Spendeer Blue Monday voordelig met deze kortingscodes (en tips voor extra geluk)

De meest deprimerende dag van het jaar staat weer voor de deur: Blue Monday. Iedere derde maandag van januari wordt deze dag uitgeroepen als meest depressieve maandag van het jaar. Het is de dag waarop alle voornemens stranden en het winterweer er als een bom inslaat aangezien je nog lang moet wachten tot de zomervakantie! Al deze factoren maken maandag 21 januari tot de meest deprimerende dag van het jaar. Benieuwd hoe jij deze dag kunt overleven? Wij geven jou de beste kortingscodes om jouw Blue Monday door te komen en de beste tips voor een beetje extra geluk op deze dag! Zo valt Blue Monday uiteindelijk reuze mee en kun je deze dag toch nog positief afsluiten!


Heerlijk eten

Om deze dag door te komen kun je jouw depressieve wolk laten verdwijnen door lekker te gaan eten. Ga eens heerlijk uiteten met je beste vriendin in jullie favoriete restaurant of geniet van een heerlijke Thuisbezorgd maaltijd als je toch liever thuis blijft op deze dag! Bestel die pizza’s maar en zet een filmpje aan op Netflix. Gegarandeerd dat het je humeur weer opvrolijkt! En natuurlijk mag chocolade niet ontbreken in deze tips voor extra geluk. Het is namelijk feitelijk bewezen dat mensen gelukkig worden van het eten van chocolade. Sla die chocolade repen dus maar alvast in!

Pizza


Shop till you drop

Wat is er nu leuker dan Blue Monday doorkomen door te winkelen! En wat het nu nog leuker maakt is dat je kan profiteren van super veel kortingen in de sale. Heel veel winkels hebben hun laatste sale waarbij de kortingen soms wel op kunnen lopen tot 70%. Sla dus maar alvast in, vul die winkelmandjes en trakteer jezelf op een nieuwe garderobe waarbij je ook nog eens geld in je broekzak houdt! Twee vliegen in een klap dus! Benieuwd waar je allemaal kunt profiteren van korting? Lees dan de blog van vorige week eens terug waar je de beste kortingscodes en aanbiedingen van dit jaar ontdekt! Zo ontvang je nu bij Nike tot wel 40% korting in de sale en profiteer je bij Superdr tot wel 50% korting in de sale! Dat mag je zeker niet missen dus!


Sporten

Iedereen weet het wel, stress en spanning is niet goed voor je gezondheid. Het zal je zeker goed doen als je even gaat sporten op Blue Monday. Ga bijvoorbeeld hardlopen en maak je hoofd leeg of duik de sportschool in. Even je frustraties uiten in de vorm van beweging zal er misschien wel voor zorgen dat jij je beter in je vel gaat zitten! Vul die sporttas dus maar alvast en ga ervoor! Mocht je nou echt geen fanatiek liefhebber zijn van sporten dan kun je altijd nog een extra lang stukje gaan wandelen met je hondje bijvoorbeeld! Daar zal je hondje ook heel gelukkig van worden ;-)!


Vakantie boeken

Ben jij ook weer de dagen aan het aftellen tot dat je eindelijk weer op vakantie mag gaan? Moet jij nog een vakantie gaan boeken? Goed zo! Dan is Blue Monday de dag waarop jij je vakantie moet gaan boeken. Struin alle reis/vakantie websites maar af, laat je inspireren door de mooiste vakantiebestemmingen van 2019 en gegarandeerd dat het jouw humeur ten goede zal komen! Bovendien profiteer je bij heel veel reisorganisaties nu van de vroegboekkortingen waarbij jij dus beloond wordt met korting omdat je vroeg je vakantie boekt. Zo kun je bij Corendon maar liefst tot €50,- korting krijgen als je nu al je zomervakantie voor dit jaar boekt, en geeft Expedia €50,- korting! Zo wordt een vakantie boeken nóg leuker!

Vakantie


Volledige ontspanning

Wat ook een goede manier is om Blue Monday door te komen is door een arrangement te boeken bij een van de vele wellness resorts in Nederland. Wat dacht je van een dagje volledige ontspanning in Zwaluwhoeve waar je nu profiteert van korting op je dagentree. Zo betaal je nu slechts €9,95 voor een dagje vol met pure verwennerij voor lichaam en geest! Ook kun je bij Thermae2000 terecht voor voordelige ontspanning waar je nu €10,- korting krijgt op je entree ticket! Dat is nog eens mooi meegenomen op deze depressieve dag! Verwen jezelf met een massage of kom volledig tot rust in een van de vele sauna’s.


Avondje uit

Moet jij gewoon werken op Blue Monday, dan is het een goed idee om je avondje te spenderen in bijvoorbeeld de bioscoop. Kies een leuke comedy film uit voor wat vrolijkheid op deze dag! Heb jij inmiddels elke bioscoop film al gezien dan kun je er ook voor kiezen om gezellig een avondje te gaan bowlen of kies een leuk uitje bij ActievandeDag. Hier is de keuze reuze zodat er altijd wel een leuk uitje voor je bij moet zitten!  


Positief blijven

En het belangrijkste van deze dag: probeer positief te denken! Denk bijvoorbeeld aan alle mooie dingen in je leven en schrijf dit eens op. Maak een lijstje met dingen waar jij trots op bent. Ben jij bijvoorbeeld dankbaar voor je baan of ben je gelukkig met je nieuwe woning? Schrijf dit dan eens op. Je zult zien dat er stiekem toch wel wat dingen zijn waar jij je geluk uit kan halen. Zo valt Blue Monday uiteindelijk best wel mee en kan jij weer vol met goede moed de dinsdag aan gaan!

Geluk

 


Heb jij nog tips voor een gelukkige Blue Monday?