De beste kortingscodes en acties voor Pasen 2021 vind je hier!

De lente is officieel begonnen en de paasdagen zijn bijna in zicht. Op 4 en 5 april 2021 vieren we in Nederland en in veel andere Europese landen Pasen. Tegenwoordig staat Pasen voornamelijk in het teken van lekker eten, eieren en de paashaas, terwijl het van oorsprong een christelijk feest is. Daarbij komt ook dat steeds meer supermarkten, winkels en webshops stunten met acties en kortingen rondom het paasfeest en op tweede paasdag worden er vaak bezoekjes gebracht aan de bekende woonboulevards. Hoe jij het dit jaar ook gaat vieren, je wil er vast op je paasbest uitzien en als gast niet zonder geschenk aankomen. Wij hebben de beste kortingscodes en acties voor je uitgezocht, zodat je Pasen extra voordelig kunt vieren.


Eeuwenoude traditie

Voor Christenen is Pasen het belangrijkste feest. Zij vieren op eerste paasdag dat Jezus uit de dood is opgestaan, de derde dag na zijn kruisiging op Goede Vrijdag. Het christelijk Pasen vindt op zijn beurt de oorsprong in het Joodse Pesach, een belangrijk feest binnen het jodendom waarmee de bevrijding van het joodse volk van de slavernij wordt gevierd. Pasen is dus al een eeuwenoude traditie


De paashaas en eieren

Het Pasen van nu is voor velen tegenwoordig een stuk commerciëler. We vieren het met een uitgebreide brunch of diner en gaan met de kinderen verstopte paaseieren zoeken. Vaak komt ook de paashaas hier bij kijken. Vanuit een Germaanse traditie stond de paashaas voor het vieren van de lente en het nieuwe leven en is samen met eieren een belangrijk onderdeel van het niet religieuze paasfeest.

Meisje met paaseieren


Paaskorting op mode

Jij wil er aan de paastafel natuurlijk op je mooist uitzien in een nieuwe voorjaarsoutfit. Dan heb jij geluk, want er zijn veel winkels met paaskortingen en lentevoordeel. Shop nieuwe schoenen, een leuk jurkje, een vrolijk overhemd of een voorjaarsjas voor de lente met korting. Met een nieuwe outfit kun je helemaal shinen aan tafel. Wij hebben de leukste fashion webshops voor je op een rijtje gezet, zodat jij er extra voordelig op je paasbest uitziet.


Voordelig Pasen in huis

Pasen vier je natuurlijk met lekker eten en een mooi versierde paastafel. We zien op deze feestdagen vaak veel frisse kleuren, zoals geel en groen, terug in de woonaccessoires waarmee we ons huis versieren tijdens de paasdagen. Ook nieuwe bloemen, paastakken, kaarsen, haasjes en kuikentjes mogen natuurlijk niet ontbreken. Vervolgens wil je de lekkerste broodjes, borrelhapjes en gerechten in huis hebben om te serveren op je mooi opgemaakte tafel. Met de kortingsacties hieronder kun je dit jaar heel voordelig Pasen in huis halen.

Paasbrunch


Paascadeaus met korting

Heb jij het geluk dat je dit jaar op bezoek mag bij je ouders, broer, zus of vriendin? Dan wil je natuurlijk niet met lege handen aankomen bij de gastheer en/of -vrouw. Diegene legt jou waarschijnlijk helemaal in de watten met een brunch, borrel of diner. Neem iets leuks mee en verras diegene met een passend paascadeau. Dit kan bijvoorbeeld een lekkere paaswijn zijn of gepersonaliseerd cadeau met paaschocolade. Tegenwoordig zijn er veel webshops met specifieke paascadeaus. Scoor een cadeau met korting bij een van de webshops die we hieronder voor je in een overzicht hebben gezet.


Weekend weg met Pasen

Tijdens het paasweekend heb je vaak ook extra lang vrij. Je hebt een extra lang weekend met tweede paasdag op maandag en met een beetje geluk kun je ook op Goede Vrijdag een vrije dag hebben. Dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om een paar dagen weg te gaan. Geniet van een lang weekend weg met deze paasdeals.


Wil je genieten van nog meer paasvoordeel? Neem dan een kijkje op de speciale paaspagina voor nóg meer kortingscodes en leuke acties tijdens de paasdagen.