Alles wat je moet weten voor ELLE Smart Shopping Weekend 2022

Koopjesjagers opgelet! Op zaterdag 30 april en zondag 1 mei shop je jouw nieuwe garderobe met fikse korting tijdens het grootste shopping event van Nederland: ELLE Smart Shopping Weekend. Bij maar liefst veertig populaire modemerken kun je shoppen met wel 20% korting of meer. Lees snel verder om alles te weten te komen over dit speciale weekend en om te checken welke winkels deelnemen aan het ELLE Smart Shopping Weekend.


Slim shoppen bij je favoriete winkels

Het welbekende modeblad ELLE organiseert dit evenement voor de tweede keer en het is dé uitgelezen kans om flink te besparen op je nieuwe looks, verzorgingsproducten en accessoires. Om jou nog langer te laten profiteren van deze fijne kortingen, heeft ELLE een kleine aanpassing gemaakt vergeleken met de vorige editie. Vorig jaar kon je namelijk maar één dag profiteren van minstens 20% korting bij populaire modewinkels, maar dit jaar is hier een dag aan toegevoegd! Daarom heet het event tegenwoordig ELLE Smart Shopping Weekend in plaats van ELLE Smart Shopping Day. Je hebt nu dus een extra dag om rond te kijken bij de deelnemende winkels en jouw aankopen af te ronden. 

Pakketje openen

 

Ondanks de vele aanbiedingen en kortingscodes waarvan je profiteert tijdens het event, is dit weekend niet bedoeld om zoveel mogelijk items in te slaan. Slim shoppen staat het hele weekend in de spotlight en zo ook het maken van bewuste keuzes. In Nederland retourneren we als geen ander: met een retourpercentage van 13% zijn we koploper in Europa. Ongeveer de helft van deze retouren komt uit de fashionindustrie. Het is dus tijd om hier iets aan te doen en bewuster na te denken over onze aankopen. Kies daarom voor items waar je gegarandeerd lang plezier van gaat hebben. Om zeker te zijn van je aankopen tijdens deze kortingsdagen is het slim om van te voren al een wishlist aan te maken bij de deelnemende webshops. Zo hoef je niet haastig je aankoop af te ronden of te stressen door eventuele tijdsdruk en weet je zeker dat je jouw ultieme favorieten bestelt. Het aanmaken van zo'n wishlist is doorgaans erg eenvoudig. Door de apps van de deelnemende winkels zoals H&M en LookFantastic te downloaden, worden jouw lievelingsitems automatisch opgeslagen. 


ELLE x Klarna

Het modeblad ELLE is een samenwerking aangegaan met Klarna, een betaalmethode waarmee je je bestelling pas achteraf hoeft te betalen. Het weekend staat in het teken van smart shopping en hier past Klarna perfect bij! Dankzij deze betalingsoptie kun je tot wel dertig dagen na aankoop je factuur betalen of betaal je je bestelling eenvoudig in drie termijnen. Hierdoor hoef je niet te wachten tot je net je loon hebt gekregen en kun je losgaan tijdens ELLE Smart Shopping Weekend. Via de Klarna app kun je in één overzicht je aankopen terugvinden, waardoor je precies weet voor welke datum je de aankopen moet betalen. Wil je iets retourneren? Dan wordt jouw betaling gepauzeerd en profiteer je alsnog van de beloofde dertig dagen om je betaling af te ronden. Dat is nog eens slim shoppen! 

Bestelling afrekenen


Deelnemende winkels en kortingscodes

Bij veel webwinkels kun je sinds kort de nieuwste lente- en zomercollecties shoppen. Dit is dan ook het perfecte moment om je nieuwe outfits voor de lente en zomer te scoren. Bij populaire winkels zoals Otrium, NAKD, LookFantastic en nog veel meer pak je ten minste 20% korting! Hiernaast nemen een hoop andere winkels ook deel aan dit evenement en die hebben we voor jou hieronder alvast op een rijtje gezet. Staat jouw favoriete webshop er niet tussen? Wees dan niet getreurd, want naast de winkels die officieel meedoen zijn er ook talloze shops die tijdens dit weekend een eigen shoppingdag organiseren. Hierdoor profiteer je misschien alsnog van hoge kortingen op je beoogde items. Check Acties.nl om altijd op de hoogte te blijven van de actuele acties bij deze modemerken en online shops. 


Zoals je wel kunt zien is volgend weekend hét moment om je nieuwe garderobe te shoppen. Heb je al een paar items op het oog? Wacht dan nog enkele dagen met het plaatsen van een bestelling, zodat je gegarandeerd maximaal bespaart. De meeste acties en kortingscodes worden pas enkele dagen voor dit spectaculaire weekend bekendgemaakt. Hou daarom onze uitgelichte pagina goed in de gaten! Zorg dat je ELLE Smart Shopping Weekend op zaterdag 30 april en zondag 1 mei nu al in je agenda hebt staan en je winkelmandjes gevuld zijn om direct je slag te kunnen slaan.