Vaderdag 2024: dit zijn de leukste, origineelste en voordeligste cadeaus

Zoons, dochters en partners opgelet: Vaderdag staat weer voor de deur! De zoektocht naar een geschikt presentje voor de belangrijkste man in je leven gaat ieder jaar gepaard met een flinke dosis keuzestress. Onze redactie geeft je alvast een duwtje in de goede richting, zodat jouw vader op zondag 16 juni gegarandeerd een lach op het gezicht krijgt. In onderstaande blog behandelen we de beste promoties, deals en kortingscodes in de categorie vaderdagcadeaus.


Grillcadeaus voor barbecuebazen

Het is misschien een cliché, maar veel vaders zijn nu eenmaal dol op barbecueën. Dergelijke grillmasters hebben het geluk dat Vaderdag traditiegetrouw samenvalt met de start van het barbecueseizoen. Dit komt jou natuurlijk ook niet slecht uit, want zo wordt het weer iets makkelijker om een leuk cadeautje te vinden! Webshops maken maar wat graag gebruik van deze bijkomstigheid. Zo profiteer je bij bol.com momenteel van 10% korting op veel barbecues. Bij BBQkopen.nl krijg je zelfs tot 50% korting op een volledige buitenkeuken. Voor de benodigde accessoires ben je dan weer aan het juiste adres bij Tuincentrum Outlet. In de webwinkel kun je tot wel 40% besparen op barbecueroosters, grillbestek en bakplaten. Met behulp van deze aanbiedingen trakteer je jouw vader op een complete barbecuebelevenis voor een prikkie.

bbq


Proost samen op jullie band

Is jouw vader een echte fijnproever als het gaat om borrels? Dan wil je op Vaderdag natuurlijk niet komen aankakken met een sixpack pils uit de lokale supermarkt. Gelukkig hoef je niet naar een grote brouwerij af te reizen om een mooi bierpakket op de kop te tikken. Laat jouw vader bijvoorbeeld de wijde wereld van speciaalbier verkennen met de pakketten van Beer in a Box. Met behulp van een kortingscode, die je uiteraard op onze website vindt, ontvang je zelfs 10% korting op je bestelling. Ook via Dare to Drink Different haal je veel speciaalbieren met 10% korting in huis. Gaat de voorkeur van jouw papa meer uit naar wijn, wodka of whisky? In dat geval biedt een enkel bezoekje aan Gall & Gall soelaas. Bij de digitale slijterij scoor je tot 25% korting op populaire drankcadeaus. Indien je niet zeker weet wat zijn favoriete drankje is, zit je met een cadeaukaart altijd goed.

proost

Als je écht wil uitpakken met een perfecte borrel, is een goedgevulde serveerplank wel op z'n plaats. Naast de lekkere hapjes mogen ook stijlvolle glazen hierbij niet ontbreken. Maak daarom vooral gebruik van onderstaande deals en kortingscodes om jouw vaderdagfeestje te voorzien van een finishing touch.


Verras met een verwenpakket

De tijd dat alleen vrouwen blij zijn met beautycadeaus ligt al geruime tijd achter ons. Twijfel dus vooral niet om je vader te verrassen met een verzorgingsset of een lekker luchtje. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij Douglas. In de online parfumerie krijg je tot wel 70% korting op hoogwaardige herengeuren van topmerken als Armani, Versace en Hugo Boss. Verder pak je bij RevitalTrax tot 20% korting op skincare voor mannen, terwijl ICI PARIS XL stunt met 30% korting op veel herenverzorging. Heeft jouw vader een lastige periode achter de rug en kan hij daarom wel een massage of dagje sauna gebruiken? Geef dan een wellnessbehandeling van SpaOnline cadeau! In aanloop naar Vaderdag scoor je zelfs tot 70% korting op boekingen. Veel arrangementen zijn tevens geschikt voor twee personen, waardoor je zelf ook een graantje kunt meepikken van de mooie deal.

parfum


Maak nieuwe herinneringen

Je hebt inmiddels genoeg inspiratie opgedaan om op 16 juni niet met lege handen te verschijnen. Ben je het perfecte cadeau echter nog niet tegengekomen? Dan hebben wij nog een laatste redmiddel voor je in de aanbieding. Voor veel vaders is een onvergetelijke belevenis namelijk veel waardevoller dan de duurste barbecues, speciaalbieren en parfums. Grijp deze mogelijkheid dus met beide handen aan om samen nieuwe herinneringen te maken. Maak bijvoorbeeld gebruik van deze Bongo kortingscode voor 15% vaderdagkorting op diverse uitjes. Hieronder vind je nog meer acties en codes voor een voordelig bezoekje aan het museum, pretpark of theater.

Natuurlijk is Vaderdag ook een geschikt moment om juist terug te blikken op de leuke herinneringen die jullie samen al beleefd hebben. Met de fotogeschenken van Albelli kun je dergelijke momenten op een mooie manier vereeuwigen. Via onze actiepagina scoor je zelfs een kortingscode voor 30% korting op de populaire fotoboeken. Ook bij HEMA Foto, BesteCanvas en CEWE laat je jouw vaderdagcadeaus extra voordelig personaliseren. Zo verras je de beste man niet alleen met een mooi gebaar, maar met een herinnering voor het leven.