Het sportseizoen gaat weer van start! Zo scoor je voordelig een sportuitrusting

Voor alle regio's in Nederland is de zomervakantie officieel afgelopen. Na een vakantie vol heerlijke hapjes en drankjes, zon en ontspanning is het tijd om de sportschoenen weer aan te trekken. Het sportseizoen is namelijk weer begonnen en de competities voor zaal- en buitensporten gaan binnenkort weer van start. Begin dit seizoen gemotiveerd en voorbereid met een nieuwe sportoutfit, schoenen en andere benodigdheden. Om het begin van het nieuwe sportseizoen te vieren kun je momenteel bij veel webshops flinke korting pakken op je uitrusting. Ben je benieuwd welke winkels dit zijn en welke items niet mogen ontbreken in je sporttas? Lees dan snel verder, want wij hebben dit voor jou uitgezocht!


Voordelig een nieuwe sportoutfit

Je kent het vast wel: je hebt nieuwe sportschoenen of -kleren gekocht en je bent extra gemotiveerd tijdens je training. Dit wil je natuurlijk ook bereiken aan het begin van het nieuwe sportseizoen. Motiveer jezelf en scoor een compleet nieuwe uitrusting die comfortabel aanvoelt. Je wil natuurlijk niet dat de sport-bh of het tenue te strak om je lichaam zit. Bij Bonprix en Peter Hahn kun je ook terecht voor sportkleding voor grote maten, waardoor er voor iedereen genoeg keuze is.

Tennisser met racket

Het verschilt natuurlijk per sport welke kledingstukken je nodig hebt. Zo bestaat een baskatbaltenue uit lange wijde broeken, in tegenstelling tot hockeysters, die juist korte en strakke rokjes dragen. Voor heel veel sporten hebben we bruikbare codes op een rijtje gezet.


Een goed gevulde sporttas

Wanneer je meerdere keren per week gaat trainen en in het weekend ook een wedstrijd speelt, kan het wel eens voorkomen dat je iets vergeet. Het is dan erg fijn om altijd een reserve in je sporttas te hebben. Denk bijvoorbeeld aan een extra paar sportsokken, een schone onderbroek en een handdoek. Om ervoor te zorgen dat deze extra kledingstukken niet gaan stinken net als de rest van je sporttas, kun je deze het beste in een tasje opbergen waar geen lucht doorheen komt. Deze toilettasjes kun je bij bol.com scoren en ze zijn ruim genoeg voor nog wat extra musthaves zoals een rolletje Dextro of wat kauwgom.


Sportschoenen met fikse korting

De meeste sportschoenen gaan maar een tijdje mee. Voor voetbalschoenen geldt dat deze in principe maar één seizoen mee gaan. Het is voor de voetballers onder ons dus belangrijk om het nieuwe seizoen te beginnen met een fris paar schoenen. Neem eens een kijkje bij Voetbalshop, waar je nu 20% korting pakt op heel veel voetbalschoenen. Ook profiteer je nu van hoge kortingen bij Plutosport, waar je tot wel 60% korting pakt via de Back to Sports aanbiedingen. Ben je op zoek naar nieuwe schoenen voor een andere sport? Check dan de beste acties en kortingscodes hieronder.

Voetbal en voetbalschoenen


Lang plezier van je sporttas

Of je nu met de fiets, auto of te voet naar je training gaat: een sporttas is belangrijk om al je benodigdheden met je mee te dragen. Koop hiervoor een speciale sporttas, zodat je normale tassen niet vuil worden van je bezwete sportkleding. In de sportcollectie van OTTO scoor je veel sporttassen van populaire merken voor een prikkie.

Man met sporttas

Nu je een nieuwe sporttas hebt aangeschaft is het nog maar de vraag hoe lang het gaat duren voordat er een vies luchtje aan je tas gaat hangen. Om dit te voorkomen is het belangrijk om je tas regelmatig te laten luchten in de wind. Haal ook meteen je sportschoenen er uit en haal een doekje door de tas. Ook kun je een aantal druppeltjes etherische olie in je tas aanbrengen. Bij Vitaminstore scoor je deze olie in allerlei heerlijke geuren, waardoor je tas veel langer fris ruikt. Ten slotte kun je de tas regelmatig wassen in je wasmachine. De sporttassen zijn vaak volledig gemaakt van polyester, wat prima tegen een wasbeurtje kan.


Aan de slag ondanks je blessure

Helaas is het niet voor iedereen weggelegd om weer flink van start te gaan. Een langdurige blessure kan voor veel ongemak en pijn zorgen en zelfs ervoor zorgen dat sporten de klachten erger maakt. Gelukkig zijn er bij ProBrace genoeg mogelijkheden te vinden om ondersteuning te geven aan bijvoorbeeld je knie, enkel en schouder. Met het ruime assortiment aan sportbraces en -tape zit er zeker een product bij die de pijn verlicht en ervoor zorgt dat je weer aan de slag kunt met trainen. Ook ben je bij podobrace aan het juiste adres voor braces om je klachten te verhelpen. Met onze unieke kortingscode profiteer je nu van 10% korting op je order! Mocht je niet zeker weten welke brace of bandage jij nodig hebt, dan kun je in de webshop de klachtenwijzer invullen, waarna je een overzicht krijgt van passende hulpmiddelen voor jouw klacht.