TrosKompas aanbieding

Pak TrosKompas korting op de televisiegids via een aanbieding voor maart 2023

  • gemiddelde besparing: €2,93
€49,95 actie

Betaal slechts €49,95 per jaar voor TrosKompas dankzij deze deal

Pak deze korting
€1 actie

Bestel de TrosKompas TV-gids al voor minder dan €1,-

Pak deze korting
Gratis cadeau actie

Profiteer deze week van GRATIS extra's bij TrosKompas

Pak deze korting
€0,96 actie

Lees TrosKompas al voor slechts €0,96 via deze aanbieding

Pak deze korting
Gratis verzending actie

Gratis verzending bij TrosKompas

Info

De nieuwste TrosKompas editie wordt altijd gratis bij je thuisbezorgd.

Pak GRATIS verzending
€15 korting

Scoor een GRATIS bol.com cadeaukaart t.w.v. €15,- bij TrosKompas

Pak deze korting
€1 actie

Ontvang TrosKompas tijdelijk voor minder dan €1,- per week

Pak deze korting
€49,95 actie

Betaal maar €49,95 voor een jaarabonnement bij TrosKompas

Pak deze korting
€50 actie

Scoor een jaar lang TrosKompas al voor minder dan €50,-

Pak deze korting
Gratis cadeau actie

Ontvang tijdelijk een GRATIS cadeaubon t.w.v. €15,- bij TrosKompas

Pak deze korting

Verlopen TrosKompas kortingscodes

€1 actie

TrosKompas voordeel: betaal minder dan €1,- voor de TV-gids

Pak deze korting
€0,96 actie

Lees TrosKompas al voor maar €0,96 via deze aanbieding

Pak deze korting
Gratis cadeau actie

Profiteer nu van GRATIS extra's t.w.v. €15,- bij TrosKompas

Pak deze korting
€50 actie

Betaal tijdelijk minder dan €50,- voor 1 jaar TrosKompas

Pak deze korting
€49,95 actie

Koop een TrosKompas abonnement al voor slechts €49,95

Pak deze korting

Gratis extra's en nog meer voordeel voor TrosKompas leden

Ontdek het kosteloze ledenmagazine

Als lid van TrosKompas ontvang je, naast de TV-gids, drie keer per jaar het ledenblad ''Uit en thuis'' in de brievenbus. In dit magazine vind je vele aanbiedingen, exclusieve evenementen en diverse kortingsacties, waarmee je tegen zeer scherpe prijzen theatershows kunt bezoeken en populaire televisieprogramma's kunt bijwonen. Andere zaken die je in dit blad kunt tegenkomen zijn prijspuzzels, winacties en informatie over leuke workshops. Om dit blad te ontvangen hoef je niets extra's te doen. Als je geabonneerd bent op TrosKompas, dan zal je het ledenmagazine automatisch toegestuurd krijgen.

Bekijk gratis de TV-gids online

Goed om te weten is dat er geen abonnement is vereist om het programmaoverzicht op de website te kunnen inzien. Op TrosKompas.nl kun je gratis de programmering van vandaag, de voorgaande dagen en de komende dagen bekijken. Je kunt in de online gids ook gebruikmaken van handige filters zodat je alleen de films in jouw favoriete genre te zien krijgt, uitsluitend programma's getoond krijgt die geschikt zijn voor kinderen of zodat enkel het aanbod van de door jou geselecteerde zender in één overzicht wordt weergegeven.

Volg TrosKompas op Twitter en Facebook

Als je de Facebook- of Twitterpagina van TrosKompas.nl volgt, dan hoef je niet per se de gids door te bladeren om geplande acties of een tijdelijke aanbieding te ontdekken. De nieuwtjes die de moeite waard zijn zullen vanzelf op je tijdlijn verschijnen. Maak via de socials bijvoorbeeld kans op prijzen zoals knuffel Joe uit het kinderprogramma Zappelin Go of win een zachte fleece badjas om de koudere dagen comfortabel mee door te komen. Ook kun je een exclusieve korting, aanbieding of actie ontdekken door TrosKompas te volgen op de social-mediakanalen.

Over TrosKompas

Over TrosKompas

Tegenwoordig zijn er tal van televisiezenders en omroepen die ieder een eigen gids uitbrengen. Het is dan ook lastig om hier een keuze in te maken. Was je fan van de TROS en kijk je tegenwoordig vaak programma's van de AVROTROS? Dan is TrosKompas wellicht de juiste keuze voor jou. De programmagids wordt al sinds 1966 wekelijks uitgegeven door de Hilversumse Media Compagnie, ook na de fusie van AVRO en TROS in 2014. Naast een uitgebreid programmaoverzicht, bevat TrosKompas ook achtergrondinformatie over films en series, interviews, kijktips, puzzels en recensies. Een hoop content dus voor een kleine en handzame gids. Dit is ook de reden waarom het weekblad door ruim 150.000 lezers wordt doorgebladerd. Daarnaast werkt de redactie in Hilversum ook hard om aanvullende content te plaatsen op TrosKompas.nl. Zo blijf jij zowel in print als digitaal op de hoogte van alles wat er speelt op TV.

Ga naar troskompas.nl

Deze voordelen biedt TrosKompas je nog meer

Nooit meer omkijken naar een betaling

Als je elke week de TV-gids van TrosKompas ontvangt, wil je natuurlijk niet elke week hoeven nadenken over het betalen hiervan. Gelukkig kun je de TV-gids eenvoudig afrekenen met een automatische incasso. Hierbij vul je eenmalig je betaalgegevens in en daarna heb je er geen omkijken meer naar. De abonnementskosten worden namelijk automatisch afgeschreven. Betaal je liever met een acceptgiro? Dan is ook dat gelukkig mogelijk bij TrosKompas. Hou er hierbij wel rekening mee dat er voor deze betaalwijze extra kosten worden gerekend.

Laat je TrosKompas op je vakantieadres bezorgen

Ga je een paar weken op vakantie in Nederland? Dan kun je je TrosKompas ook op je vakantieadres laten bezorgen. Om dit te regelen, kun je contact opnemen met de klantenservice van TrosKompas.nl. Dit kun je doen door op een werkdag tussen 09:00 uur en 17:00 uur telefonisch contact op te nemen, maar je kunt ook een e-mail sturen met het verzoek om de gids tijdelijk op een ander adres te laten bezorgen. Het is wel belangrijk dat je uiterlijk drie weken voordat je op vakantie gaat je vakantieadres doorgeeft aan een medewerker. Voor andere vragen en opmerkingen kun je je uiteraard ook tot de klantenservice wenden.

Ondersteunend lidmaatschap voor slechts €8,50

Mocht je je abonnement op TrosKompas willen beëindigen, dan kun je dit telefonisch of schriftelijk regelen. Toch wil het opzeggen van je abonnement niet per definitie betekenen dat je geen lid van de omroep meer bent. Voor slechts €8,50 kun je je lidmaatschap aanhouden zonder de televisiegids te ontvangen. Het voordeel van zo'n ondersteunend lidmaatschap is dat je gewoon driemaal per jaar het ledenmagazine "Uit en thuis" blijft ontvangen en kunt profiteren van een unieke aanbieding, kortingsactie of ander ledenvoordeel.