Vier de start van de herfst voordelig met deze acties

Morgen is het weer zover: de herfst gaat van start! Voor de zonaanbidders is dit natuurlijk slecht nieuws, maar voor anderen klinkt dit als muziek in de oren. Het is eindelijk weer tijd voor dikke truien, sfeervolle woonaccessoires en indoor activiteiten. Veel webwinkels haken hier maar al te graag op in en pakken dan ook uit met waanzinnige aanbiedingen. Wij hebben wederom voor jou uitgezocht wat de meest interessante acties zijn en welke herfstdeals je niet mag missen. Lees snel verder en ontdek hoe je kunt besparen op leuke activiteiten, stijlvolle herfstmode, woonartikelen en nog veel meer.


Haal een warme sfeer in huis

Wanneer het buiten flink regent, is niets lekkerder dan onder een dekentje wegkruipen op de bank. Vul je vensterbank of salontafel met heerlijke geurkaarsen en dim je lampen voor een gezellige sfeer. Een leuke manier om goedkoop de herfstsfeer in huis te halen, is het verzamelen van gekleurde bladeren, dennenappels, eikeltjes, kastanjes en nog veel meer natuurlijke elementen. Deze kun je vervolgens tentoonstellen in een pot, op een schaal of op een andere creatieve manier. De webshop van Pipoos staat vol met unieke knutselprojecten, waar je een hele hoop inspiratie uit kunt halen. Tevens shop je de knutselbenodigdheden met tot wel 50% korting in de uitverkoop.

Herfst woondecoratie

Mocht je niet zo van het knutselen zijn, haal dan de herfstdecoratie voordelig in huis bij Leen Bakker. Bij de woonwinkel scoor je nu tot 40% korting op droogbloemen en pluimen. Deze gedroogde bloemen passen perfect bij het najaar dankzij de warme herfstkleuren. Verder kun je in de webwinkel lekkere plaids, sierkussentjes, windlichten en kandelaars kopen voor een lage prijs. Uiteraard zijn er veel meer woonwinkels waar je woonaccessoires kunt bestellen die je woning herfstproof maken. Hieronder vind je de beste deals van het moment.


Herfstmode voor een prikkie

Een nieuw seizoen betekent ook een groot aantal nieuwe herfstcollecties en -trends. Het is dan ook de hoogste tijd om je zomerkleding op te bergen en plaats te maken voor warme kledingstukken. Bij Zalando Lounge krijg je nu tot wel 75% korting op essentials voor de herfst. De webshop wordt iedere week aangevuld met nieuwe merken, waardoor er altijd een modemerk tussen zit dat bij jouw stijl past. Ook pakt ASOS momenteel flink uit: met deze kortingscode krijg je 20% korting op alles! Ben je meer op zoek naar comfortabele items zoals trainingspakken, hoodies en sportleggings? Check dan alle aanbiedingen bij JD Sports, waar je tot wel 70% korting kunt krijgen op topmerken. Lees ook zeker deze blog, vol met modetips en trends voor de herfst en winter.

Hond onder kleedje


Vul de herfst met dagjes weg

Nu het weer er een stuk droeviger op wordt, betekent dit niet dat er niks meer te beleven valt. Er zijn genoeg indoor activiteiten te vinden voor het hele gezin. Ga bijvoorbeeld een dagje naar een binnenzwembad of geniet van een spannende film in de bios. Tijdens de dagen zonder al te veel regenbuien, is een mooie wandeling door het bos ook zeker een aanrader. Bewonder het oranje landschap met je vrienden of de kinderen en leef je uit in de prachtige natuur. Omdat het enorm van het weer afhangt welke activiteiten je kunt ondernemen, hebben we een lijstje gemaakt van diverse dagjes weg met korting. 


Tijd om te bingewatchen

Nadat je de warme dekentjes, sfeervolle kaarsjes en een comfy trainingspak in huis hebt gehaald, is het tijd om je favoriete series te bingen. Krijg je maar geen genoeg van romcoms of wil je de iconische TV-favorieten opnieuw bekijken? Sluit dan een abonnement af bij HBO Max en geniet van eindeloos kijkplezier. De streamingdienst staat vol met grappige films, obsessiewaardige series en de hits van dit moment. En het mooie is: je krijgt tijdelijk tot wel 40% korting op een nieuw lidmaatschap! Wil je graag de nieuwste filmreleases bekijken, maar heb je geen zin om naar de bioscoop te gaan? Scoor dan heel voordelig tickets voor jouw thuisbioscoop via Pathé Thuis. Je kunt zo vanuit je luie stoel naar een toptitel kijken. Tevens bespaar je automatisch wanneer je een film met meerdere mensen kijkt. Je kunt namelijk de kosten van de film met je vrienden of familieleden splitten! Daarnaast heeft Prime Video een breed scala aan films en series van allerlei genres. Je krijgt zelfs de eerste maand gratis, zodat je het aanbod zonder verplichtingen kunt ontdekken. Kom met het proefabonnement gratis in de stemming voor "spooky season" en stream de meest griezelige films vanuit je woonkamer.