Bespaartips voor een geslaagd festivalseizoen, dit zijn de beste acties en kortingscodes

De officiële aftrap van het festivalseizoen is inmiddels alweer een maand geleden. Heb jij binnenkort een aantal feestjes op de planning staan? Dan is het de hoogste tijd om de nodige voorbereidingen te treffen. Hier vind je de beste aanbiedingen en kortingscodes, zodat jij flink kunt besparen op een nieuwe outfit, handige gadgets en kampeerbenodigdheden. Lees snel verder!


Festival highlights van 2024

In de lente- en zomermaanden vinden er wel honderden festivals door heel Nederland plaats. Of je nu een liefhebber van techno, pop, rock of hardcore bent: voor iedereen staan er dit jaar weer een hoop festivals op de planning. Onder andere Lowlands, Mysteryland, Best Kept Secret en Zwarte Cross zijn festivals die ieder jaar weer meer dan honderdduizend festivalgangers aantrekken. Via Topticketshop kun je nog de laatste kaarten scoren voor veel populaire festivals. Ook bij Ticketveiling kun je toegangsbewijzen scoren, maar dan met fikse korting. Zo pak je tot wel 50% korting op kaartjes voor uiteenlopende evenementen.

Vrouw op festival


Feestelijke outfits met korting

Je kent het vast wel: je hebt over enkele weken een feestje en ineens krijg je last van kledingstress. Gelukkig kun je bij veel webshops nog last minute een feestelijke look scoren. Bestel je jouw nieuwe look bij ASOS, dan kun je via de versnelde verzendoptie je outfit de volgende dag al in ontvangst nemen. Ook via de express-service van Boohoo en boohooMAN heb je jouw festivaloutfit de volgende dag al in huis.

Heeft de levering niet zoveel haast en ben je ruim van tevoren op zoek naar een stijlvolle en festivalwaardige outfit? Neem dan zeker een kijkje in de webshop van NAKD. Hier vind je een speciale themapagina, vol met trends voor het festivalseizoen. Tevens ontvang je tot wel 80% korting op de bestsellers! Tijdens je zoektocht naar de perfecte festivallook mag een bezoekje aan Zalando Lounge niet ontbreken. In de webshop vind je heel veel zomerse mode voor zowel dames als heren van populaire modemerken. En het mooie is: je profiteert altijd van tot 80% korting op deze bekende merken.

Dansen op festival

De festivalorganisatoren maken een hitteplan voor de extreem warme dagen en zorgen voor extra overdekte stages voor de regenachtige momenten. Het is voor jou ook belangrijk dat je met iedere weersomstandigheid rekening houdt. Het is dus geen overbodige luxe om meerdere outfits te scoren, zodat je op de dag zelf de meest geschikte outfit aan kunt trekken.


Musthaves voor op het festival

Uiteraard zijn er meerdere manieren om jezelf op de extreme hitte of regenval voor te bereiden. Voor de warme dagen is het enorm belangrijk om je goed in te smeren met zonnebrandcrème. Bij Plein.nl kun je zonnebrand in reisformaat shoppen, wat perfect in je handtasje past. Kies ook voor extra bescherming in het gezicht door cosmetica en skincare met SPF te shoppen bij ICI PARIS XL. Daarnaast kun je je hoofd goed beschermen tegen de felle zonnestralen met een pet. Bij SHEIN scoor je al voor minder dan €5,- petten, bucket hats, snapbacks en andere stijlen. Als laatste mogen we de zonnebril natuurlijk niet vergeten. Niet alleen is een zonnebril goed voor het beschermen van je ogen, een stijlvolle zonnebril maakt je look ook nog eens helemaal af. Bij Zonnebrillen.com vind je zonnebrillen van topmerken zoals Prada, Gucci en Dolce & Gabbana. Ben je op zoek naar een budgetproof zonnebril? Dan ben je bij webwinkels zoals AliExpress, Temu en OTTO aan het juiste adres.

Voor de regenachtige dagen zijn de opties helaas wat beperkter. Het is namelijk niet toegestaan om een paraplu mee het festivalterrein op te nemen. Kies daarom voor een poncho, die gemakkelijk in je tasje past. Het ziet er misschien niet super charmant uit, maar het is in ieder geval veel prettiger dan een nat pak. Deze handige wegwerpponcho's kun je al voor enkele euro's scoren bij HEMA.

Een van de meest belangrijke festivalmusthaves, ongeacht de weersverwachting, zijn oordoppen. Een aantal minuten in het bijzijn van de harde muziek kan al voor blijvende gehoorschade zorgen. Met de oordoppen van Loop Earplugs demp je het grootste deel van het geluid. Tegelijkertijd geniet je nog steeds van topkwaliteit geluid.

Kamperen op festival


Inpaklijst voor kampeerders

Heb jij tickets gescoord voor een meerdaags festival en blijf je op de camping slapen? Voorzie jezelf dan van alle gemakken, zonder hier te veel geld aan uit te geven of moeite in te stoppen. Kies bijvoorbeeld voor een pop-up tent, waardoor je slaapplek binnen no time is opgezet. Bij Vrijbuiter ontvang je nu 15% korting op veel low budget tenten. Verder is een comfortabel luchtbedje of slaapmat een must. Bij bol.com kun je zelfopblaasbare luchtbedden shoppen. Zoals de naam al doet vermoeden, blaast het luchtbed zichzelf op. Ideaal voor campings waar de stopcontacten schaars zijn. Tot slot is een grondzeil enorm belangrijk voor de regenachtige dagen. Hiermee zorg je ervoor dat de tent beschermd is tegen de vochtige grond. Deze zeilen koop je al voor nog geen €10,- bij Kampeerhal Roden.