Spiru kortingscodes

Shop spirituele producten met Spiru korting via een kortingscode voor juni 2023

  • gemiddelde besparing: €5,91
€2.50 korting

Geniet van deze Spiru kortingscode voor €2,50 korting

Exclusieve code
Info

Geldig vanaf €100,-.

Pak deze code

Over Spiru

Over Spiru

Een ontspannen en "Zenvol" leven begint bij jezelf. Toch kan het geen kwaad om daarbij hulp van buitenaf te krijgen. Gelukkig helpt Spiru je graag tijdens je spirituele ontdekkingstocht. De online zenspecialist heeft diverse "Spiranen" in dienst die de webshop sinds 2017 vullen met edelstenen, wierook, meditatie producten en andere spirituele benodigdheden die lichaam en geest in balans moeten brengen. Het assortiment van Spiru bestaat inmiddels uit meer dan twintigduizend producten die bewust worden ingekocht bij talloze internationale leveranciers. Hierbij wordt erop gelet dat elk werelds product wordt ontwikkeld onder eerlijke werkomstandigheden. Geef je om het milieu? Dan zit je bovendien goed bij Spiru.nl. De webshop heeft namelijk niet alleen als doel om het grootste merk voor een "Zenvol" leven te worden, maar ook om binnen enkele jaren volledig klimaatneutraal te werk te gaan.

Ga naar spiru.nl

Nieuws

Ontdek de voordelen van zoutlampen

Zoutlampen zijn in een korte tijd erg populair geworden en zijn inmiddels ook te koop bij Spiru. Naast dat ze er erg leuk uitzien, brengen ze ook vele voordelen met zich mee. Zo zouden ze namelijk een positieve werking hebben op onze gezondheid. Gebruikers van deze lampen beweren dat ze bevorderend zijn voor je luchtwegen, je humeur en je nachtrust. Lees alle voordelen van zoutlampen in de recente blog op Spiru.nl.

Wekelijks nieuwe producten bij Spiru

Op Spiru.nl vind je een breed assortiment van spirituele producten. De collectie wordt bovendien wekelijks uitgebreid met nieuwe edelstenen, wierrookbranders, woonaccessoires, textiel en andere artikelen. De medewerkers van de webshop kopen deze producten in uit landen over de hele wereld! De items die ze in hun webshop verkopen, komen namelijk uit meer dan 44 verschillende landen! Bekijk het steeds vernieuwende assortiment op de website.

Spiru geeft cadeautips

Ben jij op zoek naar een origineel en betekenisvol cadeau? Neem dan een kijkje op de speciale cadeaupagina van deze webwinkel. Hier vind je een cadeauzoeker die jou aanbevelingen geeft op basis van acht archetypes. Zo kun je bijvoorbeeld aangeven of de ontvanger van jouw geschenk een avonturier, een gezondheidsgoeroe of juist een huismus is. Na het selecteren van een archetype ontvang je een selectie met mogelijke cadeautjes. Ook kun je hierbij aangeven wat jouw budget is.