5 tips om al je vakantieherinneringen voordelig te bewaren

Voor de meeste mensen zit de zomervakantie er inmiddels weer op. Staat jouw telefoon of camera bomvol met mooie vakantiekiekjes? Je kunt al je vakantiefoto's bijvoorbeeld in een fotoboek plakken, maar er zijn nog veel meer manieren om jouw foto's op een creatieve wijze te bewaren. Van een fotocollage tot een afdruk op plexiglas: wij hebben uitgezocht wat alle mogelijkheden zijn. Ook vind je in deze blog de beste aanbiedingen, zodat jij heel voordelig je favoriete vakantiemomenten kunt laten afdrukken.


Een uniek fotoboek

Een makkelijke manier om je foto's te bewaren is in een fotoboek. Tegenwoordig kun je direct de foto's laten drukken in het boek en hoef je de foto's niet eerst los te laten drukken. Daarnaast kun je bij veel webshops gebruikmaken van de speciale software, wat het ontwerpen van jouw ideale fotoboek een fluitje van een cent maakt. Je hoeft enkel je selectie foto's te uploaden, waarna je direct de gewenste kaders, stijl en lettertype kunt selecteren. Vervolgens is het een kwestie van de juiste volgorde kiezen en leuke tekstjes erbij plaatsen. Hieronder vind je de beste kortingscodes, zodat jij heel voordelig een fotoalbum kunt bestellen.


Van digitaal naar analoog

Wil jij je herinneringen tastbaar maken? Laat je foto's voordelig afdrukken. Je kunt van alles doen met de foto's, zoals ophangen, inlijsten, in een herinneringendoos bewaren of cadeau geven aan je reisgenoot. Bij Fotofabriek kun je de foto's al vanaf €0,10 per stuk af laten drukken! Mocht je eens iets anders willen dan de standaard fotoafdruk, ga dan voor een retro look met de speciale retroprints. Dankzij de online editor van Fotofabriek kun je zelfs clipart, sjablonen of tekst toevoegen aan de foto.

Polaroid foto's

Je kunt ook direct je foto's laten afdrukken met een pocket printer. Deze portable fotoprinters verbind je eenvoudig met je smartphone, waarna je direct aan de slag kunt met het uitdraaien van je foto's. Bij bol.com kun je deze handige printers nu heel voordelig scoren. In de webshop vind je printers van topmerken zoals Polaroid en Fujifilm. Vergeet niet om een pakje fotopapier bij de printer te bestellen!


Ontwerp zelf een jaarkalender

Met een zelf ontworpen jaarkalender kun je het hele jaar nagenieten van jouw waanzinnige vakantie. Door je gepersonaliseerde kalender bij BesteCanvas te bestellen, profiteer je direct van minstens 50% korting! Op iedere pagina kun je één foto plaatsen. Mocht je meer dan twaalf herinneringen hebben die je in de kalender wil verwerken, kies dan voor een fotokalender met collage. Bij Albelli heb je de mogelijkheid om meerdere foto's per pagina te selecteren. En het mooie is: met deze kortingscode krijg je 20% korting op alle kalenders.


Een plakboek vol herinneringen

Het ouderwets knippen en plakken is nog steeds erg populair. Je kunt je eigen indeling creëren, leuke knipsels maken en zelfs herinneringen zoals vliegtickets en notities bewaren in het fotoboek. Wil je een middagje knutselen en aan de slag met het vullen van een plakboek? Shop dan voordelig een dummy of blanco plakboek bij HEMA, waar je momenteel tot 60% korting scoort. Ook bij Amazon ben je aan het juiste adres voor plakboeken. In de webshop kun je direct leuke tape, stickers en glitters bestellen, om het boek extra te pimpen. 

Tip: wanneer je niet weet waar je moet beginnen en wel wat inspiratie kunt gebruiken, zoek dan voor eindeloos veel voorbeelden op Pinterest.

Vakantiefoto's


Vakantiefoto's als wanddecoratie

Springt een foto uit jouw hele reeks reisfoto's? Waarom laat je deze dan niet in het groot afdrukken? Je kunt natuurlijk kiezen voor een groot formaat in een dikke lijst, maar er zijn tegenwoordig veel meer mogelijkheden. Zo kun je bij Vistaprint je favo foto op aluminium, foam, canvas en acrylglas laten drukken. Dit geeft een meer minimalistische look en past zo altijd in je interieur. Vergeet niet om onze unieke kortingscode te gebruiken tijdens het afrekenen!

Voor iedereen die niet genoeg foto's aan de muur kan hebben, heeft YourSurprise een mooie oplossing. Met de wandpanelen kun je meerdere foto's eenvoudig aan je muur bevestigen en middels de online ontwerptool kun je de afbeeldingen een matchy kader geven. Er zijn genoeg ontwerpen waar je uit kunt kiezen, wat betekent dat er altijd een stijl tussen zit die bij jouw interieur past. 


Ben je geïnspireerd geraakt door deze blog? Ga dan snel aan de slag met het vereeuwigen van je mooiste vakantiemomenten. Voor nog meer deals op het gebied van fotoafdrukken en wanddecoratie kun je ook een kijkje nemen in onze "Foto & Print" categorie. Hier vind je een overzicht van alle aanbiedingen kortingscodes van dit moment.