EazzyPark kortingscodes

Parkeer met EazzyPark korting dankzij een actieve kortingscode voor november 2022

  • gemiddelde besparing: €3,41
€50 actie

Parkeer vier dagen voor minder dan €50,- bij EazzyPark

Info

Bij Shuttle Service Rijspark.

Pak deze korting
€45 actie

Scoor een parkeerplek voor maar €45,- bij EazzyPark

Info

Bij Eindhoven Airport voor vier dagen.

Pak deze korting
€60 actie

Parkeer op Eindhoven Airport voor minder dan €60,- bij EazzyPark

Info

Voor 8 dagen.

Pak deze korting
€50 actie

Parkeer één dag bij Schiphol voor minder dan €50,- bij EazzyPark

Pak deze korting
€60 actie

Gebruik de Eazzypark valet service al voor minder dan €60,-

Pak deze korting
€47 actie

Parkeer vlakbij het vliegveld al voor maar €47,- via EazzyPark

Pak deze korting
Gratis actie

GRATIS wijzigen van je reservering bij EazzyPark

Info

Tot 24 uur voor vertrek.

Pak deze korting
15% korting

Ontvang nu 15% korting middels deze EazzyPark kortingscode

Kortingscode
Info

Geldig op parkeren bij Eindhoven Airport.

Pak deze code
10% korting

Activeer deze EazzyPark kortingscode voor 10% korting op parkeren

Kortingscode
Pak deze code
€20 actie

Maak voor slechts €20,- gebruik van valet service bij EazzyPark

Pak deze korting

Verlopen EazzyPark kortingscodes

Gratis actie

Wijzig je boeking nu GRATIS tot 24 uur van tevoren bij EazzyPark

Pak deze korting
€70 actie

Reserveer nu bij EazzyPark voor Kerst en parkeer voor maar €70,-

Pak deze korting
€100 actie

Parkeer tijdens de vakantie voor nog geen €100,- bij EazzyPark

Pak deze korting
€60 actie

Parkeer je auto voor maar €60,- bij Schiphol via EazzyPark

Pak deze korting
€100 actie

EazzyPark deal voor één week parkeren in Eindhoven voor nog geen €100,-

Pak deze korting

Dankzij deze tips pak je nog meer korting bij EazzyPark

Lees de nieuwsbrief voor extra korting

Ben je nogal reislustig, dan weet je dat reizen niet goedkoop is. Dit geldt niet alleen voor de vliegtickets en het boeken van een accommodatie, maar zeker ook voor de parkeerkosten. Mis daarom geen enkele korting op dit vlak door je aan te melden voor de online nieuwsbrief. Zijn er veranderingen of nieuwtjes te melden op het gebied van parkeren, dan blijf jij op de hoogte door middel van deze nieuwsbrief. Is er een kortingscode beschikbaar of kun je door middel van een bepaalde actie of aanbieding korting krijgen op het parkeren, dan mis jij dat nieuws niet. Je meldt jezelf eenvoudig aan via de website en je kunt je ook zo weer afmelden wanneer je dat wil.

Wijzig je EazzyPark reservering helemaal gratis

Vooral wanneer je op reis gaat, is het handig om zoveel mogelijk dingen van tevoren vast te leggen. Maak daarom je reservering bij EazzyPark gerust al een tijdje van tevoren. Je hoeft hierbij niet bang te zijn voor extra kosten als je onverwachts toch iets moet wijzigen. Dat kan bij EazzyPark.nl namelijk helemaal gratis. Zo kun je bijvoorbeeld je parkeertijd zonder kosten wijzigen als je vlucht later blijkt te vertrekken. Doe dit wel tot 24 uur van tevoren.

Gratis continue bewaking van je auto

Kom je terug van vakantie of van zakenreis, dan verwacht je je auto natuurlijk heelhuids terug. Gelukkig verzekert EazzyPark je van een continue bewaking, want het parkeerterrein wordt 24/7 in de gaten gehouden door middel van bewakingscamera's. Daarnaast wordt de auto van alle kanten gefotografeerd als je deze naar het parkeerterrein brengt. Kom je je auto weer ophalen, dan kun je op deze manier eenvoudig checken of je voertuig nog in exact dezelfde staat verkeert.

