Verras je geliefde met een leuk valentijnscadeau

Volgende week vieren we de dag van de liefde weer. Valentijnsdag is de ideale gelegenheid om jouw geliefde te laten weten wat jij voor hem of haar voelt. Heb je een geheime liefde? Stuur dan anoniem een kaartje of een klein cadeautje! Heb je een relatie? Maak deze dag dan extra romantisch met een lief gebaar of elkaars gezelschap. Wij hebben een lijst met mogelijke cadeaus voor je samengesteld waar je ook nog eens flink wat korting op kunt pakken. Zo sla jij de plank zeker niet mis!


Jullie relatie op de kaart zetten

Met een kaartje zit je eigenlijk altijd goed. Of je deze nou naar je vriend(in) stuurt of naar iemand die je in het geheim aanbidt, het is altijd een leuk gebaar. Bij Greetz en KaartWereld pak je extra korting op wenskaarten en cadeaus. Jullie kunnen je liefde ook vastleggen op print. Bij de HEMA vind je romantische fotocadeaus met 25% korting. En bij Foto op Glas, Foto op Hout, Print Things en PosterXXL krijg je tot 55% korting op diverse artikelen.

valentijnskaarten


Er samen op uit met korting

De Iberostar kortingscodes kun je gebruiken om extra korting te pakken op een reisje voor jullie samen. Of bied mee op de leukste uitjes van VakantieVeilingen. Het blijkt dat een dagje of weekendje samen weg een van de beste cadeaus voor Valentijn is. Blader door de kortingscodes en aanbiedingen uit de categorie “Vakantie & Reizen” om een goedkoop reisje te boeken. Hebben jullie geen zin om het huis te verlaten? Geniet van elkaar met de leukste speeltjes en artikelen van Christine le Duc en Pabo. Niets is beter dan een dag samen doorbrengen in bed!

Stelletje aan het knuffelen in bed


Valentijnscadeau voor hem

Mannen zijn niet altijd de gemakkelijkste om een cadeau voor te vinden. Maar je kunt je vriend vast wel blij maken met een handige gadget. Gearbest en MegaGadgets hebben altijd kortingscodes waarmee je geld kunt besparen. Of gebruik de Avantisport kortingscode om voordelig nieuwe sportkleding voor hem te bestellen. Weet je echt niet wat je moet geven? Schaf dan een nieuw lingeriesetje aan. Dat vindt hij gegarandeerd leuk! Bij de Hunkemöller koop je sexy ondergoed vanaf slechts €6,99.


Valentijnscadeau voor haar

Valentijn is eigenlijk echt een dag voor vrouwen. Het wordt de man meestal ook niet in dank afgenomen als hij vergeet iets te doen of te kopen. Een klein beetje moeite wordt al gewaardeerd! Met een aantal geschenken zit je altijd goed, zoals chocolade, een lekker geurtje, bos bloemen of een nieuwe outfit van bijvoorbeeld Zalando. Bij Frederique’s Choice en Euroflorist krijg je tot 15% korting op Valentijns boeketten en ModeMusthaves geeft 10% korting op alle geschenken!

Nog vele andere webshops willen deze speciale dag vieren met extra kortingen. Blader even door onze aanbiedingen en codes om de beste deal te vinden!

Bos rode rozen


Vrijgezel op Valentijnsdag

Ben je nog vrijgezel? Geen zorgen, je bent niet de enige. Maar als je wel op zoek bent naar een leuke relatie kun je vanaf 11 februari tijdelijk 3 dagen lang alle functies van Lexa gratis uitproberen. Wie weet heb je zo nog voor Valentijnsdag een nieuwe liefde gevonden!

Stelletje aan het zoenen