Zo haal je alles met flinke korting in huis voor Kerstmis 2022

Het duurt niet lang meer tot het kerstfeest losbarst. Je hebt nog slechts één week om de leukste kerstcadeaus in huis te halen en alles te regelen voor een onvergetelijk kerstdiner. Kun jij nog wat inspiratie gebruiken? Lees dan snel verder, want in deze blog staan de beste tips voor Kerstmis 2022 op een rijtje gezet en we hebben uitgezocht bij welke webwinkels je momenteel flink bespaart op alle kerstinkopen. Shop de kerstcadeaus bijvoorbeeld met waanzinnige kortingen of ontdek hoe jij het grootste voordeel kunt pakken op de boodschappen. Zo kun je goed voorbereid de kerstdagen tegemoet gaan.


Last minute kerstcadeaus

Sinterklaas is pas net achter de rug en nu komen de kerstdagen er alweer aan. Dit zorgt ervoor dat december een enorm dure maand is voor veel mensen. Gelukkig kun je bij veel webshops flink besparen dankzij de speciale Kerstmis deals. Zo scoor je jouw last minute kerstcadeaus met tot wel 70% korting bij Douglas. Ook bij MediaMarkt kun je nu hoge kortingen pakken op geschenken. Het voordeel kan bij de elektronicagigant oplopen tot wel 40%! Wil je zeker weten dat je bestelling op tijd in huis is? Plaats dan je bestelling via ASOS of bol.com, waar je voor versnelde verzending kunt kiezen en je het pakketje al binnen één dag kunt verwachten. Waar je ook van plan bent om je kerstcadeaus te scoren, zorg dat je er zo snel mogelijk mee begint en kies eventueel voor expresslevering bij de desbetreffende webshop.

Kerstcadeautjes

Ben je toch te laat met het plaatsen van je bestelling om de cadeaus vóór Kerstmis geleverd te krijgen? Dan kun je altijd nog een cadeaubon geven van een populaire webshop zoals H&M of ICI PARIS XL. Mocht je niet zo goed weten voor welke winkel je een cadeaukaart moet scoren, dan is HEMA altijd een goede optie. Van kindermode tot woonartikelen: bij het warenhuis kun je van alles scoren en een bon komt dus altijd goed van pas.


Verstuur een kerstkaartje

Hoewel de meeste kerstboodschappen tegenwoordig online worden verstuurd, gaat niets boven een fysieke kerstkaart. Verras je vrienden en familieleden met een prachtige kaart, voorzien van een persoonlijke boodschap. Met deze kaart kun je hen ook alvast een goed nieuwjaar wensen. Wil je jouw kerstwensen zo voordelig mogelijk versturen? Dan kun je terecht bij Greetz: hier kun je deze hele week profiteren van tot 65% korting op alle kerstkaarten! Je kunt in de webshop je eigen design uitkiezen en je eigen boodschap toevoegen. Ook bij Kaartje2go kun je heel voordelig een persoonlijke kerstgroet versturen. En het mooie is: als nieuwe klant kun je de eerste kerstkaart gratis verzenden.


Feestelijke outfits met korting

Heb je een kerstdiner op de planning staan, dan mag een feestelijke outfit zeker niet ontbreken. Deze feestdagen verdienen een schitterende partylook en opvallende accessoires. Weet jij al wat je gaat dragen tijdens Kerstmis? Zo niet, dan kun je nu heel veel inspiratie opdoen Boohoo en boohooMAN. Niet alleen haal je de meest fantastische outfits in huis via de webshops, ook profiteer je nu van minstens 50% korting op werkelijk alles! Ook bij About You en NAKD kun je nu profiteren van extra hoge kortingen op de partycollecties.

Kerstborrel

Je kunt het natuurlijk ook over een hele andere boeg gooien en voor een foute kersttrui gaan. Dit scheelt een hoop gedoe en je kunt in al het comfort je buik rond eten tijdens het kerstdiner. Gebruik deze Simply Colors kortingscode voor 15% korting als je een gloednieuw exemplaar met extra korting wil shoppen. Je kunt ook een kijkje nemen bij Zavvi, waar je de meest originele foute kersttruien kunt scoren. Kies bijvoorbeeld voor een kersttrui van je favoriete serie of een trui met een grappige quote.


Budgetproof kerstdiner

De meeste mensen pakken groots uit tijdens Kerstmis en staan soms wel uren in de keuken voor een feestelijke maaltijd. Of je dit jaar zoals menig Nederlander het gourmetstel weer uit de berging haalt of toch liever meerdere gangen opdient: er valt altijd wel te besparen op de aankopen. Bestel bijvoorbeeld je boodschappen online bij Jumbo, waar je nu tot wel 25% korting krijgt op het kerstassortiment. Ook bij Albert Heijn kun je flink besparen op de kerstinkopen dankzij alle bonusaanbiedingen. Zo kun je tot wel 50% korting pakken op je boodschappen. Mocht je nog niet helemaal weten welk gerecht je gaat serveren tijdens de kerstdagen, dan kun je bij deze supermarkten gelukkig ook een heleboel inspiratie opdoen. In de webwinkels zijn namelijk speciale kerstrecepten te vinden, waarmee je jouw gasten enorm kunt verwennen.

Kerstdiner


Heerlijke dranken voor de feestdagen

Een lekker wijntje of een zelfgemaakte cocktail kan haast niet ontbreken bij het kerstdiner. Haal nog snel de meest populaire wijnen in huis met deze Wijnvoordeel kortingscode. Zo scoor je direct 25% korting op je hele bestelling! Voor de lekkerste cocktails kun je nu fikse korting scoren bij Gall & Gall. Daarnaast deelt de slijterij de beste recepten voor unieke kerstcocktails in de webshop. Zelfs voor mensen die geen alcohol willen, kunnen of mogen drinken zijn er een heleboel alcoholvrije opties te vinden.


Zoals je ziet zijn er een heleboel mogelijkheden om Kerstmis 2022 geheel budgetproof te vieren. Voor nog meer inspiratie, kortingscodes en deals kun je terecht op onze speciale themapagina. Let er wel op: zorg dat je op tijd begint met het plaatsen van je bestelling, zodat je zeker weet dat de benodigdheden vóór de start van Kerstmis geleverd zijn.