Vier Halloween extra voordelig dankzij deze bespaartips

Op dinsdag 31 oktober is het weer Halloween. Heb jij al een spooky outfit in huis gehaald of de nodige decoratie al ingeslagen? Zo niet, lees dan snel verder! We hebben de beste deals voor je verzameld, zodat je Halloween dit jaar extra voordelig kunt vieren. Ook lees je in deze blog welke activiteiten je kunt ondernemen tijdens het meest griezelige feest van het jaar. Ontdek hoe je kunt besparen op een gave outfit, een uniek dagje weg en feestbenodigdheden.


Halloween steeds populairder

Ieder jaar vieren we Halloween op 31 oktober en ook in Nederland wordt er steeds meer aandacht besteed aan het griezelfeest. Wat jaren geleden nog enkel een klein feestje was voor de échte liefhebbers, is uitgegroeid tot een feest waar je haast niet meer aan ontkomt. In het weekend van 28 en 29 oktober zijn er enorm veel feesten in halloweenstijl waar je heen kunt gaan. Ook wordt het onder de kleintjes steeds populairder om langs de deuren te gaan en hun bakjes te laten vullen met snoepgoed. Daarnaast staat de maand oktober bij veel pretparken in het thema van Halloween. Er valt dus genoeg te beleven!

Trick or treat


Vier Halloween in een pretpark

Wil jij van Halloween 2023 een onvergetelijke dag maken? Dan is een bezoekje aan een pretpark een must. Bij heel veel pretparken in Nederland, België en Duitsland kun je een hele dag griezelen en kijk je je ogen uit. Overdag kun je genieten van al je favoriete attracties en zodra de zon ondergaat, veranderen de parken in een ware nachtmerrie. Je loopt namelijk tussen de enge zombies en je komt oog in oog te staan met moordlustige personages. Durf jij het aan? Scoor dan je tickets met korting via de volgende deals:


Korting op halloweenkostuums

Of je nu een festival op de planning hebt staan of naar een huisfeestje gaat tijdens het halloweenweekend: een toffe outfit mag zeker niet ontbreken. Weet jij al wat je aantrekt? Zo niet, neem dan zeker een kijkje bij Feestbazaar! De webshop staat vol met kostuums en je kunt zelfs tot 40% korting scoren op je bestelling. Ook bij Fun & Feest vind je dit jaar wederom een enorm aanbod aan halloweenlooks. Denk bijvoorbeeld aan maskers, schmink en complete kostuums. Tevens kun je bij deze winkel terecht voor spooky decoratie. Hiermee kun jij je woning en voortuin helemaal klaarmaken voor Halloween. Verder vind je bij SHEIN een heleboel leuke outfits, die erg geschikt zijn voor een avondje uit. Denk hierbij aan strakke tops met skeletprint en duivelhoorntjes met glitters.

Halloween pompoen

Wil je een stapje verder gaan en helemaal uitpakken? Maak je outfit dan helemaal compleet met speciale kleurlenzen. Bij Alensa kun je niet alleen rode, witte en zwarte kleurlenzen bestellen, maar ook lenzen met bloedspetters, panterprint of een andere opdruk. Bij Lensplaza ben je eveneens aan het juiste adres voor kleurlenzen. Je kunt hier zelfs tot wel 30% korting pakken op de verpakkingen.


Ontdek de beste horrorfilms

Om helemaal in de halloweensferen te komen hoef je er natuurlijk niet per se op uit te gaan. Kruip onder een lekker dekentje en geniet in alle veiligheid van enge horrorfilms. Met het ruime aanbod van HBO Max raak je haast niet uitgekeken. De streamingdienst heeft klassiekers als "IT" en "The Exorcist" voor je klaarstaan, maar ook nieuwe horrorfilms zoals "The Haunted Museum". Natuurlijk zijn er ook minder enge films te vinden, die je bijvoorbeeld met de kleintjes kunt kijken. En het mooie is: via deze deal kun je tot wel 40% korting scoren op een HBO Max abonnement! Voor nog meer mogelijkheden kun je het aanbod van Prime Video ook eens bekijken. Via deze actie kun je tot wel 60% korting scoren op een nieuw lidmaatschap. Zo kun je heel voordelig de meest griezelige films en series bingen tijdens Halloween.

Horror film

Van al die enge films en series is het niet zo gek dat je de straat niet meer op durft. Gelukkig kun je altijd vertrouwen op de snelle service van Flink. De bezorgingsdienst staat binnen no time met jouw boodschappen op de stoep. Vergeet niet om onze exclusieve kortingscode te gebruiken waarmee je €10,- korting ontvangt op je bestelling. Heb je geen zin om zelf te koken? Verwen jezelf dan met een heerlijke maaltijd met Uber Eats. Met deze kortingscode kun je pizza, sushi en burgers bij je favoriete restaurants met wel €5,- korting scoren.