Bereid je extra voordelig voor op Kerstmis 2023 met deze bespaartips

De Sint is weer vertrokken naar het zonnige Spanje, wat betekent dat het de hoogste tijd is om de voorbereidingen te treffen voor Kerstmis. Kerstbomen, -ballen en sfeerverlichting gaan als warme broodjes over de toonbank en de rijen bij de tuincentra zijn inmiddels ellenlang. Wil jij ook je woning klaarmaken voor de feestdagen en de nodige kerstcadeaus inslaan, maar heb je geen zin in deze drukte? Shop alles voor Kerstmis dan gewoon vanuit je luie stoel! Het mooie is bovendien dat veel webshops stunten met hoge kortingen op kerstversiering en geschenken, waardoor je de benodigdheden extra voordelig kunt inslaan. Lees dus snel verder en ontdek de beste kerstdeals van dit jaar.


Korting op (kunst)kerstbomen

Nu pakjesavond weer achter de rug is, is dit voor velen hét startsignaal om de kerstboom op te tuigen. Mocht je nog geen kerstboom in huis hebben gehaald, neem dan zeker een kijkje tussen het ruime aanbod van Welkoop. Bij het online tuincentrum scoor je kunstkerstbomen die haast niet van de echte varianten te onderscheiden zijn. Daarnaast gaat een nepboom jarenlang mee en is het dus zeker de investering waard. Ook bij Leen Bakker staat het kerstassortiment weer online en kun je voor een klein bedrag al een mooie boom op de kop tikken. Wil je van alle gemakken voorzien zijn? Bestel dan een kerstboom met alles erop en eraan. Zo hoef je geen ballen of verlichting in huis te halen, wat je een hoop gedoe scheelt.

Kerstboom optuigen


Unieke ornamenten

Tegenwoordig zijn er talloze ornamenten te scoren in de meest uiteenlopende vormen. Van een tompouce ornament tot aan een glitterende hamburger: de webshops staan vol met deze hebbedingetjes. Zo ook de HEMA webwinkel, waar je al voor enkele euro's een échte eyecatcher voor in de boom bestelt. Bij Blokker kan het ook niet gek genoeg. Hier koop je unieke ornamenten en krijg je tijdelijk de vierde gratis. Verder kun je bij Heinen Delfts Blauw prachtige Delfts Blauwe kerstboomversieringen shoppen. Ben jij niet zo van deze gekke prullaria en ga je liever voor de klassieke kerstdecoratie? Dan past het assortiment van Tuincentrum Outlet beter bij jou. Bij deze webshop kun je grootverpakkingen scoren, waardoor je al met een paar van deze dozen je boom gevuld hebt. Vergeet niet om de tijdelijke kortingscode te gebruiken voor 10% korting op het gehele kerstassortiment.


Een magische kersttuin

Steeds meer mensen kiezen ervoor om het niet alleen bij versieringen in het huis te laten. Met enkele tuinlampjes creëer je al snel een hoop gezelligheid voor de hele buurt. Je kunt de lampjes tegen je woning bevestigen, maar ook in de struiken en planten. De mogelijkheden zijn eindeloos en niets is te gek als het aan VidaXL ligt. Bij de woonwinkel kun je extravagante kerstversiering scoren zoals een opblaasbare kerstman, kerstkransen met lampjes en zelfs verlichte rendieren. bol.com maakt het inslaan van de buitenverlichting ook een stuk makkelijker dankzij de vele aanbiedingen. Je pakt bij de winkel tot wel 30% korting op waterbestendige kerstverlichting

DIY kerstkrans

Ben jij een creatieve duizendpoot en ga je graag zelf aan de slag met het maken van kerstversiering? Dan is het samenstellen van een kerstkrans een mooi DIY-project voor jou. In de blog van Kaartje2go lees je hoe je zelf een prachtige krans ontwerpt en krijg je stap voor stap de nodige instructies. Alle benodigdheden hiervoor kun je voordelig bestellen bij de hobbyspeciaalzaak Pipoos. Denk hierbij aan ijzerdraad, metalen ringen en lint. Je kunt ook naar het bos gaan en decoratie plukken uit de natuur zoals takjes, dennenappels en eikeltjes.


Kerstcadeaus voordelig inslaan

De kerstgekte is begonnen en dit betekent helaas ook dat de bezorgingsdiensten het weer enorm druk hebben. Het kan dus zijn dat je pakketjes wat vertraging oplopen. Zorg er daarom voor dat je tijdig begint met het plaatsen van je bestellingen, zodat je de cadeautjes gegarandeerd op tijd in huis hebt. Bij de volgende webshops vind je de leukste kerstcadeaus en profiteer je van fikse korting:

Kerstcadeaus inpakken


Een persoonlijke kerstgroet

Het versturen van kerstkaarten wordt steeds minder populair. Toch is het altijd leuk om een kaartje te ontvangen van je vrienden of familieleden tijdens de kerstdagen. Laat jouw geliefden weten dat je aan ze denkt en verstuur een persoonlijke kerstgroet. Bij Greetz krijg je tot wel 65% korting op je kerstkaarten! Hoe meer kaarten je bestelt, hoe meer korting je pakt. Je kunt de kaart helemaal naar wens maken door bijvoorbeeld een eigen foto te selecteren, de kaart te decoreren met stickers of zelfs een audiobericht toe te voegen.


Neem ook eens een kijkje op onze speciale themapagina. Hier vind je de beste aanbiedingen en kortingscodes voor Kerstmis 2023!