Vier de start van de zomer met deze acties en kortingscodes

Yes, het is eindelijk zomer! Om de start van het nieuwe seizoen te vieren, pakken veel webwinkels uit met aantrekkelijke aanbiedingen en kortingscodes. Natuurlijk hebben we voor jou uitgezocht wat de beste seizoensdeals van dit moment zijn, zodat jij de zomer zo voordelig mogelijk kunt beginnen. In deze blog lees je bij welke kledingwinkels, reisbureaus en nog meer interessante webshops je korting kunt scoren.


Boek voordelig je vakantie

Met het vakantieseizoen in zicht is het echt de hoogste tijd om je vakantieplannen vast te leggen. Heb jij nog geen vakantie geboekt? Maak je dan geen zorgen, want bij veel webwinkels kun je profiteren van last minute aanbiedingen. Denk bijvoorbeeld aan honderden euro's korting op een all-inclusive vakantie of een fikse bonus op kampeerplekken. Hieronder vind je een greep uit alle vakantiedeals. Voor nog meer voordeel op vakanties kun je een kijkje nemen op onze "Vakantie & Reizen" pagina. 

Zonvakantie


Korting op zomerkleding

Na het boeken van je zomervakantie is het tijd om dé musthaves voor dit seizoen in huis te halen. Bestel een nieuwe bikini, leuke zomerse jurkjes, shorts, zonnebrillen en nog veel meer met korting bij ASOS. Dankzij deze kortingscode pak je nu 20% extra korting op zomerse kleding in de uitverkoop. Dit betekent dat je een vakantielook voor slechts enkele euro's kunt samenstellen. Ook mag je H&M niet overslaan tijdens je online shoppingsessie. In de webshop kun je momenteel tot wel 50% korting scoren op dames-, heren- en kinderkleding. Je kunt dus gelijk stijlvolle zomermode voor het hele gezin inslaan. Verder kun je bij Zalando Lounge nu profiteren van enorm hoge kortingen. Iedere dag staan er weer nieuwe merken in de spotlights, waar je tot wel 80% korting op kunt pakken. Vergeet ook zeker niet om een kijkje te nemen bij Bershka, waar de Summer Sale in volle gang is. Je pakt al snel 50% korting op een compleet nieuwe outfit via deze deals. Ben je benieuwd naar alle andere aanbiedingen bij populaire webshops? Bekijk dan de "Mode & Accessoires" pagina voor een overzicht van alle acties.


Musthaves voor het festivalseizoen

Het is al enkele maanden geleden sinds de aftrap van het festivalseizoen. Toch staan er nog genoeg feestjes op de planning. Ga jij deze zomer naar een muziekfestival en ga je toevallig ook overnachten op het kampeerterrein? Dan is een goede voorbereiding een must. Scoor bijvoorbeeld een katoenen tent. Deze stof, in tegenstelling tot nylon en polyester, reguleert de temperatuur in je tent. Bij Bergfreunde kun je deze katoenen tenten heel voordelig bestellen.

Festivalseizoen

Verder is een powerbank haast onmisbaar tijdens een festivalweekend. Vaak is er geen mogelijkheid om je telefoon op te laden op het kampeerterrein, waardoor je zelf voor een oplossing moet zorgen. Gelukkig geeft MediaMarkt tijdelijk tot wel 40% korting op powerbanks. Zo kun jij meerdere malen je telefoon helemaal opladen en al je favoriete artiesten op video vastleggen. Daarnaast is een opvallende festivaloutfit erg belangrijk. Er zijn een heleboel webwinkels waar je de trends van dit festivalseizoen kunt scoren en een hoop inspiratie kunt opdoen. Check bijvoorbeeld de webshop van Boohoo, waar veel samengestelde festivallooks te vinden zijn. Bij Pull & Bear vind je nu een speciale themapagina, waar alle feestelijke kledingstukken op een rijtje staan.


Reisbagage aanbiedingen

Niet alleen voor op vakantie, maar ook voor het festivalseizoen heb je een goede reistas nodig. Vind de perfecte handbagage bij Bagageonline, waar je nu tot wel 50% korting krijgt op de bestsellers. Bij HEMA krijg je nu ook waanzinnige korting op rolkoffers en reistassen. Tevens zijn de bagageaanbiedingen van bol.com niet mis. Je krijgt namelijk tot wel 40% korting op topmerken zoals SUITSUIT, Eastpak en Kipling. Nadat je de bagage in huis hebt gehaald, kun je onze inpaktips raadplegen om inpakstress te voorkomen.


Alles voor een staycation

Nu de zomer van start is gegaan, kijken veel mensen uit naar hun welverdiende vakantie. Heb jij geen reisje op de planning staan? Geen stress, via de onderstaande aanbiedingen en codes pak je fikse korting op alles voor je staycation. Zo kun je heel voordelig de benodigdheden voor een eigen cocktailbar, comfy tuinmeubelen en opblaasbare zwembaden in huis halen.

Cocktailbar