Sinterklaas 2023: 5 tips voor een budgetvriendelijk sinterklaasfeest

Het lange wachten is bijna voorbij! Op zaterdag 18 november vindt de intocht van Sinterklaas plaats en kan het grote kinderfeest weer beginnen. Dit betekent ook dat de drukte in de speelgoedwinkels in een razendsnel tempo zal toenemen. Gelukkig kun je jouw inkopen in alle rust vanuit je luie stoel doen. En het mooie is: de webwinkels staan weer vol met speciale acties voor de sinterklaasviering. Speciaal voor alle koopjesjagers hebben wij de beste kortingscodes en acties voor Sinterklaas 2023 op een rijtje gezet. Lees dus snel verder en ontdek hoe jij heel voordelig de nodige schoencadeautjes, chocoladeletters en geschenken voor pakjesavond in huis haalt.


Budgetvriendelijke schoencadeautjes

Vanaf het moment dat Sinterklaas weer in het land is, is het ook weer tijd om de schoentjes te zetten. De kleintjes maken de mooiste brieven en tekeningen voor de goedheiligman en vaak wordt er ook aan het paard Ozosnel gedacht door een lekkere wortel in de schoen te stoppen. Al dit harde werk moet natuurlijk worden beloond met een klein cadeautje of iets lekkers. Bij HEMA scoor je gelukkig leuke schoencadeautjes voor ieder budget. De geschenken zijn al vanaf €1,- te koop! Wil je de schoentjes vullen met een lekkere chocoladeletter of wat pepernoten? Bekijk dan het assortiment van Albert Heijn, waar je via de speciale sinterklaasdeals fikse korting kunt scoren op snoepgoed.


Creatief voor een prikkie

Het sinterklaasfeest is weer losgebarsten en de kleintjes maken zich klaar voor pakjesavond. Op creatieve wijze maken ze verlanglijstjes en de nodige tekeningen en knutselwerkjes mogen ook niet ontbreken. Hiervoor hebben ze wel de juiste knutselartikelen nodig zoals stiften, potloden, papier en verf. Deze hobbyartikelen kun je nu heel voordelig shoppen bij bol.com. Je krijgt nu namelijk 25% korting op alle DIY-items. Ook heeft Pipoos momenteel een hoop geweldige acties online staan. Bij de hobbywinkel kun je tot 20% korting pakken! Tevens kun je via de webshop een heleboel ideeën opdoen voor een te gekke surprise. Verder kun je bij de fysieke winkel van Intertoys een gratis speelgoedboek afhalen. Deze boeken kunnen de kleintjes gebruiken om hun verlanglijstje te maken door hun favoriete speelgoed te knippen en plakken.

Kinderen knutselen


Voordelige gepersonaliseerde cadeaus

Wil je dit jaar extra speciaal maken? Kies dan voor gepersonaliseerde cadeaus. Van mokken met een eigen foto tot telefoonhoesjes met een naam erop: je kunt het tegenwoordig allemaal scoren. Met deze exclusieve iDeal of Sweden kortingscode krijg je tot 50% korting met 10% extra korting! Ook bij YourSurprise loopt het voordeel hoog op. Je kunt je favoriete items met wel 20% korting laten personaliseren. 

Strooigoed Sinterklaas

Voor een onvergetelijk cadeau ben je bij Video van Sint aan het juiste adres. Je kunt hier een persoonlijke boodschap van de Sint zelf bestellen. De goedheiligman spreekt in deze video je kinderen toe en de boodschap wordt verzonden in een speciale kaart uit Spanje. Wil jij ook een indrukwekkende boodschap voor de kleintjes bestellen? Gebruik dan onze unieke kortingscode, waarmee je 40% korting krijgt op je aankoop en maar liefst vijf gratis liedjes ontvangt. En maak je geen zorgen: de DVD wordt binnen 24 uur verzonden, wat betekent dat je de gepersonaliseerde boodschap ruim op tijd in ontvangst kunt nemen.


Pakjesavond met korting

Ieder jaar vieren we pakjesavond op 5 december. Wanneer het heerlijk avondje is aangebroken, wil je niet met lege handen aankomen. Wees dit jaar dan ook op tijd met het bestellen van de cadeautjes, aangezien het naar verwachting storm zal lopen bij de speelgoedwinkels en de pakketdiensten het hierdoor ook flink voor de kiezen krijgen. Dit wil zeggen dat jouw last minute bestelling misschien toch niet vóór pakjesavond geleverd kan worden. Je doet er dus goed aan om ruim van tevoren je bestellingen te plaatsen.

Cadeautjes pakjesavond

Voor een goedgevulde jutezak, zonder bakken met geld uit te geven, kun je een kijkje nemen tussen de onderstaande deals. 


Een avond voor iedereen

Niet iedereen viert Sinterklaas volgens de traditie. Sommige vriendengroepen geven surprises aan elkaar en ook het welbekende dobbel- of ruilspel wordt jaarlijks vaak gespeeld. Lijkt dit jou ook wat? Download dan snel het gratis dobbelspel van Westwing. Hier staan alle spelregels vermeld en kun je direct aan de slag. Verder is het een must om de lekkerste hapjes en drankjes in huis te halen. Het is immers een feestdag! Bij Jumbo en Plus kun je momenteel heerlijke snacks en dranken scoren, die perfect passen bij de tijd van het jaar. Mocht je geen tijd hebben om de nodige boodschappen in huis te halen, laat de lekkernijen dan gewoon bij je thuisbezorgen. Bij Flink kun je heel voordelig je benodigdheden scoren en staan ze binnen no time bij je op de stoep. Vergeet niet om onze exclusieve kortingscode te verzilveren bij het afrekenen, zodat je €10,- korting ontvangt op je bestelling.