De leukste Sinterklaas schoencadeautjes mét korting

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat Sinterklaas met zijn stoomboot via Maassluis in ons land is aan gekomen. Wie zoet is krijgt lekkers en daarom wordt het de hoogste tijd voor alle hulp-Sinterklazen om cadeautjes in te slaan! De eerste tekeningen zullen al gemaakt zijn en misschien zijn de eerste schoentjes zelfs al wel gezet door kindjes die ongeduldig afwachten of hun liefste wensen worden vervuld door de lieve Sint. De decembermaand is al duur genoeg voor Sint en Piet en daarom zetten wij alle voordelige en meest orginele schoencadeaus op een rij, zodat jij leuke Sinterklaas cadeautjes gemakkelijk en snel met korting kunt bestellen.


Originele schoencadeautjes

De kunst met schoencadeautjes is om voor een aantal euro iets te kopen wat niet na twee dagen in de hoek van de kamer ligt om er nooit meer uit te komen. Aan troep hebben jij (en je kind) nou eenmaal niet zoveel en dat is ook zonde van het speelgoed! Gelukkig hebben veel grote webshops zoals HEMA, Bruna en Intertoys speciale Sinterklaas cadeaushops ingericht waar je ontzettend veel leuke en praktische schoencadeautjes voor een klein prijsje vindt.

Speelgoed strijkkralen


Kies voor bijpassende cadeautjes

Hoe vaak mag jouw zoon of dochter zijn of haar schoentje zetten? Eén? Twee? Drie keer? Dan kan het leuk zijn om voor bij elkaar passende cadeautjes te gaan zodat er als geheel langer veel plezier van wordt beleefd. Combineer kleine schoencadeautjes met bijvoorbeeld een groter cadeau tijdens pakjesavond zelf. Denk bijvoorbeeld aan een poppenkast waarbij je eerste en aantal poppetjes geeft, een uitbreidingsset van LEGO, een kookset met een keukentje, knutselspullen, etc!

Speelgoed baan


Creatieve schoencadeaus

Je kan natuurlijk ook zelf alvast aan de slag te gaan om de Sinterklaas spanning nog wat op te voeren. Naast pepernoten, snoepjes en chocolademunten rond de schoentjes strooien kan je namelijk ook nog een stapje verder gaan door een klein berichtje van Sinterklaas achter te laten met daarin een stille hint naar 5 december. Vraag de kinderen bijvoorbeeld om hulp bij het bakken van pepernoten en laat een bakmix achter (tegenwoordig ook in hele leuke potjes te koop!), zodat jullie er samen vervolgens nog meer plezier aan beleven. 

Speelgoed Sinterklaas


Schoencadeautjes met korting

Het belangrijkste is natuurlijk dat je voor iets gaat wat zowel je kind als je portemonnee leuk vinden. Het budget bepaal je zelf en leuke en bruikbare schoencadeautjes vind je online tegenwoordig al vanaf een paar cent. Bovendien lopen er momenteel veel aanbiedingen voor extra voordeel, waaronder:


Heb jij nog leuke ideeën voor schoencadeautjes? Deel ze met ons in een reactie!