Over EazzyPark

Over EazzyPark

Hoewel reizen op zich al stressvol genoeg is, kan het parkeren bij luchthavens er nog een schepje bovenop doen. Er is echter een bedrijf dat al jouw zorgen doet verdwijnen nadat jij jouw auto bent uitgestapt. EazzyPark is namelijk een voordelige parkeerservice, die sinds 2014 te boeken is bij Eindhoven Airport en sinds 2020 ook bij Schiphol dienstdoet. Je hebt de keuze om jouw auto zelf op een beveiligde parkeerplaats te stallen, of om de auto erheen te laten brengen door middel van een valet. Deze parkeerplaatsen van EazzyPark.nl worden 24/7 bewaakt en de ritinformatie wordt daarnaast nauwkeurig bijgehouden. Transparantie en veiligheid staan dan ook hoog in het vaandel bij het bedrijf, en dat wordt ook gewaardeerd de klanten die van de parkeerservice gebruikmaken. Wil jij dus écht zorgeloos beginnen aan jouw vakantie? Parkeer dan via EazzyPark.

Ga naar eazzypark.nl

Dit maakt parkeren via EazzyPark nóg interessanter

Reken je parkeerplek eenvoudig af

Bij EazzyPark.nl betaal je jouw reservering zoals jij dat wil. Je kunt kiezen uit iDEAL, creditcard, PayPal of SOFORT Banking. Ook met buitenlandse rekeningen kun je gemakkelijk betalen. In dat geval kies je voor Bancontact of Giropay. Vergeet niet om goed te checken of je niet een eventuele kortingscode kunt inzetten, voordat je de betaling afrondt. Zo weet je zeker dat je jouw parkeerplek extra voordelig kunt boeken.

Download de gratis app van EazzyPark

Wist je dat je van veel voordelen kunt profiteren als appgebruiker van EazzyPark? Je downloadt deze app gratis in de App Store of via de Google Play Store. Je weet dan zeker dat er een plek beschikbaar is voor jouw auto, want EazzyPark houdt altijd parkeerplekken vrij voor de appgebruikers. Ook zien de medewerkers precies wanneer je bent geland. Je hoeft niet meer te bellen, want zij zetten dan meteen de auto voor je klaar. Ook als je aankomt, zien de medewerkers wanneer je aan komt rijden, zodat je ook dan meteen geholpen kunt worden.

Geen wachttijd dankzij de QR-code

Reizen betekent vaak veel wachten. Je weet dat dit erbij hoort als je het vliegtuig pakt. Het is dan een groot voordeel als je in ieder geval snel je auto hebt. Door de handige QR-code in de app van EazzyPark te gebruiken, kun je gelukkig snel zelf je sleutel opvragen. Voor het geval dat er iets mis gaat met de robotarm tijdens het overhandigen van je sleutel, is er ook altijd nog een medewerker aanwezig.

Profiteer van extra services bij EazzyPark

Bij EazzyPark kun je niet alleen profiteren van handig parkeren nabij het vliegveld, maar ook gebruikmaken van extra services. Terwijl jij je auto toch niet nodig hebt, kun je deze bijvoorbeeld laten voorzien van een extra servicebeurt. Je kunt kiezen uit verschillende beurten waarbij je auto onder meer wordt gereinigd en gepolijst. Kom jij terug op het vliegveld, dan is je auto weer als nieuw. Dat bespaart je op een later moment een ritje langs de garage. Als je deze dienst wil gebruiken, kun je dit tijdens je boekingsproces aanvinken.

Nieuws

Maak gebruik van de luxe valet service

Wil je echt zonder zorgen op reis? Kies dan voor de valet service van EazzyPark. Je geeft hierbij je auto af bij de parking en de medewerkers parkeren je auto op het bewaakte terrein. Deze parkeerplek ligt ook het dichtst bij de luchthaven: binnen enkele minuten sta jij namelijk al in de vertrekhal. Op de terugweg zet EazzyPark je auto voor je klaar, zodat je meteen lekker naar huis of naar je volgende bestemming kan.