestellen.


Tip: wil je last minute héél goedkoop sinterklaascadeautjes shoppen? Wacht dan tot Black Friday. Deze shopping day vindt plaats op 29 november waarop je van hele hoge kortingen kunt profiteren bij diverse winkels.


Cadeautjes bestellen

Ben je overdag vaak thuis met jouw kindje en wil je de cadeautjes online bestellen? Dan is het wellicht niet verstandig om de cadeaus bij jou thuis te laten leveren. Vooral niet wanneer je bij verschillende webshops bestelt, waardoor er in een korte tijd diverse pakketten geleverd zullen worden. Vraag in dit geval na of je bij je ouders, vrienden of andere familieleden de cadeautjes kunt laten leveren, waarna jij ze in een keer kunt ophalen wanneer je kindje even niet thuis is.

Cadeaus


Gezellig avondje

Natuurlijk worden de cadeautjes hét hoogtepunt van de avond gevonden, maar Pakjesavond is vooral een gezellige avond waarop met elkaar genoten en gelachen wordt. Om de gezellige sfeer te stimuleren kun je voordat Sint en Piet op bezoek komen een leuk gezelschapsspel spelen, wat strooigoed op tafel zetten en een afspeellijst met Sinterklaasmuziek opzetten. Of bekijk met de familie een leuke Sinterklaasfilm op Videoland.


Cadeautips:

Speelgoed

Heel veel kinderen vragen speelgoed aan Sinterklaas. Veel kinderen maken online een verlanglijstje of knippen plaatjes uit folders van speelgoedwinkels om ze vervolgens op een vel papier te plakken. Vaak lukt het niet om alle cadeautjes op deze lijstjes te vinden of te kopen binnen een vastgesteld budget. Daarom hebben we een aantal kortingen op een rijtje gezet om je hier een handje bij te helpen. Zo kun je geld besparen op cadeaus, waardoor je nog meer pakjes kunt geven!

Kind met speelgoed


Grote cadeaus

Zijn jouw kinderen al wat ouder of wil je ze graag een groot cadeau geven waar ze op lange termijn veel aan hebben? Dan kun je bij diverse webshops terecht die op dit moment sinterklaasacties hebben lopen voor grotere cadeaus. Denk hierbij voorbeeld aan een fiets voor als jouw kindje gaat beginnen met fietsen of wanneer hij of zij een nieuwe of grotere fiets nodig heeft. Of misschien een nieuwe of eerste laptop, een sieraad, of een reis of dagtrip! Wellicht vind je met deze acties wel een leuk cadeau waar je in eerste instantie niet eens aan had gedacht.


Sportieve cadeaus

Ken je iemand die net een nieuwe sport heeft opgepakt of iemand die juist al heel lang een bepaalde sport wil beoefenen, maar dit tot op heden nog niet heeft kunnen doen? Geef hem of haar dan een sportief cadeau. Dit kan in de vorm van benodigdheden voor de sport of wellicht een abonnement om de sport te kunnen beoefenen.

Kinderen die voetballen


Cadeaus tot 20 euro

Natuurlijk geldt Pakjesavond niet alleen voor jonge gelovige kinderen. Vaak wordt Pakjesavond met familie of vrienden gevierd met spelletjes, surprises of gezelligheid. Vaak blijven cadeautjes toch wel een traditie die aan elkaar worden gegeven via een spel zoals het dobbelspel of via een surprise. Voor dit soort cadeaus wordt vaak een vast bedrag vastgesteld, zodat iedereen voor dezelfde waarde aan cadeaus ontvangt. Heb je nog inspiratie nodig? Bekijk dan het aanbod van onderstaande winkels.

Uiteraard kun je ook bij bovenstaande winkels terecht wanneer je nog op zoek bent naar een klein cadeautje voor jouw kinderen.