ELLE Smart Shopping Weekend 2023: dit zijn de deelnemende webshops

Morgen is het weer zover! Het ELLE Smart Shopping Weekend staat weer voor de deur en dit betekent dat je het komende weekend kunt profiteren van waanzinnig veel voordeel. Ook dit jaar zijn er weer een hoop populaire webshops die deelnemen aan dit koopjesevent. Een mooi moment om je garderobe klaar te maken voor de lente- en zomermaanden. Welke winkels dit zijn en hoeveel korting je bij deze shops kunt scoren, vind je allemaal terug in deze blog.


ELLE Smart Shopping Weekend 2023

Tweemaal per jaar organiseert het modeblad ELLE een shopping weekend om de nieuwste collecties met fikse korting te kunnen shoppen. Bij de meeste merken en winkels kun je de gehele collectie met 20% korting of meer in huis halen. Dit jaar staat het event gepland op zaterdag 15 april en zondag 16 april. Niet alleen online, maar ook in de fysieke winkels kun je van de beloofde kortingen profiteren, mits je de nieuwste editie van ELLE op zak hebt. Shop je toch liever vanuit je luie stoel? Dan kun je vandaag alvast de tijd nemen om je winkelmandje te vullen met je favoriete items. Zo ben je extra goed voorbereid en kun je morgen gelijk door naar de check-out. Ga er dus even lekker voor zitten en plaats de nieuwste trends voor de lente en zomer in je wishlist.


Korting op lente- en zomercollecties

Ieder seizoen brengt weer nieuwe trends met zich mee. Ook in de laatste lente- en zomercollecties van bekende modemerken zijn weer een hoop fashiontrends te vinden die je niet mag missen. Het is daarom verstandig om het ELLE Smart Shopping Weekend te benutten om deze musthaves met korting in huis te halen. Hieronder vind je alle webshops waar je dit weekend zeker een kijkje moet nemen.

Vrouw met lentemode


Korting op verzorgingsproducten

Niet alleen kun je tijdens het ELLE Smart Shopping Weekend de beste kortingen scoren op modetrends, ook kun je flink profiteren van korting op beautyproducten. Dit is een uitgerekend moment om je favoriete skincareproducten te scoren en een voorraadje aan te leggen. Denk er vooral aan om verzorgingsproducten met SPF te bestellen! De temperaturen beginnen namelijk flink te stijgen en de felle zonnestralen kunnen al snel voor beschadiging van de huid zorgen. Vanaf morgen kun je flink besparen bij de volgende webwinkels:

gezichtsverzorging


Korting op schoenen

Ook kun je vanaf morgen bij een heleboel schoenenwinkels terecht voor korting. Dit komt goed uit! Met de komst van de lente worden de dagen langzaamaan wat warmer en dus kunnen de winterse laarzen weer de kast in. Kies voor een comfortabele sneaker die je vrijwel met iedere outfit kunt combineren of shop sandalen voor onder je nieuwe zomerse jurken. De schoenenmerken met de beste deals tijdens het ELLE Smart Shopping Weekend vind je hier:

Online shoppen


Overige aanbiedingen

Tijdens het ELLE Smart Shopping Weekend kun je ook binnen andere categorieën korting pakken. Zo krijg je bij Under Armour 20% EXTRA korting op je sportoutfit dankzij deze kortingscode. Ook heeft SUITSUIT een mega deal: 20% korting op werkelijk alles! Ben je op zoek naar goedkope kinderkleding? Neem dan dit weekend zeker een kijkje in de webshop van Kixx. Hier krijg je namelijk 20% korting op vrijwel alle kindermode. Verder kun je vanaf vandaag profiteren van 20% korting op alles bij Melano middels onze unieke kortingscode en shop je bij Zonnebrillen.com ook met 20% korting. 


Sta jij al in de startblokken om je slag te slaan tijdens het ELLE Smart Shopping Weekend of bekijk je alle aanbiedingen nog eens op je gemak zodat je de beste en voordeligste keuze kunt maken? Wat je ook doet: zorg ervoor dat je aankomend weekend onze site goed in de gaten houdt voor alle kortingscodes en acties die het grote shopping weekend met zich meebrengt. De meeste kortingsacties worden namelijk pas op 15 april bekendgemaakt en sommige webshops houden de aankomende deals dus nog even geheim.