Najaar 2023: dit is hoe je de modetrends met korting in huis haalt

Over slechts een week gaat de herfstperiode weer van start. De temperaturen zullen snel dalen en de vele zonnestralen maken plaats voor regenachtig herfstweer. Het is dus de hoogste tijd om je korte broeken en topjes op te bergen en plaats te maken voor de nieuwste herfstmode. Wij hebben uitgezocht wat de musthaves zijn voor komend seizoen en hoe jij flink kunt besparen op je online shoppingsessie. Lees dus snel verder!


Back to basic

Deze zomer waren de buikkettingen, glitters en statement items niet te missen. Echter maken deze opvallende trends plaats voor casual en minimalistische outfits. Combineer een baggy jeans met een basic witte top en maak je look helemaal af met een klassieke Nike of adidas sneaker. Voor de koudere dagen kun je de look stijlen met een oversized blazer of een schipperstrui. Mocht dit iets te simpel voor je zijn, dan kun je de look iets opvallender maken met bulky oorbellen of een stijlvolle handtas. 

Dikke truien


Terug van weggeweest: (nep)leer

De lederen looks maken ieder jaar tijdens de herfst en winter een comeback. Ook dit jaar zijn leren jassen, broeken, schoenen en tassen een must voor in je garderobe. Voor de koudere dagen is een leren jas met imitatiebont aan de binnenkant ideaal. Benieuwd bij welke winkels je deze lederen mode kunt shoppen én korting kunt scoren? Hieronder vind je de beste acties.


Warme jassen met korting

De overgang van de zomer naar de herfst kan voor wisselvallig weer zorgen. Een lichte jas, ook wel een tussenjas genoemd, is perfect voor zonnige, maar ook bewolkte dagen. Zoals we eerder hebben benoemd zijn leren jassen voor komend seizoen erg populair. Ook de trenchcoat zal het weer erg goed doen tijdens de herfst. Neem zeker een kijkje bij Stradivarius, waar je al deze trends vindt. Ook mag een bezoekje aan Pull & Bear niet ontbreken. De webshop staat namelijk helemaal vol met herfst- en wintermode, waaronder trendy jassen.

Vrouw met trenchcoat

Tijdens de koude dagen mag een stijlvolle winterjas niet ontbreken. Hoewel je natuurlijk een modieuze jas wil scoren, is het ook erg belangrijk om te denken aan de kwaliteit. De winterjassen van The North Face zijn waterdicht en houden je warm tijdens de wintermaanden. Met de gewatteerde jassen van Levis krijg je ook waar voor je geld. De jassen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en je geniet van extra warmte dankzij de donzen isolatie. Gebruik gelijk onze exclusieve kortingscode tijdens het afrekenen, zodat je 20% korting ontvangt op je nieuwe winterjas.


Schoenen voor het najaar

Een nieuw seizoen brengt ook weer nieuwe schoenentrends met zich mee. Zo zullen retro sneakers deze herfst erg gewild zijn. Denk hierbij aan sneakers met klittenband en skateschoenen. Wees de hype voor en scoor nu al deze herfsttrend bij Converse en New Balance. Daarnaast kun je de oude en vertrouwde Dr. Martens laarzen weer massaal in de schappen en op straat vinden. Deze laarsjes zijn een must geworden voor iedere schoenencollectie! Met onze exclusieve code kun je dit topmerk met 12% korting bij Sarenza shoppen. Daarnaast zullen hoge laarzen weer erg populair zijn. Van laarzen met een metallic coating tot cowboylaarzen: opvallende boots zul je de komende maanden vaak voorbij zien komen. In de webshop van Steve Madden zul je gegarandeerd een waanzinnig paar laarzen scoren, die jouw outfit laten stralen. En vergeet uiteraard niet om je nieuwe laarsjes of sneakers in te spuiten met een impregneerspray, zodat ze beschermd zijn tegen regen en vuil. Je kunt ze zo makkelijker schoonmaken en je geniet nóg langer van je stappers.


Vul voordelig je garderobe

Er zijn natuurlijk nog veel meer webshops waar je dé trends voor komende seizoenen kunt shoppen. Hoewel de nieuwe collecties vaak nog niet zijn afgeprijsd, zijn er een heleboel promoties te vinden, waarmee je toch nog korting kunt pakken. Hier vind je een greep uit de meest interessante aanbiedingen en kortingscodes van dit moment. Je kunt ook onze "Autumn Deals" pagina in de gaten houden, waar we dagelijks de beste acties en codes plaatsen.