Vier de start van de lente met deze kortingscodes en acties

Hoera! De lente is vandaag officieel van start gegaan. Je kunt het nog niet helemaal merken door het sombere weer, maar het zal niet lang meer duren tot de dagen gevuld zijn met zonnestralen. De webshops zijn ook helemaal klaar voor de komst van het nieuwe seizoen en je kunt nu de nieuwste lentecollecties shoppen. Of je nu op zoek bent naar een fris interieur of je garderobe een upgrade wil geven: in deze blogpost lees je wat de huidige trends zijn en hoe je korting kunt scoren op de nieuwkomers van het voorjaar.


Korting op de nieuwe kledingcollecties

Wie aan een nieuw seizoen denkt, denkt hoogstwaarschijnlijk direct aan een nieuwe garderobe. Er zijn dit jaar weer een heleboel nieuwe fashiontrends die je uiteraard niet mag missen. Neem bijvoorbeeld een kijkje in de H&M webshop en pak tot wel 25% korting op de nieuwe kledingcollectie. Ook bij ASOS kun je momenteel flink besparen op de onlangs toegevoegde lentemode. Zo kun je niet alleen heel voordelig een nieuwe garderobe samenstellen, ook kun je een heleboel fashioninspiratie opdoen. Verder staat de webshop van Zalando Lounge op dit moment helemaal in het teken van de lente en kun je tot wel 75% korting scoren op schoenen, kleding en accessoires van bekende modemerken. 

Lentemode dames

Met de komst van de lente gaat het buitenseizoen ook weer van start. De kleintjes kunnen eindelijk weer ravotten in de speeltuin, het schoolplein en in het bos. Hiervoor hebben ze wel de juiste buitenspeelkleding nodig, zodat de kleding niet zo snel vies wordt of kapot gaat. De outdoor overalls van iELM zijn vrijwel overal tegen bestand. Je kunt deze musthaves voor kinderen in allerlei kleuren en maten shoppen. Bovendien krijg je in de webshop nu tot 65% korting op deze kindermode. Daarnaast pak je bij HEMA nu tot 35% stapelkorting op sportieve kinderkleding. Neem direct een kijkje tussen alle andere stapeldeals voor fikse korting op onder andere woontextiel, dames- en herenmode, verzorgingsproducten en fotoproducten.


Shop de lentetrends voor in huis

De dagen worden steeds langer en we kunnen binnenkort van veel zonlicht in huis genieten. Dit is dan ook een mooi moment om je woning alvast in de lentesferen te brengen met vrolijke en lichte woonartikelen. De webshop van NADUVI staat vol met woonstijlen die perfect passen bij de lente- en zomermaanden. Ga bijvoorbeeld voor een lichtgekleurde bank, gecombineerd met gekleurde vazen, sierkussens en wanddecoratie. Ben je op zoek naar unieke designitems? Dan ben je bij Westwing aan het juiste adres! Je kunt zelfs om interieuradvies vragen bij de interieurexperts. Zij creëren op basis van jouw voorkeuren een 3D-concept en helpen je graag met het realiseren van een stijlvol huis. 

Nu de dagen steeds langer worden, geniet je ook weer van extra veel licht in de slaapkamer. Dit kan jammer genoeg wel voor een verstoorde nachtrust zorgen. Gelukkig kun je met de verduisterende gordijnen, rolgordijnen en jaloezieën van 123Jaloezie hier snel en voordelig verandering in brengen. Met onze exclusieve kortingscode krijg je namelijk €40,- korting op je aankoop! Dankzij de instructies in de webshop kun je de raamdecoratie eenvoudig zelf monteren. Zo bespaar je op eventuele monteurskosten en kun je direct weer ongestoord dromen. 

Lente interieur


Maak je tuin lenteklaar

Het voorjaar is de periode dat alles weer tot bloei komt. Het is nu dan ook de hoogste tijd om de nodige voorbereidingen te treffen in je tuin. Het is namelijk belangrijk om tijdig te zaaien en snoeien. Zo zorg je ervoor dat de planten tijdens het voorjaar een flinke groeispurt maken en je de hele zomer van dit harde werk kunt genieten. Ben je van plan je gazon onder handen te nemen? Check dan snel de webshop van Welkoop en pak tot wel 40% korting op gazonbenodigdheden. Bij HBM Machines kun je nu tot 30% korting pakken op elektrisch tuingereedschap, zodat deze grote klus binnen no time is geklaard. Je kunt ook direct een nieuwe tuinset met korting bestellen via Leen Bakker. De woonwinkel heeft het assortiment uitgebreid met een heleboel tuinartikelen zoals loungesets, sierkussens, buitenkleden en parasols.

Werken in de tuin


Geweldige deals voor de lente

Natuurlijk valt er bij nog veel meer webwinkels en in andere categorieën korting te pakken. Denk hierbij aan korting op daguitjes, vakanties, verlichting, beautyartikelen en nog veel meer. Op onze "Spring Deals" pagina vind je een overzicht van alle aanbiedingen en kortingscodes van dit moment. Hieronder hebben we de meest interessante promoties voor je uitgelicht.