TrosKompas aanbieding

Pak TrosKompas korting op de televisiegids via een aanbieding voor juli 2024

  • gemiddelde besparing: €2,93
€5 actie

Scoor TrosKompas al voor minder dan €5,- via deze deal

Pak deze korting
€49 actie

Reken maar €49,95 af voor een jaar lang TrosKompas

Pak deze korting
Gratis cadeau actie

Ontvang een GRATIS cadeau bij TrosKompas

Info

Bij aanschaf van een abonnement.

Pak deze korting
€0 actie

Betaal deze week slechts €0,96 voor TrosKompas

Pak deze korting
€1 actie

Lees TrosKompas al voor minder dan €1,-

Verloopt morgen
Pak deze korting
Gratis verzending actie

Gratis verzending bij TrosKompas

Verloopt morgen
Info

De nieuwste TrosKompas editie wordt altijd gratis bij je thuisbezorgd.

GRATIS verzending
€15 korting

Scoor een GRATIS bol.com cadeaukaart t.w.v. €15,- bij TrosKompas

Pak deze korting
€1 actie

Ontvang TrosKompas tijdelijk voor minder dan €1,- per week

Pak deze korting
€50 actie
Geverifieerd

Betaal minder dan €50,- per jaar voor TrosKompas

Pak deze korting
€49 actie
Geverifieerd

Scoor een TrosKompas jaarabonnement al voor maar €49,95

Pak deze korting
€0 actie
Geverifieerd

Reken deze maand slechts €0,96 af voor TrosKompas

Pak deze korting

Recent verlopen TrosKompas kortingscodes, soms werken ze nog!

€1 actie
Geverifieerd

TrosKompas voordeel: betaal minder dan €1,-

Pak deze korting
Gratis actie
Geverifieerd

Ontvang nu een GRATIS cadeau bij TrosKompas

Pak deze korting
Gratis actie
Geverifieerd

TrosKompas promotie: ontvang een GRATIS cadeaubon

Pak deze korting
€1 actie
Geverifieerd

Koop een TV-gids al voor minder dan €1,- bij TrosKompas

Pak deze korting
€0 actie
Geverifieerd

Betaal slechts €0,96 per week voor TrosKompas

Pak deze korting

Gratis extra's en nog meer voordeel voor TrosKompas leden

Ontdek het kosteloze ledenmagazine

Als lid van TrosKompas ontvang je, naast de TV-gids, drie keer per jaar het ledenblad ''Uit en thuis'' in de brievenbus. In dit magazine vind je vele aanbiedingen, exclusieve evenementen en diverse kortingsacties, waarmee je tegen zeer scherpe prijzen theatershows kunt bezoeken en populaire televisieprogramma's kunt bijwonen. Andere zaken die je in dit blad kunt tegenkomen zijn prijspuzzels, winacties en informatie over leuke workshops. Om dit blad te ontvangen hoef je niets extra's te doen. Als je geabonneerd bent op TrosKompas, dan zal je het ledenmagazine automatisch toegestuurd krijgen.

Bekijk gratis de TV-gids online

Goed om te weten is dat er geen abonnement is vereist om het programmaoverzicht op de website te kunnen inzien. Op TrosKompas.nl kun je gratis de programmering van vandaag, de voorgaande dagen en de komende dagen bekijken. Je kunt in de online gids ook gebruikmaken van handige filters zodat je alleen de films in jouw favoriete genre te zien krijgt, uitsluitend programma's getoond krijgt die geschikt zijn voor kinderen of zodat enkel het aanbod van de door jou geselecteerde zender in één overzicht wordt weergegeven.

Volg TrosKompas op Twitter en Facebook

Als je de Facebook- of Twitterpagina van TrosKompas.nl volgt, dan hoef je niet per se de gids door te bladeren om geplande acties of een tijdelijke aanbieding te ontdekken. De nieuwtjes die de moeite waard zijn zullen vanzelf op je tijdlijn verschijnen. Maak via de socials bijvoorbeeld kans op prijzen zoals knuffel Joe uit het kinderprogramma Zappelin Go of win een zachte fleece badjas om de koudere dagen comfortabel mee door te komen. Ook kun je een exclusieve korting, aanbieding of actie ontdekken door TrosKompas te volgen op de social-mediakanalen.

