Maak je klaar voor het nieuwe sportseizoen met deze (bespaar)tips

Deze week weken zullen de scholen hun deuren weer openen. Ook sportscholen en sportclubs maken zich klaar voor een nieuw seizoen. Gaat jouw voetbaltraining binnenkort weer van start of ben je na je vakantie weer toe aan een intensieve workout? Bereid je dan goed voor op het nieuwe sportseizoen en scoor voordelig een nieuwe sportoutfit, -schoenen en accessoires. Veel sportwinkels stunten momenteel met fikse korting op alle benodigdheden en wij hebben de beste deals voor je op een rijtje gezet. Lees dus snel verder en ontdek aan welke webshops je zeker een bezoekje moet brengen.


Behaal (voordelig) je sportdoel

Nu het nieuwe sportseizoen weer van start gaat, is het ook weer tijd om nieuwe doelen te stellen. Door het stellen van deze sportdoelen kun jij jezelf extra motiveren en het maximale uit je trainingen halen. Je weet immers waarvoor je het doet! Wil je bijvoorbeeld je conditie verbeteren, meer spieren opbouwen of je conditie vergroten? Wat je sportdoel ook wordt: met de aanvullende voeding zoals shakes, proteïnerepen en supplementen van Body en Fit, behaal je deze doelen nog sneller. Dankzij onze exclusieve kortingscode kun je maar liefst 22% extra korting pakken op het gehele assortiment. Ook met de handige maaltijdshakes van Yfood kom je sneller bij je doel dan je denkt. De shakes zijn speciaal ontwikkeld voor verschillende voedingsbehoeften. Hou je niet zo van shakes en maaltijdrepen? Check dan alle heerlijke kant-en-klare sportmaaltijden van PRAZ. De maaltijden bevatten hoogwaardige ingrediënten en bevatten de juiste voedingsstoffen voor jouw doel. Daarnaast hoef je de maaltijden enkel op te warmen, wat jou enorm veel tijd bespaart. En het mooie is: met deze unieke actiecode krijg je meteen 10% korting op je bestelling.

Vrouw in sportschool


Korting op sportschoenen

Bij iedere sport horen weer andere sportschoenen. Zo heb je voor een potje voetbal een paar sportschoenen met noppen nodig en zijn hoge zaalschoenen perfect voor basketbal. Daarnaast verschilt het per sport hoe vaak je een nieuw paar moet aanschaffen. De levensduur van hardloopschoenen is bijvoorbeeld een stuk korter dan die van een paar tennisschoenen. Het is belangrijk om je schoenen tijdig te vervangen, zodat je nog genoeg vering in je schoenen hebt en geen blessures oploopt. Ben jij op zoek naar een nieuw paar sportschoenen voor het komende sportseizoen? Hieronder vind je de meest interessante en beste aanbiedingen.


Voordelige sportoutfits

Na de zomervakantie duiken mensen massaal de sportschool in om hun vakantiekilo's weer kwijt te raken. Kun je wel wat motivatie gebruiken om je trainingsschema weer op te pakken? Schaf dan een nieuw setje sportkleding aan! Door een gloednieuwe sportlook te bestellen, kun jij er weer flink tegenaan en weet je zeker dat je een outfit aantrekt die past. Een te strakke sportoutfit werkt namelijk alleen maar demotiverend. In de outlet van Gymshark krijg je momenteel tot wel 70% korting op een nieuwe look. Ook staan Boohoo en BoohooMAN vol leuke sportitems met fikse korting. Mocht je op zoek zijn naar een passende outfit voor bijvoorbeeld tennis, basketbal of hockey, neem dan zeker een kijkje tussen alle deals van AliExpress.


Slimme gadgets

Wanneer je jouw prestaties wil verbeteren, is een sporthorloge een mooie aanvulling. Je kunt met smartwatches zaken zoals je hartslag, snelheid en afstand eenvoudig meten. Je ziet direct jouw vooruitgang, wat sporten en bewegen een stuk leuker maakt. Deze speciale horloges kun je heel voordelig scoren bij bol.com. Wil je meer inzicht in jouw afvalproces? Haal dan een slimme weegschaal in huis. De weegschaal verbind je met een app, waarin je allerlei gegevens vindt zoals je vetpercentage en spiermassa. Bij MediaMarkt kun je deze slimme weegschalen al voor minder dan €30,- scoren. Verder is het essentieel dat je dagelijks genoeg water drinkt. Mocht je hier moeite mee hebben, probeer dan de slimme waterflessen uit de webshop van Tink. Dit product stuurt jou regelmatig een herinnering, zodat je precies weet wanneer het tijd is om water te drinken.

Slimme sporthorloge


Goedkope braces

De meeste zaalsporten staan bekend om het hoge blessurerisico. Enkel- en knieblessures spannen hierbij de kroon. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel goede sportbraces op de markt, die de pijn verminderen en jou meer stabiliteit geven tijdens het sporten. Podobrace heeft een ruim assortiment aan braces, sportzolen, sportbescherming en tapes voor jou in petto. Weet je niet welk hulpmiddel bij jouw klacht past? Vul dan de klachtenwijzer in via de Podobrace webshop. In de webshop kun je zelfs om advies vragen aan professionele fysiotherapeuten.