Summer Sale: zo bespaar je op alle musthaves voor de zomer

Hoewel de astronomische zomer pas op woensdag 21 juni van start gaat, genieten we al dagenlang van zomerse temperaturen. Dit zal de komende weken niet veranderen, want er staan ons nog een heleboel zonnestralen te wachten. De komst van de zomerperiode betekent bij veel webshops maar één ding: hoge korting op zomerse musthaves! Je kunt momenteel waanzinnig veel voordeel pakken op een nieuwe zomergarderobe, gadgets om de zomer mee door te komen en items voor op vakantie. Ontdek op deze pagina welke winkels meedoen aan de Summer Sale en wat de beste aanbiedingen van dit moment zijn.


Korting op je zomergarderobe

Tijdens deze warme dagen is een zomerse outfit een must. Ruil je lange jeans in voor shorts en kies voor luchtige jurkjes. Alle nieuwe zomertrends kun je via de Summer Sale heel voordelig in huis halen. Hieronder vind je de meest populaire webshops en hun speciale zomeraanbiedingen. 


Gadgets voor de zomer

Er zijn een hoop gadgets die enorm handig zijn voor de zomer, waar je momenteel misschien nog niet aan denkt. Neem bijvoorbeeld een e-reader. Deze kun je vol zetten met je favoriete boeken, wat veel minder ruimte in je bagage inneemt. Bij bol.com scoor je deze tablets al voor maar €100,-. Een e-reader in combinatie met een abonnement bij Nextory, Storytel of BookBeat zorgt ervoor dat je veel geld bespaart in vergelijking met het kopen van losse boeken.

Vrouw in zwembad

Verder mag een aircooler of ventilator niet ontbreken tijdens deze tropische dagen. Voor korting op deze apparaten kun je bij veel webshops terecht. Wij hebben de beste deals voor je op een rijtje gezet:


Goedkope schoenen

Zoek jij nog een stevig en comfortabel paar schoenen voor de zomer? Dan is dit hét moment om je slag te slaan in de Summer Sale. Heel veel populaire schoenenwinkels stunten nu met fikse korting op topmerken. Het is dus de hoogste tijd om slippers, sandalen, sneakers en instappers te scoren voor de zomer. 


Geniet van de waterpret

Een duik in het koude water is ideaal met dit warme weer. Of je nu in het natuurwater gaat zwemmen of een bezoekje brengt aan een zwembad in de buurt: een nieuwe bikini, badpak of zwembroek mag niet missen. Gelukkig kun je deze nu met tot tientallen euro's korting shoppen. Zo krijg je bij Marlies Dekkers maar liefst 30% korting op badmode in de Zomer Sale. Ook bij NAKD profiteer je nu van hoge kortingen: tot wel 60% korting op allerlei strand- en zwemmode!

Hondje op vakantie

We verstaan natuurlijk veel meer onder waterpret dan enkel zwemmen. Je kunt bijvoorbeeld dagen doorbrengen op een sup board of plonzen in de zee met een wakeboard en wetsuit. Van deze zwemartikelen kun je jarenlang plezier hebben, mits je kiest voor topkwaliteit. Bij Plutosport krijg je in de webshop tot 40% korting op alles voor de watersport. Tevens kun je bij Daka tot honderden euro's korting pakken op watersportartikelen zoals opblaasboten.


Verkoeling voor je huisdier

De hoge temperaturen zorgen niet alleen voor een oncomfortabel gevoel bij mensen, ook huisdieren kunnen hier veel last van ervaren. Het is dan ook belangrijk om je hond of kat de nodige verkoeling te bieden, zodat het beestje niet oververhit raakt. Bij Zooplus krijg je nu hoge korting op verkoelende items voor dieren zoals koelmatten, zwemspeeltjes en verkoelend speelgoed. Ook bij Medpets kun je nu speciale korting voor de zomermaanden ontvangen en deze musthaves erg goedkoop in huis halen.


Goedkope zonbescherming

Deze zonnige dagen vragen maar om één ding: zonnebrandcrème! Kies voor een zo hoog mogelijk beschermende factor, zodat je minder risico loopt om te verbranden. Bij Vitaminstore kun je momenteel tot wel 50% korting scoren op krachtige zonbescherming. 

Blijf je bij deze hoge temperaturen liever uit de zon? Creëer dan een hoop schaduwplekjes in je tuin, zodat je kunt genieten van de buitenlucht, zonder direct in de zon te zitten. Met de schaduwdoeken van Blokker kun je de schaduwplekken in iedere soort tuin maken. Deze zijn gemakkelijk te verplaatsen, waardoor je altijd een plekje uit de zon hebt. En het mooie is: je krijgt nu tot wel 30% korting op deze zonwering!


Van aircoolers tot teenslippers: er zijn genoeg items die ervoor zorgen dat deze warme dagen iets aangenamer worden. Staat je favo shop hier niet tussen en ben je toch benieuwd naar de zomerdeals van de desbetreffende webshop? Neem dan een kijkje in onze "Summer Sale" categorie, waar alle aanbiedingen op een rijtje staan van de deelnemende winkels.