De leukste en meest voordelige uitjes tijdens de kerstvakantie, dit zijn ze!

Over slechts een week gaat de kerstvakantie van start. Maar liefst twee weken lang heb je de tijd om tot rust te komen, leuke activiteiten te ondernemen en samen te komen met het gezin, je vrienden en familie. Heb jij nog geen plannen gemaakt voor de kerstvakantie? Lees dan snel verder, want wij hebben uitgezocht wat de leukste winterse activiteiten zijn. Tevens lees je in deze blog hoe je flink kunt besparen op deze daguitjes. 


Pretparken met winterthema

Tijdens de wintermaanden toveren veel pretparken zich om tot een heus winter wonderland. Neem bijvoorbeeld de Efteling, waar alle sprookjes een winters jasje hebben gekregen. Daarnaast is er zelfs een schaatsbaan in het park te vinden en kun je op meerdere plekken even opwarmen onder het genot van een warme chocolademelk. Ook Walibi houdt haar deuren tijdens de winter open. Tot en met 7 januari kun je genieten van de spannende achtbanen en begint het park, zodra het schemerig wordt, te schitteren dankzij de vele sfeerverlichting en spectaculaire lichtshows. Via deze actiepagina kun je tot maar liefst 50% korting scoren op je tickets voor Walibi Bright Nights! 

Voor de ultieme kerstsfeer ben je bij Movie Park Germany aan het juiste adres. Het Duitse pretpark is omgetoverd tot een groot kerstfestijn in Hollywoodstijl. Ook hier kun je tot het eind van de kerstvakantie terecht voor een ultieme winterse belevenis. En het mooie is: je kunt je tickets voor Movie Park Germany Hollywood Christmas met minstens €15,- korting bestellen via deze promoties. Ook voor de allerkleinsten valt er genoeg te beleven. Bij Slagharen beleef je een dag vol magie dankzij de aanwezigheid van de kerstman en zijn elf. Verder kun je tijdens Winter Slagharen schaatsen, een duik nemen in het overdekte zwembad Aqua Mexicana en diverse kerstshows bijwonen. Klinkt dit je als muziek in de oren? Check dan snel alle Slagharen aanbiedingen, zodat je tot wel 50% korting kunt scoren op je toegangsbewijzen, overnachtingen en complete kerstarrangementen.


Bezoek een kerstmarkt

Tot en met het einde van het jaar kun je nog langsgaan bij een kerstmarkt. Je hebt dus alleen de eerste week van de kerstvakantie nog tijd om jezelf onder te dompelen in de kerstvreugde. In Duitsland zijn er ook dit jaar weer enorm veel traditionele markten te vinden, vol met unieke marktkramen. Aangezien Duitsland voor veel mensen een flink stuk van huis is, mag een hotelovernachting dichtbij de kerstmarkt haast niet ontbreken. Via Booking.com scoor je al snel 15% korting of meer op overnachtingen in Duitsland. Zo kun je tijdens je bezoek een heerlijk glas glühwein of eggnog nuttigen.

Hond in de sneeuw

Is een reisje naar Duitsland je iets te ver? Ook in Nederland zijn er genoeg leuke kerstmarkten te vinden die zeker een bezoekje waard zijn. Zo vind je in Maastricht, Valkenburg, Utrecht en Dordrecht talloze kerstkraampjes en valt hier van alles te zien en te beleven. Via FlixBus kun je voor slechts enkele euro's een busreis naar een van deze kerstmarkten scoren. Wil je meteen een overnachting aan dit uitstapje toevoegen? Check dan de speciale arrangementen van Fletcher. Bij de overnachtingen ontvang je een uitgebreid ontbijt en kun je gebruikmaken van de gratis wandel- en fietsroutes.


Voordelig een hapje eten

Wie aan Kerstmis denkt, denkt hoogstwaarschijnlijk ook aan een lekker hapje eten. Ga er deze kerstvakantie eens lekker op uit met vrienden of familieleden! Via Groupon kun je tot wel 40% korting ontvangen bij restaurants in de buurt. Bij Social Deal staat de webshop momenteel ook gevuld met fantastische aanbiedingen, zodat je heel voordelig bij een toprestaurant kunt eten. Sta je zelf graag in de keuken en wil je indruk maken? Steek dan de handen uit de mouwen en ga zelf aan de slag. Bij Jumbo en Albert Heijn kun je enorm veel inspiratie opdoen via de speciale kerstmagazines. Voor zowel vleeseters als vegetariërs en veganisten vind je hier de lekkerste kerstmenu's.

Kerstdiner


Een dag vol winterpret

Deze winter valt er uiteraard nog veel meer te beleven. Hieronder vind je een lijstje van unieke daguitjes vol winterpret én de beste kortingsacties van dit moment. 


Bereid je voor op Kerstmis

Wil je het begin van deze kerstvakantie benutten om de laatste kerstcadeaus in huis te halen? Je kunt heel eenvoudig de drukte vermijden door je kerstcadeaus vanuit je luie stoel te bestellen. Tevens kun je bij heel veel webshops profiteren van geweldige acties. Zorg er wel voor dat je tijdig je cadeaus bestelt, want door de enorme drukte bij de pakketdiensten kan het zijn dat de verzending wat vertraging oploopt. Check dus goed op de website bij jouw favoriete winkel tot wanneer je kunt bestellen om de cadeaus op tijd te ontvangen. Wanneer je bij ICI PARIS XL bestelt, neem je het zekere voor het onzekere. Je kunt namelijk al binnen een uur je bestelling ophalen via de Click & Collect-service. Bij bol.com kun je zelfs kiezen voor bezorging op dezelfde dag. Bestel dus vandaag en weet zeker dat de cadeaus nog vóór de start van Kerstmis binnen zijn.