ELLE Smart Shopping Weekend: dit is alles wat je moet weten

Shopliefhebbers opgelet: het ELLE Smart Shopping Weekend komt er weer aan! Officieel gaat het koopjesevent op zaterdag 30 september van start, maar er zijn een hoop winkels die al vanaf vandaag stunten met hoge kortingen. In deze blog vind je een overzicht van alle winkels die deelnemen aan het shoppingweekend. Lees dus snel verder en ontdek bij welke topwinkels je met korting kunt shoppen.


Wat is ELLE Smart Shopping Weekend?

Mocht je nog niet eerder hebben gehoord van het ELLE Smart Shopping Weekend, dan is dit niet zo heel gek. Tot twee jaar geleden heette het shopfestijn namelijk National Glamour Day, georganiseerd door het modeblad Glamour. Toentertijd kon je met de laatste editie van het blad langs de deelnemende winkels en zo je korting verzilveren. Nu dit magazine niet meer bestaat, is het stokje overgedragen aan het welbekende blad ELLE en hoef je niet meer met het blad langs de fysieke winkels te gaan. Je kunt nu in alle rust vanuit je luie stoel je winkelmandje vullen! Zo kun jij binnen no time alle deelnemende winkels afgaan en hoef je niet de hele stad door te reizen.

Maar liefst twee keer per jaar bundelt ELLE haar krachten met populaire modewinkels, zodat jij met minstens 20% korting je garderobe kunt vullen. Hoewel er veel winkels meedoen aan het ELLE Smart Shopping Weekend, zijn er ook een hoop winkels die tijdens dit weekend een eigen shoppingweekend organiseren. Dit gaat ons natuurlijk niet onopgemerkt voorbij, want ook deze waanzinnige aanbiedingen vind je terug in deze blog.


Korting op de nieuwste collecties

Nu de herfst van start is gegaan, liggen de winkels weer vol met nieuwe najaarscollecties. Kan jouw kledingkast wel een opfrisser gebruiken? Dan komt het ELLE Smart Shopping Weekend als geroepen! Je krijgt met de kortingsacties en -codes namelijk korting op de nieuwste collecties. Zo kun jij heel voordelig nieuwe kleding, schoenen, verzorgingsproducten en accessoires bestellen.

Online shoppen


De beste acties

Tijdens het ELLE Smart Shopping Weekend kun je bij de meest populaire winkels shoppen met ten minste 20% korting. Hieronder vind je een greep uit de deelnemende webshops. Hoewel er al een hoop winkels bekend zijn gemaakt, zullen er morgen nog meer winkels toegevoegd worden aan de lijst van deelnemende winkels. Blijf daarom Acties.nl goed in de gaten houden, om op de hoogte te blijven van alle deals omtrent het shoppingweekend.


Kortingscodes

Bij een aantal webshops kun je enkel de korting activeren middels een kortingscode. Ook deze kortingscodes hebben we voor jou verzameld en je vindt ze hieronder:

Uitverkoop


Staat jouw favoriete webshop hier niet tussen? Maak je geen zorgen, het kan zomaar zijn dat deze winkel pas op een later moment naar buiten komt met een ELLE Smart Shopping Weekend actie. Blijf daarom Acties.nl het hele weekend checken, zodat je geen enkele aanbieding en kortingscode mist.