TV Krant aanbiedingen

Lees alles over televisieland met TV Krant korting via een aanbieding voor december 2023

  • gemiddelde besparing: €6,82
10% korting

10% korting of meer op een TV Krant abonnement

Pak deze korting
€15 korting

TV Krant bonus: ontvang een GRATIS bol.com cadeaukaart t.w.v. €15,-

Pak deze korting
€10 korting

Krijg een cadeaubon t.w.v. €10,- in de TV Krant webwinkel

Pak deze korting
Gratis actie

Shop een GRATIS puzzelset via deze TV Krant promotie

Pak deze korting
€20 korting

Profiteer van tot €20,- TV Krant korting op een lidmaatschap

Pak deze korting
40% korting

Bestel een TV Krant abonnement met tot 40% korting

Pak deze korting
Gratis verzending actie

Gratis verzending bij TV Krant

GRATIS verzending
40% korting
Geverifieerd

40% korting per jaar dankzij deze TV Krant bonus

Info

Deze korting ontvang je alleen gedurende het eerste abonnementsjaar.

Pak deze korting
€40 actie
Geverifieerd

Sluit al een jaarabonnement af voor slechts €40,- bij TV Krant

Pak deze korting
€25 korting
Geverifieerd

TV Krant promotie: lees de televisiegids met tot €25,- korting

Info

Je profiteer alleen het eerste abonnementsjaar van deze korting.

Pak deze korting

Recent verlopen TV Krant kortingscodes, soms werken ze nog!

40% korting
Geverifieerd

40% korting op je lidmaatschap bij TV Krant

Info

Deze korting geldt alleen gedurende het eerste jaar.

Pak deze korting
Gratis actie
Geverifieerd

Ontvang een GRATIS cadeaubon via deze TV Krant actie

Info

Bij het afsluiten van een abonnement.

Pak deze korting
Gratis cadeau actie
Geverifieerd

TV Krant voordeel: profiteer van een GRATIS cadeaukaart

Info

Bij het afsluiten van een nieuw abonnement.

Pak deze korting
40% korting
Geverifieerd

40% korting gedurende het eerste jaar bij TV Krant

Info

Exclusief voor nieuwe abonnees.

Pak deze korting
€25 korting
Geverifieerd

TV Krant Superdeal: geniet vandaag van ruim €25,- korting

Info
  1. De actieperiode duurt één jaar.
  2. Alleen geldig voor nieuwe abonnees.
Pak deze korting

Gratis extra's en andere voordelen van bestellen bij TV Krant

Raadpleeg het gratis programmaoverzicht

Je hoeft geen vaste klant van TV Krant te zijn om het programmaoverzicht te raadplegen. Op de website vind je namelijk hetzelfde overzicht terug. Iedereen kan dit overzicht gratis raadplegen en kan de verschillende zenders rustig met elkaar vergelijken. TV Krant rekent hier geen extra kosten voor en je hangt ook niet meteen aan een abonnement vast als je het overzicht wil bekijken. Wil je toch het magazine bij je thuis ontvangen en de achtergrondinformatie en bijzondere specials checken? Dan zul je wél een abonnement moeten afsluiten.

Ontdek de gratis TV Krant specials

TV Krant brengt een paar keer per jaar een leuke special uit. Deze specials zijn gevuld met bijvoorbeeld een biografie van een bekende artiest, een review van een nieuwe film of leuke achtergrondinformatie uit de filmwereld. Vanzelfsprekend hebben alle abonnees recht op deze specials. Zodra er een nieuwe editie uitgebracht wordt, zal deze ook meteen naar jou verstuurd worden. Je hoeft hier helemaal niks voor te doen en er zijn ook geen extra kosten aan verbonden.

Volg social media voor extra korting en kijktips

TV Krant is ook actief op social media. Het magazine heeft zowel een account op X (voorheen Twitter) als op Facebook. In de posts op deze kanalen vind je leuke informatie over de verschillende programma’s en films terug. Bovendien maakt het dagblad van social media gebruik om unieke acties de wereld in te sturen. Door TV Krant op social media te volgen, mis je geen enkele aanbieding en schaf je het programmablad altijd met korting aan!

Win unieke prijzen bij TV Krant

Naast leuke interviews, achtergrondinformatie en aanbiedingen heeft TV Krant nog meer extra's voor je. Zo kun je regelmatig prijzen winnen met de prijsvragen van het blad. De prijzen variëren van tickets voor evenementen tot compleet verzorgde reizen. Je vindt deze winacties op social media of in het magazine. Hou deze acties dus goed in de gaten zodat je geen enkele prijs mist!

Over TV Krant

Over TV Krant

Een duidelijk overzicht, zonder al te veel poespas. Waar veel televisiegidsen tegenwoordig hun bladzijden vullen met onnodige artikelen en sensatieverhalen, wil TV Krant jou juist puur en alleen informeren. Het weekblad is daarom voorzien van een duidelijk overzicht van alle films en series die dagelijks te zien zijn. Ter verdieping hiervan worden er per dag ook specifieke kijktips uitgelicht en kun jij jezelf verdiepen in alles wat er speelt op TV. De ruimte die normaal opgevuld wordt met sappige roddels, gebruikt TV Krant om jou in te lichten over alles wat er on-demand te zien is, of welke film het kijken waard is in de bioscoop. Helderheid, overzichtelijkheid en geen onzin: dat is wat je krijgt bij TVKrant.nl.

Ga naar tvkrant.nl

Drie extra pluspunten van TV Krant

Zet je abonnement tijdelijk stil

Ga je een lange reis maken of heb je het erg druk op je werk en heb je geen tijd om het magazine te lezen? In deze gevallen is het een uitstekend idee om het abonnement even te pauzeren. Het magazine biedt je de mogelijkheid aan om je jaarabonnement tijdelijk stop te zetten. Zodra je het weer activeert, wordt het abonnement met alle niet ontvangen exemplaren verlengd. Op deze manier verlies je geen geld en weet je zeker dat je je abonnement optimaal gebruikt!

Zeg je abonnement kosteloos op

De abonnementen van TVKrant.nl zijn allemaal jaarabonnementen. Deze pakketten worden na de eerste 52 weken automatisch verlengd. Tijdens het eerste jaar kun je je abonnement een maand voor het einde van de periode opzeggen. Ben je al meer dan een jaar lid? Dan ben je niet verplicht om TV Krant nog een jaar af te nemen. Je kunt dan namelijk elke maand opzeggen. Hou hierbij wel rekening met het moment van opzeggen: het kan zijn dat je de editie van deze maand nog ontvangt en de opzegging pas voor de maand erna geldt.

Het unieke filmarchief van TV Krant

Naast een handig programmaoverzicht beschikt TVKrant.nl ook over een uitgebreid filmarchief. Dit archief omvat alle films die op TV weergegeven worden. Je leest hier een samenvatting van de verhaallijn en je kunt de trailer van de film bekijken. Verder zie je ook meteen welke acteurs er in de film spelen en in welk jaar deze uitgebracht werd. Bovendien plaatst TV Krant ook een sterwaardering bij elk artikel, zodat je kunt zien hoe de film door de rest van Nederland ontvangen werd.