Dit zijn de beste kortingscodes en acties om 2022 mee af te sluiten

Over iets meer dan een week is het tijd om 2022 af te sluiten. Dit jaar kunnen we de jaarwisseling weer zoals vanouds vieren. Reden genoeg dus om oud en nieuw extra groots te vieren! Het is de hoogste tijd om een oogverblindende outfit te scoren en alle benodigdheden voor een spetterend feestje in huis te halen. Lees snel verder, want wij hebben uitgezocht bij welke winkels je de hoogste korting pakt op al deze aankopen.


Een weekendje weg

Lijkt het jou leuk om de jaarwisseling dit jaar totaal anders te vieren? Kies dan voor een weekendje weg in een vakantiehuisje om helemaal tot rust te komen of om juist het feest extra bijzonder te maken. Dit jaar valt oudjaarsdag namelijk op een zaterdag, waardoor je er een onvergetelijk vrienden- of familieweekend van kunt maken. Bij Belvilla heb je keuze uit heel veel vakantiehuisjes voor ieder budget. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de grens over te gaan en een huisje te huren in Duitsland of België. Verder heeft Duinrell een mooie deal voor oud en nieuw. Je krijgt namelijk gratis extra's ter waarde van €50,- bij je weekendje weg en er staat een waanzinnige vuurwerkshow op de planning. Neem ook een kijkje bij VakantieVeilingen, waar je al vanaf €1,- mee kunt bieden op de leukste uitjes en weekendjes weg tijdens de jaarwisseling.

Kindervuurwerk


Vier oudejaarsavond thuis

Is het thuisblijven tijdens oudejaarsavond je de afgelopen jaren vrij goed bevallen? Vier oud en nieuw dan lekker vanuit huis! Je kunt je woning heel gemakkelijk omtoveren tot een ware feestzaal met de partydecoratie van Feestbazaar en Feestwinkel. Vervolgens hoef je alleen nog wat lekkere hapjes en drankjes in huis te halen en het feest kan beginnen. Let er wel op dat je op tijd de benodigde decoratie bestelt, zodat je deze vóór 31 december in huis hebt. Het kan namelijk nog erg druk zijn bij de bezorgingsdiensten vanwege de kerstdagen.

Proosten


Gezelschapsspellen met korting

Of je nu de jaarwisseling viert met vrienden of je gezin: een gezelschapsspel kan haast niet ontbreken. Niet alleen creëer je gezelligheid aan tafel, ook is dit een mooie manier om de kinderen wakker te houden tot het vuurwerk de lucht in gaat. Bij bol.com kun je nu gelukkig de meest populaire spellen scoren met tot wel 50% korting! Ook bij Top1Toys staat de webshop vol met gezellige spellen en ontvang je nu tot maar liefst 60% korting op kaart- en bordspellen.


Een feestelijke outfit

Oudejaarsavond is hét moment om jezelf flink op te doffen en een schitterende outfit aan te trekken. Een jurk vol pailletjes, een velours pak en opvallende items zijn dit jaar enorm populair. Zoek je nog een eyecatcher voor de jaarwisseling? Neem dan een kijkje bij Boohoo of boohooMAN, waar je momenteel profiteert van 50% korting op werkelijk alles. Ook bij NAKD staat de hele webshop in het teken van de jaarwisseling en hier kun je dan ook de laatste trends shoppen. Verder heeft H&M de nieuwe partycollectie ook online staan en je kunt in de speciale "New Years Eve" categorie de meest unieke outfits scoren. Denk bijvoorbeeld aan een blazer, een jumpsuit of misschien wel een chique overslagjurk. Wees er wel snel bij, want ook bij het bestellen van je nieuwe partylook kan het zijn dat de verzendtijd iets langer is dan normaal.

Proosten op het nieuwe jaar


Voorkom vuurwerkstress

Hoewel er tegenwoordig strengere regels gelden voor het afsteken van vuurwerk dan voorheen, is de kans groot dat het er tijdens de jaarwisseling toch erg ruig aan toe zal gaan. Deze harde knallen en het siervuurwerk zijn voor veel mensen fantastisch om te zien, alleen is dit helaas voor veel huisdieren anders. Honden, katten en andere huisdieren kunnen hier veel stress en angst door ervaren. Medpets heeft hier gelukkig speciale anti-stress producten voor, die je huisdier kunnen kalmeren. Hier krijg je nu maar liefst 10% korting op en met deze kortingscode ontvang je nu 5% extra korting. Ook kun je jouw huisdier wat lekkernijen geven om ze te belonen voor goed gedrag. Met onze exclusieve kortingscode krijg je nu 12% korting op je aankoop bij Zooplus. Ten slotte is het op deze avond belangrijk om het beestje te voorzien van een rustig plekje waar hij tot rust kan komen.


Het hele team van Acties.nl wenst jou een geweldige jaarwisseling en een gelukkig nieuwjaar! Ook in 2023 zullen wij ervoor zorgen dat jij kunt profiteren van de beste aanbiedingen en zo flink kunt besparen op al je online aankopen.