Over TrosKompas

Over TrosKompas

Tegenwoordig zijn er tal van televisiezenders en omroepen die ieder een eigen gids uitbrengen. Het is dan ook lastig om hier een keuze in te maken. Was je fan van de TROS en kijk je tegenwoordig vaak programma's van de AVROTROS? Dan is TrosKompas wellicht de juiste keuze voor jou. De programmagids wordt al sinds 1966 wekelijks uitgegeven door de Hilversumse Media Compagnie, ook na de fusie van AVRO en TROS in 2014. Naast een uitgebreid programmaoverzicht, bevat TrosKompas ook achtergrondinformatie over films en series, interviews, kijktips, puzzels en recensies. Een hoop content dus voor een kleine en handzame gids. Dit is ook de reden waarom het weekblad door ruim 150.000 lezers wordt doorgebladerd. Daarnaast werkt de redactie in Hilversum ook hard om aanvullende content te plaatsen op TrosKompas.nl. Zo blijf jij zowel in print als digitaal op de hoogte van alles wat er speelt op TV.

Ga naar troskompas.nl

Deze voordelen biedt TrosKompas je nog meer

Nooit meer omkijken naar een betaling

Als je elke week de TV-gids van TrosKompas ontvangt, wil je natuurlijk niet elke week hoeven nadenken over het betalen hiervan. Gelukkig kun je de TV-gids eenvoudig afrekenen met een automatische incasso. Hierbij vul je eenmalig je betaalgegevens in en daarna heb je er geen omkijken meer naar. De abonnementskosten worden namelijk automatisch afgeschreven. Betaal je liever met een acceptgiro? Dan is ook dat gelukkig mogelijk bij TrosKompas. Hou er hierbij wel rekening mee dat er voor deze betaalwijze extra kosten worden gerekend.

Laat je TrosKompas op je vakantieadres bezorgen

Ga je een paar weken op vakantie in Nederland? Dan kun je je TrosKompas ook op je vakantieadres laten bezorgen. Om dit te regelen, kun je contact opnemen met de klantenservice van TrosKompas.nl. Dit kun je doen door op een werkdag tussen 09:00 uur en 17:00 uur telefonisch contact op te nemen, maar je kunt ook een e-mail sturen met het verzoek om de gids tijdelijk op een ander adres te laten bezorgen. Het is wel belangrijk dat je uiterlijk drie weken voordat je op vakantie gaat je vakantieadres doorgeeft aan een medewerker. Voor andere vragen en opmerkingen kun je je uiteraard ook tot de klantenservice wenden.

Ondersteunend lidmaatschap voor slechts €8,50

Mocht je je abonnement op TrosKompas willen beëindigen, dan kun je dit telefonisch of schriftelijk regelen. Toch wil het opzeggen van je abonnement niet per definitie betekenen dat je geen lid van de omroep meer bent. Voor slechts €8,50 kun je je lidmaatschap aanhouden zonder de televisiegids te ontvangen. Het voordeel van zo'n ondersteunend lidmaatschap is dat je gewoon driemaal per jaar het ledenmagazine "Uit en thuis" blijft ontvangen en kunt profiteren van een unieke aanbieding, kortingsactie of ander ledenvoordeel.

Tien leuke weetjes over TrosKompas

TrosKompas is een programmagids die je wekelijks op de hoogte stelt van de uitzendtijden van je favoriete televisieprogramma's.

Bij het afsluiten van een jaarabonnement ontvang je een gratis omslagmap, waarin je alle edities van TrosKompas kunt bewaren.

Iedere week wordt een nieuwe TrosKompas gids geleverd, waarin je het programmaoverzicht van populaire zenders zoals NPO 1, TLC en SBS6 kunt bekijken.

De gids bevat naast de uitzendtijden ook terugkerende rubrieken van bekende columnisten en achtergrondinformatie over de programma's.

Het is mogelijk om de gids op je vakantieadres te laten bezorgen, mits dit een Nederlands adres is.

Met een TrosKompas lidmaatschap profiteer je het eerste jaar van ruim 40% korting.

Via TrosKompas.nl kun je een abonnement afsluiten met fikse korting of met een gratis welkomstcadeau.

De eerste TrosKompas omroepgids wordt ongeveer twee weken na je aanmelding bij je thuisbezorgd.

Mocht het weekblad niet zijn geleverd of heb je een andere klacht, dan kun je deze eenvoudig doorgeven via TrosKompas.nl.

Je kunt het TrosKompas jaarabonnement afsluiten door middel van een factuur of een bankoverschrijving.