Tips voor een origineel Moederdag cadeau, mét korting! ❤

Zondag 14 mei staan alle moeders flink in het zonnetje! Jij viert deze dag toch ook wel mee? Hoe goed je je moeder ook mag kennen, soms heb je een beetje hulp nodig om een origineel cadeau te scoren. Alleen het beste is goed genoeg, toch? Wij hebben een aantal leuke cadeautips voor je op een rijtje gezet en daar de leukste kortingen bij gezocht, want niemand houdt van te veel betalen!


Geef een beautyproduct cadeau

Is dat origineel? Zal je denken. Verzorgingsproducten en parfums zijn erg populair om te geven op Moederdag. Vraag vooraf wel na van wat voor geur je moeder houdt, want dat is wat dat betreft erg persoonlijk. Of ga een stapje verder en vraag in d’r omgeving of iemand weet wat haar favoriete parfum van vroeger was, welke ze had tijdens d’r trouwdag of een andere bijzondere gelegenheid. Zo wordt ‘zo maar een beautyproduct’ opeens nog persoonlijker! 

Shoptip:

  • Met deze Douglas actie krijg je nu tot 73% korting op de lekkerste geuren, geurensets en verzorgingsproducten. Bovendien krijg je ook nog eens €25,- korting op elk ticket voor de musical The Bodyguard! Zo geef je twee mooie cadeaus in een keer! 
  • ICI PARIS XL heeft heel wat producten scherp geprijsd. Zo krijg je met de huidige acties 15% korting op skincare en make-up en zijn exclusieve parfums met 20% korting afgeprijsd! 

Parfum


Ga samen op stap

Neem je moeder een (mid)dag mee en verras haar met een leuke activiteit! Groupon en ActievandeDag zijn wat dat betreft onze favoriete sites om een leuk uitje te scoren. Of je op zoek bent naar een leuke high tea, goed restaurant, mooie voorstelling of juist iets actievers: op eerder genoemde sites vind je een uitgebreid aanbod aan mogelijkheden voor een onvergetelijke dag met je moeder!

Shoptip:

  • Bij Groupon zijn uitjes niet alleen al flink afgeprijsd, je krijgt met de kortingscodes (en dat zijn er nogal wat!) op dit moment ook nog eens extra korting op je deal! 
  • Via ActievandeDag profiteer je dagelijks van kortingen die kunnen oplopen tot wel -90%! Elke dag zijn er nieuwe uitjes door het hele land beschikbaar dus je vindt vast wat leuks! 

High Tea


Do it yourself!

Maak net zoals vroeger zelf je cadeau! Een tekening mag, maar er zijn tegenwoordig iets meer mogelijkheden om je moeder op persoonlijke wijze in het zonnetje te zetten. En voor de niet zulke creatieve geesten onder ons kan dat ook nog eens vanachter je laptop. Personaliseer een kaart, mok, verjaardagskalender of een ander leuk product met een foto van jezelf of jullie samen.

Shoptip:

  • Met deze Webprint kortingscode krijg je 15% korting op ALLE cadeaus uit het assortiment. Hier moet iets leuks tussen zitten voor je moeder! 
  • Bij Greetz krijg je bij aankoop van een Rituals pakket een gratis kaart met de kortingscode. Natuurlijk staan er ook nog een heleboel andere leuke cadeaus voor je klaar die je in een handomdraai voordelig personaliseert en verstuurt! 

Foto's


Samen op ontdekkingsreis

Een stedentrip of (korte) vakantie samen met je moeder leidt vaak tot een onvergetelijke weekend vol quality time! Hoewel het als een dure bedoeling klinkt, hoeft dat niet zo te zijn. Er zijn namelijk heel wat tips en tricks om goedkoop een weekend er tussen uit te gaan. Omzeil vakanties en belangrijke feestdagen en je bent al op de goede weg om een voordelig tripje te boeken!

Shoptip:

  • Bij Expedia is het nu Super Sale waarbij je tot wel 40% korting op je vakantie pakt!
  • HEMA Tickets biedt regelmatig leuke deals aan waardoor je bijvoorbeeld voor slechts €40,- met zijn tweeën in een Fletcher Hotel door heel Nederland verblijft of een surprise stedentrip maakt vanaf €99,-!

Waar ga jij je moeder mee verrassen?