Bespaar flink op de nieuwste lentecollecties met deze Spring Deals

Voor iedereen die van warm weer houdt, hebben we goed nieuws: aanstaande maandag gaat de lente van start! Dit betekent dat het niet lang meer zal duren tot de dagen gevuld zullen zijn met zonnestralen en we weer kunnen genieten van hoge temperaturen. Bij een nieuw seizoen horen natuurlijk ook nieuwe modetrends. In deze blog ontdek je welke kledingstukken een must zijn voor het voorjaar en je leest direct hoe je kunt besparen op de nieuwste collecties bij je favoriete webshops. Zo kun je heel voordelig je garderobe vullen met onmisbare items voor aankomend seizoen. 


Korting op voorjaarsoutfits

Deze lente mogen vrolijke kleuren in combinatie met neutrale tonen niet ontbreken in je kledingkast. Het voordeel van deze trendkleuren is dat ze heel gemakkelijk zijn te combineren. Kies bijvoorbeeld een co-ord set en stijl deze outfit af met een felgekleurde blazer. Natuurlijk kun je al de nieuwste trends voor de lente en zomer bij ASOS shoppen. Maak direct gebruik van deze kortingscode om 25% korting te scoren op je nieuwe looks. Ook mag je H&M zeker niet overslaan tijdens je online shoppingsessie. Het modemerk heeft enorm veel nieuwe stijlen online staan, waardoor er altijd een outfit voor jou bij zit. Vergeet niet om deze kortingscode toe te voegen, zodat je 25% korting krijgt op de gehele collectie. Verder heeft NAKD op het moment een heleboel musthaves voor de lente in de webshop staan. Of je nu een voorjaarsoutfit voor op kantoor of tijdens het uitgaan zoekt: je vindt het allemaal in de webshop. Uiteraard kun je bij NAKD ook met fikse korting shoppen! Middels deze kortingscode kun je maar liefst 20% korting pakken op je favoriete items.

lentemode vrouwen


Goedkope herenmode voor het voorjaar

Ieder jaar speelt denim een belangrijke rol in de mannenmode. Ook dit jaar mag een stevig paar jeans niet missen in je herengarderobe. Bij Levis kun je de bestverkochte jeans voor heren shoppen met tot 40% korting. Daarnaast zullen spijkerjassen komend seizoen weer razend populair zijn. Wees niet bang om twee denim items met elkaar te combineren. Sterker nog: hiermee zul je gegarandeerd de show stelen. Voor een sportieve look moet je zeker de webshop van boohooMAN checken. Je ontvang nu tot wel 70% korting op duizenden items en met deze kortingscode komt hier nog eens 10% bovenop. Zoek je een opvallende outfit voor de lente? Bekijk dan de nieuwe lentecollectie van Snipes! Dankzij de lentekoopjes kun je voordelig een streetwearoutfit samenstellen.

pakken voor heren en vrouwen


Maak je look af met een zonnebril

Wie aan mooi weer denkt, denkt hoogstwaarschijnlijk ook aan zonnebrillen! Niet alleen om je ogen te beschermen tegen de zon, maar ook om je outfit helemaal af te maken. Dit jaar zijn chunky zonnebrillen in een felle kleur enorm populair. Neem eens een kijkje bij Zalando Lounge, want vanaf vandaag kun je hier zonnebrillen van topmerken scoren met waanzinnig veel voordeel. Zit hier geen model tussen dat bij je past? Check dan het hele aanbod van Zonnebrillen.com. De Spring Sale is losgebarsten in de webshop, waardoor je tot wel 70% korting kunt pakken op brillen van Ray-Ban, Gucci, Oakley en Guess.

accessoires lente

Een designerbril is vanwege de hogere prijs niet voor iedereen weggelegd. Gelukkig zijn er genoeg webshops te vinden waar je de nieuwste zonnebrillentrends kunt bestellen voor minder dan €10,-. Neem bijvoorbeeld SHEIN: hier ben je aan het juiste adres voor voordelige en stijlvolle zonnebrillen en met deze kortingscode krijg je nog eens 20% extra korting op je order. Ook kun je bij Pull & Bear jouw favoriete sunnies voor nog geen €15,- shoppen. Dit maakt het aantrekkelijk om verschillende stijlen in te slaan, zodat je iedere dag een zonnebril kunt uitkiezen die volledig past bij jouw outfit. 


Je favo sneakers met korting

Om je outfit af te maken, mag een paar sneakers haast niet ontbreken. Sneakers zijn tijdloos en zijn met vrijwel iedere outfit te stylen. Wij hebben uitgezocht bij welke winkels je de meest populaire sneakers van het moment kunt scoren met hoge kortingen: 


Er zijn nog veel meer webshops waar je de nieuwste trends voor de lente kunt scoren. Is jouw favo webshop hierboven niet genoemd? Check dan onze speciale "Spring Deals" pagina, waar je alle webshops die korting geven op hun lentecollecties in één overzicht vindt.