Oktober Woonmaand 2023: fikse korting bij populaire (woon)winkels

Het is weer de tiende maand van het jaar en dit betekent maar één ding: de Oktober Woonmaand is van start gegaan! De gehele maand zullen de meest bekende woonwinkels en webshops stunten met hoge kortingen en interessante aanbiedingen. Je kunt nu dus heel voordelig de nieuwste woontrends in huis halen en je huis klaarmaken voor de koude herfst- en wintermaanden. In deze blog lees je aan welke webshops je zeker een bezoekje moet brengen en wat de beste kortingsacties van deze maand zijn.


Pimp je woonkamer

Of je nu onlangs bent verhuisd, je oude meubilair aan vervanging toe is of je simpelweg toe bent aan iets nieuws: er is altijd een goede reden om je interieur eens flink om te gooien. Tel hier de Oktober Woonmaand bij op en je hebt het perfecte excuus om je winkelmandje te vullen met nieuwe woonitems. Ben je op zoek naar wat duurdere meubels zoals een bank, TV-meubel of eettafel, kies dan voor tijdloze designs. Zo heb je er jarenlang plezier van en hoef je jouw interieur niet na een paar jaar weer te upgraden. Zorg er ook voor dat de meubels die je wil bestellen niet te groot of te klein zijn voor jouw woonkamer. Zo voorkom je een grote teleurstelling. 

Woonkamer

 


Sfeervolle verlichting

Nu de zon steeds eerder ondergaat, is het de hoogste tijd om je woning te voorzien van sfeervolle verlichting. Kies bijvoorbeeld voor de slimme lampen van Philips Hue. Deze kun je via je smartphone bedienen en op een warme kleur instellen. Zoek je niet alleen een nieuwe lichtbron, maar een volledige staan- of hanglamp? Neem dan zeker een kijkje bij Lampenlicht, waar de Oktober Woonmaand flink wordt gevierd. In de webshop pak je tot maar liefst 80% korting op alle lampen! Ook bij Lampen24 profiteer je deze maand van extra voordeel in alle categorieën. Zelfs buitenverlichting voor wat extra sfeer en meer veiligheid tijdens de donkere dagen scoor je hier met korting. Mocht dit nog niet genoeg zijn, check dan de webshop van INTOLED, waar je met deze kortingscode tot 15% extra korting kunt bemachtigen op allerlei lichtbronnen en lampen.


Korting op woonaccessoires

Je hoeft natuurlijk niet direct een flinke smak geld uit te geven om je woning een andere uitstraling te geven. Sterker nog: je kunt door het gebruik van woonaccessoires heel voordelig en gemakkelijk je woning omtoveren. Je maakt dus een groot verschil door middel van details. Vul je bank bijvoorbeeld met een stel nieuwe sierkussens en scoor vazen, bloempotten, kandelaars en kaarsen in de stijl die bij jouw visie past. 

Werkkamer


Goedkope wanddecoratie

Naast woonaccessoires is wanddecoratie een makkelijke manier om je woning helemaal naar wens te maken. Vul de lijsten met mooie herinneringen of posters die bij je interieur passen. Bij Etsy kun je tot 70% korting op posters scoren, gemaakt door onafhankelijke makers. Ook bij Posters.nl kun je heel voordelig diverse prints scoren en deze meteen in laten lijsten. Mocht je liever een foto op canvas laten drukken, dan ben je bij Albelli aan het juiste adres. In de webshop kun je tijdelijk tot 20% korting scoren op bedrukte items.


Alles voor de slaapkamer

Het zal niet lang meer duren tot de zonnestralen plaatsmaken voor typisch Nederlands herfstweer. Tijdens deze koude en regenachtige dagen is niets zo lekker dan tot rust komen onder een dik dekbed. Ruil je zomerdekbed om voor een winterdekbed en kies voor warme stofjes. Zo kun je bij Emma Matras heerlijke katoenen dekbedovertrekken scoren. Daarnaast heeft Groupon momenteel ook veel mooie deals voor de slaapkamer. Hier pak je tot wel 80% korting op matrassen om in weg te dromen. Voor extra warmte in bed zijn de bedspreien van Zelesta een aanrader. Verder kun je bij La Redoute korting pakken op dekbedovertrekken met prints die passen bij de herfst. 

Slaapkamer


Overige woondeals 

Naast alle deals die je hierboven vindt, zijn er nog veel meer woondeals te vinden. Wij hebben de beste Oktober Woonmaand acties hieronder opgesomd. Voor alle overige aanbiedingen omtrent de woonmaand, kun je een kijkje nemen op onze "Oktober Woonmaand" actiepagina.