Op vakantie in het laagseizoen? Zo bespaar je flink op je droomvakantie

Veel mensen kiezen ervoor om op vakantie te gaan in het laagseizoen. Dat is ook niet zo gek, want in deze periode kun je heel voordelig op reis. Vergeleken met een vakantie in het hoogseizoen kun je wel honderden euro's besparen! Daarnaast is de toeristenmassa flink afgenomen in de maanden oktober, november en december. Klinkt dit als muziek in je oren en kun jij wel wat tips en inspiratie gebruiken voor jouw volgende reis? Lees dan snel verder, want wij hebben uitgezocht waar je de beste kortingen pakt.


Plan je vakantie extra voordelig

Verlang je nu alweer terug naar de zomer en kun je wel wat vitamine D gebruiken? Kies dan voor een heerlijk weekje weg naar bijvoorbeeld Turkije, Spanje of Italië. Deze landen zijn in het hoogseizoen enorm populair, wat er voor zorgt dat de prijzen flink stijgen. In het laagseizoen heb je hier veel minder last van en met deze Expedia kortingscode krijg je nog eens 8% korting op je hotelovernachtingen. Mocht je er met het hele gezin op uit willen, dan zijn de vakantiehuisjes van Belvilla perfect. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om tijdens je vakantie de natuur in te duiken. Tot nu toe brengt de herfst ons veel zon en maar enkele regenbuien. Ideaal weer om de mooie natuur van bijvoorbeeld Schotland, Noorwegen of Canada te bewonderen. De mogelijkheden zijn eindeloos en je kunt bij heel veel hotels en accommodaties terecht door de afname van toeristen. Waar je ook heen gaat: bij Hotels.com vind je altijd een goede deal om flink mee te besparen op je hotelovernachtingen.

Vakantie op boot


Vliegtickets met korting

De herfstvakantie is net achter de rug en veel mensen hebben er weer een mooie vakantie op zitten. Dit is erg gunstig als je nu van plan bent om op vakantie te gaan met het vliegtuig. Het is namelijk een stuk rustiger op de vliegvelden en de tickets zijn ook een stuk goedkoper. Zo pak je nu met deze kortingscode van Vliegtickets.nl maar liefst €40,- korting op je vlucht! Ook bij eDreams vlieg je nu een stuk voordeliger dan enkele maanden geleden en met deze kortingscode pak je €20,- korting op je vliegtickets. Is vliegen niet zo jouw ding en blijf je liever uit de lucht? Maak dan een overtocht met een schip van DFDS Seaways. Deze vaart naar unieke plekken zoals Newcastle, de Baltische staten en Denemarken. Tijdens de reis kun je de bijzondere waterroutes bewonderen en genieten van het comfort van reizen per boot.


Goedkoop een auto huren

Nog een voordeel van reizen tijdens het laagseizoen is het minimale aantal files. Dit maakt een roadtrip een stuk aangenamer en je kunt gaan en staan waar je maar wil. Daar komt ook nog eens bij kijken dat het huren van een auto in deze periode veel voordeliger is. Zo bespaar je bij Sixt nu tientallen euro's op de autohuur vergeleken met een paar maanden geleden. Ben je lid van ANWB? Dan profiteer je bij het huren van een auto van extra ledenvoordeel, ook tijdens het laagseizoen. Zorg er wel voor dat je een verzekering bij de autohuur neemt, om mogelijke extra kosten te voorkomen.

Roadtrip in het bos


Bagage passend bij jouw reis

Na het boeken van je vakantie is het tijd om je koffers klaar te maken voor vertrek. Ga je slechts een midweekje weg en heb je genoeg aan handbagage of wil je graag van alle gemakken voorzien zijn en extra ruimbagage meenemen? Wat je plannen ook zijn: een stevige koffer die voldoet aan de eisen van de vliegtuigmaatschappij waarmee je vliegt is een must. Zo vind je bij Bagageonline hét formaat wat jij nodig hebt en kun je direct een mooie koffer scoren. Ook ben je bij The Little Green Bag aan het juiste adres voor een reiskoffer van topkwaliteit. En het mooie is dat je in de webshop nu van tot wel 40% korting profiteert op alle koffers!

Koffers inpakken

Het kwijtraken van je bagage na je vlucht is iets waar je liever niet over nadenkt. Gun jezelf een fijn gevoel tijdens en na je reis door je bagage te voorzien van een AirTag. Met deze tracker kun je op ieder moment zien waar jouw bagage zich bevindt en kun je met een gerust hart op vakantie gaan. Deze handige trackers shop je nu onder andere bij BCC en Appelhoes.


Leg je mooiste momenten vast

Eenmaal thuis aangekomen wil je natuurlijk ook flink kunnen nagenieten van je avontuur. Leg daarom je mooiste momenten vast met een camera die geschikt is om mee op reis te nemen. Bij CameraNU scoor je camera's die je gemakkelijk mee kunt nemen en alles haarscherp vastleggen. Ook in de webshop van Canon vind je spiegelreflex camera's, compactcamera's en bijpassende lenzen waarmee je de landschappen uitstekend kunt fotograferen. Na jouw terugkomst is het tijd om je reis her te beleven door een fotoboek samen te stellen. Hieronder staan de beste kortingscodes om te besparen op de fotoafdrukken.