De beste kortingscodes en acties in februari, dit zijn ze!

Het eind van februari is alweer in zicht. Deze maand is voor velen een vrij dure maand geweest vanwege carnaval, de voorjaarsvakantie en Valentijnsdag. Daarnaast kun je momenteel bij veel webshops de nieuwste lente- en zomercollecties shoppen, wat nog meer geld uitgeven erg verleidelijk maakt. Gelukkig kun je met onze bespaartips flink besparen op de musthaves voor het voorjaar en allerlei andere benodigdheden voor het komende seizoen. Lees dus snel verder en ontdek hoe je deze maand fikse korting kunt scoren.


Besparen op de nieuwe collecties

De winter is bijna ten einde gekomen en dit betekent dat de webshops weer vol staan met dé trends voor komende seizoenen. Zo kun je veel doorschijnende stoffen in de lente- en zomercollecties verwachten en is denim wederom razend populair. Dit jaar zijn neutrale kleuren en minimalistische uitvoeringen een must voor in je garderobe. Maar waar kun je deze laatste trends al shoppen? Hieronder vind je bekende webshops waar je ook nog eens waanzinnige korting kunt pakken dankzij de kortingscodes en deals. 

Vrouw met voorjaarsmode


Maak je tuin klaar voor de lente

Heeft de winter ervoor gezorgd dat je tuin een flinke onderhoudsbeurt kan gebruiken? Ga dan nu aan de slag met het schoonspuiten van de tegels en maak je tuin alvast klaar voor de komst van het voorjaar. Nu is namelijk een perfect moment om je tuin te bemesten en de bodem weer op kracht te laten komen. Bij Tuinexpress shop je alles voor tuinonderhoud en kun je gelijk allerlei bloembollen en meubelen scoren om je tuin mee op te pimpen. Ook bij Bakker.com bestel je zaden en bollen waar over een tijdje de mooiste bloemen uitkomen. Ga je liever voor een grasveldje in je achtertuin? Dan moet je zeker een kijkje nemen bij Moowy, waar je graszaden en onderhoudsproducten kunt aanschaffen. Mocht je een grote tuin hebben en veel zaden nodig hebben, dan profiteer je bij Moowy zelfs van extra veel voordeel! In de webshop kun je tot maar liefst 60% staffelkorting scoren op graszaad en meststoffen. 


Alles voor de voorjaarsschoonmaak

Nu de zon steeds vaker doorbreekt kun je alle vlekjes en lagen stof extra goed zien. Dit is ook de reden waarom de grote voorjaarsschoonmaak aan het begin van de lente wordt gehouden. Steek binnenkort de handen uit de mouwen en maak je woning helemaal klaar voor het nieuwe seizoen. Met de schoonmaakartikelen van Plein.nl ben je niet alleen voordelig uit, maar profiteer je ook van de topkwaliteit. Ook heeft iBOOD alles in de webshop staan wat de grote schoonmaak een stuk sneller en gemakkelijker laat verlopen. 


Geef je woning een opfrisser

Tijdens de herfst en winter is het natuurlijk erg fijn om veel knusse en donkere woonaccessoires in huis te hebben. Echter kiezen veel mensen voor een meer frisse uitstraling tijdens de lente en zomer. Met alleen een nieuw kleurtje op de muur maak je al een enorm verschil. Bij Verf.nl kun je de trendkleuren van komend seizoen scoren en kun je in de webshop tot wel 40% korting pakken op alle benodigdheden. Daarnaast kun je al snel een nieuwe look in je woning creëren door te kiezen voor andere woonaccessoires. Bestel bijvoorbeeld een nieuw schilderij voor aan de muur of decoreer je bank met wat vrolijke en lichtgekleurde sierkussens. Lijkt dit je wat? Neem dan snel een kijkje bij Leen Bakker, waar je momenteel tot 50% korting krijgt via de Leen's Mooi voor Minder Deals. 


Beautyproducten voor het voorjaar

Tijdens de wintermaanden kiest men sneller voor zwaardere geuren dan in de lente en zomer. Het is dus weer tijd om een nieuw geurtje uit te zoeken die past bij de vrolijkheid van de lente. Ontdek welke geur het beste bij jou past via de Fragrance Finder in de webshop van ICI PARIS XL. Heb je een parfum gevonden die perfect bij jou past? Dan kun je het luchtje direct met tot 20% korting afrekenen! 

Cosmetica voorjaar

Met de komst van het voorjaar gaat de zon steeds vaker en feller schijnen. Het is nu erg belangrijk om je huid te beschermen tegen deze zonnestralen. Kies bijvoorbeeld voor een dagcrème met SPF 50 of shop een foundation met een beschermende factor erin verwerkt. Bij Douglas kun je deze verzorgende en beschermende cosmetica scoren van de meest populaire merken. Ook vind je bij Cult Beauty een gamma aan beautyproducten met SPF. En wees niet bang, een hoge factor zonnebrandcrème zorgt er niet voor dat je geen kleurtje krijgt tijdens de eerste momenten vol zon. Je kunt des te meer tijd doorbrengen in de zon zonder te verbranden en je huid wordt op een gezonde manier bruin. 


Staat jouw favoriete webshop er niet tussen? Neem dan een kijkje tussen onze "Spring Deals" categorie, waar je nog meer kortingscodes en -acties op de lente musthaves vindt.