Bespaar op de perfecte look voor de feestdagen

Over iets meer dan een week zitten we weer massaal aan het kerstdiner. Hopelijk worden het voor iedereen gezellige feestdagen met lekker eten, misschien een cadeautje hier of daar en natuurlijk met dierbaren om je heen. Weet jij al met welke sprankelende outfit jij aan tafel gaat? Tijdens de feestdagen mag een mooie look natuurlijk niet ontbreken. Daarom hebben we in deze blog de beste acties en kortingscodes voor je uitgezocht waarmee je kunt besparen op een perfecte look voor de feestdagen, compleet met schoenen, make-up en accessoires.


Glitters, pailletten en velvet

Nieuwe trends zie je niet alleen bij normale modecollecties. Ook de feestcollecties rond de kerstperiode hebben elk jaar weer een paar nieuwe trends. Natuurlijk blijven items met glitter en pailletten populair, want deze succesformules zijn een synoniem voor party dressing.  Maar, je ziet ze niet alleen terug op jurkjes. Blazers, jumpsuits, pantalons en zelfs schoenen shop je tegenwoordig ook met feestelijke glitters. Daarnaast is velvetstof dit jaar onwijs populair. Je ziet veelal flared broeken, maar ook tops en blazers voor mannen in deze luxe en zachte stof. Shop nu trendy feestkleding met korting bij deze shops.


De foute kersttrui

Hou je helemaal niet van het serieuze, fancy gedoe tijdens Kerst? Kom dan helemaal in de sfeer met een foute kersttrui. Tegenwoordig kom je ze overal tegen en zijn ze verkrijgbaar voor jong en oud. Zoals de naam al doet vermoeden zijn deze truien lekker fout. Vaak gebreid of gedrukt met opzichtige patronen en feestelijke figuren. Ze zijn ook extra leuk voor kinderen. Lekker vrolijk en ze zitten een stuk lekkerder dan een overhemd met strikje. Bovendien zal iedereen het tijdens de brunch of het diner hebben over de grappige trui die jij draagt!

Foute kersttrui


Stoere boots of klassieke pumps?

Heb jij een glamoureuze outfit tijdens de feestdagen? Dan maakt een mooie pump je look waarschijnlijk helemaal af. Maar, stoere boots zijn tegenwoordig ook helemaal trendy, zelfs onder een glitterjurkje. Zijn pumps of schoenen met hakken helemaal niks voor jou? Of ben jij die extra centimeters onder je voeten na één uur al beu? Scoor dan een paar leuke boots voor onder je kerstoutfit. Zo zijn de chunky boots op dit moment erg populair, maar ook Dr. Martens of Timberland schoenen geven jouw classy outfit een stoere touch. Wil je nog even de keuzen hebben? In de Manfield sale kun je terecht voor allerlei soorten schoenen met tot 50% korting, ook nette herenschoenen en sneakers.


Christmas glam

Tijdens de feestdagen tutten we onszelf net wat meer op dan op een normale dag. Een mooie oogschaduw, eyeliner of lippenstift maakt jouw look helemaal af. Nog een krul- of stijltang door je haren en je bent klaar om te gaan. Bij Douglas kun je dit jaar heel veel inspiratie opdoen. Denk aan een feestelijke haarstijl, nagels of X-mas look. Met de tutorials kun je lekker aan de slag voor een perfecte look. Bovendien kun je de producten die zij in de uitleg gebruiken direct bestellen in de webshop, zodat jij het gemakkelijk thuis kan namaken. Daarnaast shop je nu veel kerstmake-up met tot 40% korting bij ICI PARIS XL. Kun je meteen nog een paar kerstcadeaus scoren voor je dierbaren die je met Kerst ziet.

Kerst outfit


Kers(t) op de taart met accessoires

Een mooie outfit? Check! Bijpassende schoenen? Check! Feestelijk haar, nagels en make-up? Check! Alleen de accessoires ontbreken nog. Denk aan mooie sieraden, zoals ringen, armbanden, oorbellen en kettingen, een mooie horloge of een matchende clutch voor je telefoon, portemonnee en andere benodigdheden. Deze items maken je look voor de feestdagen helemaal af. Benieuwd waar je deze items met korting kunt scoren? Bij deze webshops kun je terecht voor de mooiste accessoires voor je kerstoutfit.


Wacht niet te lang met het bestellen van je kerstoutfit, want door drukte bij de bezorgdiensten kan het wat langer duren voordat je je pakketje in huis hebt. Door op tijd te bestellen weet je zeker dat je de bestelde items voor de feestdagen in huis hebt.